Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Vége a demokráciának! *fanfárok*
Következő Mangafanos fórumtalálkozó!!!
Kezdődik: holnap (szombat) 15:00, Budapest, Sirius teaház (aki előbb ér oda, az foglalhat helyet)
Folytatódik: amikor a társaság nem szeszező felének fellövik a pizsit, egy random kocsmában, LAO-val
Végződik: végkimerüléssel/alkoholmérge zéssel/utolsó BKV-Máv-Volán-járat indulásával (opcionális lehetőségek)
Köszönjük figyelmüket! *fanfárok*
Ismétlés Következő Mangafanos fórumtalálkozó!!!
Kezdődik: holnap (szombat) 15:00, Budapest, Sirius teaház (aki előbb ér oda, az foglalhat helyet)
Folytatódik: amikor a társaság nem szeszező felének fellövik a pizsit, egy random kocsmában, LAO-val
Végződik: végkimerüléssel/alkoholmérge zéssel/utolsó BKV-Máv-Volán-járat indulásával (opcionális lehetőségek)
Köszönjük figyelmüket! *fanfárok*
mert kicsit sok, nem ide tartozó baromság gyűlt fölé
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Akkor a rock katonái (mármint a mangáé ) elmennek és szétverik azt a koncentrációs tábort, mielőtt még a végén túl koncentrált lennél...
Jobban jársz ha megadod alisternek a számod mert addig már látom hogy nem fog tágítani...
Jobban jársz ha megadod alisternek a számod mert addig már látom hogy nem fog tágítani...
ne bántsátok a sulit nem olyan rossz hely az amikor épp nincs tanítás én meg a túl koncentráltság 7 külön dolog, szóval nem kell aggódni
szerintem azért kibírjátok nélkülem
bár lehet,hogy nem de ebben kételkedek
de nekem 8 végül is megadhatom a számom és majd utólag hozzátok csapódok legalább lesz időm beugrani egy boltba csokit venni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-27 22:04:37
(#215) haki
köszi Alister hogy elintézted a fórumtali ügyét
köszi Morduk az én nem megyek, szóval nekem mind1 hszt
jobbulást Envy
köszi Alister hogy elintézted a fórumtali ügyét
köszi Morduk az én nem megyek, szóval nekem mind1 hszt
jobbulást Envy
van vkinek egy kölcsön gps-e mer amilyen retard vagyok nem találok oda
-
Akkor a rock katonái (mármint a mangáé ) elmennek és szétverik azt a koncentrációs tábort, mielőtt még a végén túl koncentrált lennél...
szuper telapatikus kézikészülék=mobiltelefon...
mad_chan: igen-igen ez magára is vonatkozik, közlegény!
tábornok úr én szívesen mennék de a körülmények úgy hozták, hogy nem áll módomban
pedig most maradtam volna kulturálódni, de az iskola közbeszólt
nem hiszem,hogy ez össze jön de majd valamikor megyek ígérem
ha valami sötét helyen csoszogást hallasz ne félj akkor közeledek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-27 22:01:21
1. Ugye csak szívatsz?
2. Csipkebokorvessző
3. ???
4. Profit.
Amúgy meg, ha az 1. pontra a válasz 'nem' lenne:
megadod a számod valakinek vagy elkéred valakiét...
Miho: Sajnálom, hogy ezt kihagyod, de ne hidd, hogy nem fogunk szavadon!
Szerk: alister 2009-03-27 22:04:18
beküldve: 2009-03-27 21:55:55
(#211) szuper telapatikus kézikészülék=mobiltelefon...
Miho: halott ember vagy... későknek 100 botütés, fórumtalikerülőknkek 1000...
Miho: halott ember vagy... későknek 100 botütés, fórumtalikerülőknkek 1000...
Sajnálom a mostanit... de azt hiszem képtelen lennék csatlakozni hozzátok. Inkább hazajövök, és kipihenem az írásbelit egy pohár bor mellett.
szurkolok majd holnap
persze h áll!!! engem min. biztosan el kell tartanod, mert ott leszek xD
(csak ne jövő hétvégén :3)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-27 21:51:50
(#208) No skacok én azt hiszem ezt a fórumtalit kihagyom most...
De...! Ha ez Nektek is megfelel, a következőt akár nálam is rendezhetjük. Ha még áll a "Valaki lakásán DVD-zni" opció. Ha nem is kockulunk mindannyian, legalább beszélgetünk.
Sajnálom a mostanit... de azt hiszem képtelen lennék csatlakozni hozzátok. Inkább hazajövök, és kipihenem az írásbelit egy pohár bor mellett.
De...! Ha ez Nektek is megfelel, a következőt akár nálam is rendezhetjük. Ha még áll a "Valaki lakásán DVD-zni" opció. Ha nem is kockulunk mindannyian, legalább beszélgetünk.
Mobiltelefonod van-e?
A megoldás további részét a jövő héten áruljuk el kedves nézőinknek.
van
hát akkor a jövőhétig várnom kell úgy látom
Szerk: mad_chan 2009-03-27 21:49:57
hát nem tudom, elég későre érnék oda
Mobiltelefonod van-e?( 4 és 5 között)
és ha meg elkerüllek titeket az elég kellemetlen lenneA megoldás további részét a jövő héten áruljuk el kedves nézőinknek.
vagy mivel nem nagyon értek a telepátiához így nem is megyek
nem hiszem,hogy a felsőbbrendű tudatom nyomkövető és egyben GPS is
nem hiszem,hogy a felsőbbrendű tudatom nyomkövető és egyben GPS is
hát nem tudom, elég későre érnék oda
Wakka: 100 botütés mi ez ludas Matyi? igazából én nem élnék ezzel a lehetőséggel szívesen átadom
( 4 és 5 között)
és ha meg elkerüllek titeket az elég kellemetlen lenneWakka: 100 botütés mi ez ludas Matyi? igazából én nem élnék ezzel a lehetőséggel szívesen átadom
persze ez attól függ, hogy ki üt kit
Ez nem Ludas Matyi!! sajnos...
Mivel iszonyatosan nagy lelkü vagyok ezért felajánlok számodra 2 lehetőséget:
1: Jössz időben.... vagy
2: Nem jössz időben és a fantasztikus telepátiának köszönhetően eltalálsz hozzánk.
Remélem ennyi elegendő...
Szerk: wakka 2009-03-27 21:44:12
beküldve: 2009-03-27 21:35:20
(#203) hát nem tudom, elég későre érnék oda
Wakka: 100 botütés mi ez ludas Matyi? igazából én nem élnék ezzel a lehetőséggel szívesen átadom
( 4 és 5 között)
és ha meg elkerüllek titeket az elég kellemetlen lenneWakka: 100 botütés mi ez ludas Matyi? igazából én nem élnék ezzel a lehetőséggel szívesen átadom
persze ez attól függ, hogy ki üt kit