Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Bene-kün: a bridzs szar, éljen a zsír és a makó!! De amúgy sokkal jobb ötlet mint a társasjáték.
Alakul ez azért...
Alakul ez azért...
Tőled nem is vártam, hogy értékelj egy olyan összetett és intelligens játékot, mint a bridzs.
Szerk: .., 2009-03-28 23:57:17
Hüm!
Vicces. Bajusz nélkül... valahogy lefelejtetted a kétheti "borostát"... XD
Való igaz, hogy a magas létszám demoralizáló tényezőként hat, arról nem is beszélve, hogy mindenkivel társalogtam, csak azzal nem akikkel szándékomban állt....
A társasjáték halvaszületett ötlet, a helyváltozatásról csak annyit hogy nem árt ha van és lehetőleg gyakran.
Felfrissülés gyanánt a szerzőnek ajánlom a jeges ülőfürdőt, a többieknek meg valami sporttevékenységet, de ennek se sok jövőt látok...
Bene-kün: a bridzs szar, éljen a zsír és a makó!! De amúgy sokkal jobb ötlet mint a társasjáték.
Alakul ez azért...
Vicces. Bajusz nélkül... valahogy lefelejtetted a kétheti "borostát"... XD
Való igaz, hogy a magas létszám demoralizáló tényezőként hat, arról nem is beszélve, hogy mindenkivel társalogtam, csak azzal nem akikkel szándékomban állt....
A társasjáték halvaszületett ötlet, a helyváltozatásról csak annyit hogy nem árt ha van és lehetőleg gyakran.
Felfrissülés gyanánt a szerzőnek ajánlom a jeges ülőfürdőt, a többieknek meg valami sporttevékenységet, de ennek se sok jövőt látok...
Alakul ez azért...
Szerk: wakka 2009-03-28 23:54:24
Na összehoztam egy beszámoló-félét. A végén felvettem két ötletet, amiket megvitathatnánk.
Szépen nézünk ki, te papolsz itt helyváltoztatásról, mikor pont te nem akartál...
Mellesleg ajánlom a kártyázást, mint társasági tevékenységet. Tud valaki bridzsezni (rendesen)? Mert az lenne a legjobb.
beküldve: 2009-03-28 23:40:53
(#258) Na összehoztam egy beszámoló-félét. A végén felvettem két ötletet, amiket megvitathatnánk.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én a félénk kisfiú... LOL.
Nem a teaházi, hanem az arcade-házi események....
Végülis amilyen jól elvoltál én se foglalkoztam volna olyan nüansznyi dolgokkal mint a személyem....XD
Végülis amilyen jól elvoltál én se foglalkoztam volna olyan nüansznyi dolgokkal mint a személyem....XD
1. Jaj, tudom, hogy csak a fórumon játszod meg a kemény legényt, amúgy meg egy kis szende fiúcska vagy.
2. Bazz most esett le......vagy mégsem? Arcade-ház= játékterem, vagy =teaház felső szint?
3. Jajj..... Ezer bocsánat. De a játék hevében mégha azt is mondják, hogy nyertem az ötös lottón, akkor sem reagálok.
Szerk: Yaven 2009-03-28 23:37:22
Én a félénk kisfiú... LOL.
Yaven és Elnar olyan jól elvoltak, hogy sejtéseim szerint a következő fórumtalit a "pórnépet" mellőzve fogják lefolytatni...
Ne bomolj! 1: ha nem játszottad volna a félénk kisfiút , akkor beállhattál volna 2: agyadra mentek a teaházban látott "események", hogy itt fantáziálsz?
Amúgy meg nyugodtan oltsál le, de tényleg nem vágom, hogy te mikor mentél el.
Gooooonooooooosz bááátyó ! mellesleg szirom, krumpli szirom
Aluggyá má lelkem, mer anyuci el fog náspángolni amiért nem küldtelek még ágyba.
de már válaszoltál BÁTYÓ!
Keblemre ifjú rokonság! \\( ~´ o`~)//
(na jó nincs az a krumplipehely mennyiség amivel rávehetnél... )
Gooooonooooooosz bááátyó ! mellesleg szirom, krumpli szirom
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
de már válaszoltál BÁTYÓ!
Keblemre ifjú rokonság! \\( ~´ o`~)//
(na jó nincs az a krumplipehely mennyiség amivel rávehetnél... )
Mellesleg Zabpehelynek köszönet a krumpliPEHELYért.
szirom , krumpli szirom ! és még mindig nem válaszoltál leszel-e bátyó?? á , de már válaszoltál BÁTYÓ!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-03-28 22:38:11
Neee, ne akarj meghalni.... Először még ezeket a megrászkódtatásokat heverjük ki, aztán majd jöhet a brainstorming...
beküldve: 2009-03-28 22:31:59
(#249) És lehet már sejteni mikor lesz a következő "összeröttyenés"?Az előzőre sajna nem tudtam menni,de legközelebb!!!
meh....
Látom nem nyugszol kis barátom amíg meg nem kapod a "fejadagodat"...
Való igaz, hogy QS barátunk nem volt rossz, csak éppen Pinocchio lábai az övéihez képest zselatinból voltak...
Mondjuk egész jó móka LETT VOLNA ha nem azon az ezeréves haddnemondjam min kell tolni, de határozottan jobb volt mint a semmi.(?)
Narutot mintha kissé megviselte volna a sok tea, de hálistennek "kijózanodott" a maga módján némi lábgyakorlatot követően.
Yaven és Elnar olyan jól elvoltak, hogy sejtéseim szerint a következő fórumtalit a "pórnépet" mellőzve fogják lefolytatni...
Való igaz, hogy QS barátunk nem volt rossz, csak éppen Pinocchio lábai az övéihez képest zselatinból voltak...
Mondjuk egész jó móka LETT VOLNA ha nem azon az ezeréves haddnemondjam min kell tolni, de határozottan jobb volt mint a semmi.(?)
Narutot mintha kissé megviselte volna a sok tea, de hálistennek "kijózanodott" a maga módján némi lábgyakorlatot követően.