Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Na ez azért durva.... itt az ékes bizonyíté arra, hogy a semminek is van materiális kiterjedése.
Én semmit mert én nem is megyek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-27 19:38:00
Na akkor esetleg lehetne úgy, hogy 3-tól fórumtali.
Ki mit szól ehhez?
Az előtte levő időben meg menj el a barátnőddel a mekibe.
Ki mit szól ehhez?
hali mindenki
Hali neked is.... Jé érdekes képed van! Érdekes az pozitív!
beküldve: 2009-03-27 19:25:07
(#168) hali mindenki
most akkor hol is találkozunk pontosan? csak mert nem ártana tudni
akkor fél négykor? azzal mi a helyzet aki csak utólag tud csatlakozni? az mit tud csinálni?
na asszem nincs több kérdésem
most akkor hol is találkozunk pontosan? csak mert nem ártana tudni
akkor fél négykor? azzal mi a helyzet aki csak utólag tud csatlakozni? az mit tud csinálni?
na asszem nincs több kérdésem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
ttól függ meik lannal játszol... avagy változat....
nekem fél1től vége a suleenak, 1től tali a bnőmmel, megyünk a SakuraZakába...kb 1óra hosszáig elleszünk, aztán kéne jönnie a talinak
tehát max. fél3, de ez csak a legkésőbbi időpont, najó, max 3kor >_<
(nekem a teaház helyett is inkább a meki jönne be...nemtom miért, imádok teázni, kávézni, meghát a meki drágább is, de akkor is T.T xDDD nomeg, akkor már hízzunk rendesen xDD)
tehát max. fél3, de ez csak a legkésőbbi időpont, najó, max 3kor >_<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nem.lesz.tánc.pad????
3-4 közt???
nekem 1től vége a suleenak! mitcsináljak én addig???
3-4 közt???
szerintem hazajövök CS-ézni, lehet h ez a tali is kimarad számomra.....
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked végre jönnöd kell!
Amúgy meg milyen messze laksz, hogy nem fér bele 2 és fél órába a haza és visszamenetel?
És ha ez az időpont nem jó neked, akkor mi felelne meg?
a CS az überkirály
Szerk: Kaminaga 2009-03-27 19:18:55
nem.lesz.tánc.pad????
3-4 közt???
3-4 közt???
Ej-ej.... Mindenki CS-zik???? Kinek jut eszébe a jó öreg Cod?
nem.lesz.tánc.pad????
3-4 közt???
3-4 közt???
beküldve: 2009-03-27 19:10:25
(#161) Ejj-ejj.....mindenki csak mondja, hogy nem halad a fórumtali szervezés, de senki nem csinál semmit.
Szóval mivel már péntek este van, döntsünk a szerint, hogy eddig milyen javaslatok érkeztek. Aztán majd a többiek meglátják, hogy ez nekik jó-e, vagy sem. Bocs, de ha még ma is halogatjuk a témát, akkor nem lesz semmi.
Szóval eddig úgy néz ki, hogy a Bence által ajánlott teaházra bólintottak rá a legtöbben, majd utána jöhetne a LA Otakucsma. (mostantól csak LAO ). Időpont kérdésében a 3-4 óra körül volt eddig a leginkább támogatott, így a találkozót tehetnénk fél 4-re! Most hirtelen nem tudom, hogy hol is volt ez a teaház, de valahol a közelében kéne találkozni egy nagyobb közlekedési csomópontnál. Ha már ott vagyunk, akkor esetleg azt is lebeszélhetjük, hogy milyen más programokat csináljunk még. Utána meg persze LAO annak aki még nem unja a társaságot
A táncpad-őrülteknek pedig azt üzenem, hogy remélhetőleg lesz még fórumtali, szóval majd talán legközelebb táncikálunk.
Envy: sajnálom, hogy nem jössz. Jobbulást!
Szóval mivel már péntek este van, döntsünk a szerint, hogy eddig milyen javaslatok érkeztek. Aztán majd a többiek meglátják, hogy ez nekik jó-e, vagy sem. Bocs, de ha még ma is halogatjuk a témát, akkor nem lesz semmi.
Szóval eddig úgy néz ki, hogy a Bence által ajánlott teaházra bólintottak rá a legtöbben, majd utána jöhetne a LA Otakucsma. (mostantól csak LAO ). Időpont kérdésében a 3-4 óra körül volt eddig a leginkább támogatott, így a találkozót tehetnénk fél 4-re! Most hirtelen nem tudom, hogy hol is volt ez a teaház, de valahol a közelében kéne találkozni egy nagyobb közlekedési csomópontnál. Ha már ott vagyunk, akkor esetleg azt is lebeszélhetjük, hogy milyen más programokat csináljunk még. Utána meg persze LAO annak aki még nem unja a társaságot
A táncpad-őrülteknek pedig azt üzenem, hogy remélhetőleg lesz még fórumtali, szóval majd talán legközelebb táncikálunk.
Envy: sajnálom, hogy nem jössz. Jobbulást!
Szerk: Yaven 2009-03-27 19:13:22
beküldve: 2009-03-27 19:06:07
(#160) Naszóvaltehát; programterv:
-először is minél korábban lenne jó gyülekezni, ugyanakkor szemelőtt tarva, hogy lehetőleg senki se csapódjon hozzánk utólag, mert az általában nem szokott vicces lenni, másrészt ha esetlegesen módosulna a program rossz idő, vagy alkoholmérgezés esetén , nehézkes lenne a tömbhöz csapódni a kitudjamilyen logisztika nehézség folytán.
-másodszor lehetőleg csak olyan helyre menjünk/dolgot csináljunk ami az összes résztvevő elképzelését fedi, mivel szintén nem szívlelendő a tomboló tömeg észrevétlen karcsúsodása.
-3: jó dolog a Momotaro, csak éppen ki fogják penderíteni a hóra szerénytelen személyeinket főleg hogy többen is leszünk és még nagyobb zendülést rendezünk, így a kajálást máshol kéne lebonyolítani, persze nem egy Wasabi-ban, mivel senkinek sincs rá keret egyelőre - na majd két hét múlva!
-Vier: játéktermi táncgépezés fantasztikus elfoglaltság, csak éppenséggel egyszerre 2 ember űzheti, ami a maradék 15 emberre nézve (talán) szorongást kiváltó tényezőként hathat. (ééénisakajoook!!~___~)
-öt: a kultúrált helyen lezavart italfogyasztás a fele társaságra nézve elengedhetetlen, a másik fele pedig mehet pizsithúzni
-én nem érteni, ha valaki kiad piára több ezret, akkor miért sajnálja azt a szusiért? .
Mindegy, a problémát megoldjuk annyival, hogy sorsolás alapján eldöntjük, hogy Naruto ukrán szervkereskedő haverjai kiért cserébe állják a megmaradt sereg kajáját és vedeltetését.
-HÉTvégén találkozunk
-először is minél korábban lenne jó gyülekezni, ugyanakkor szemelőtt tarva, hogy lehetőleg senki se csapódjon hozzánk utólag, mert az általában nem szokott vicces lenni, másrészt ha esetlegesen módosulna a program rossz idő, vagy alkoholmérgezés esetén , nehézkes lenne a tömbhöz csapódni a kitudjamilyen logisztika nehézség folytán.
-másodszor lehetőleg csak olyan helyre menjünk/dolgot csináljunk ami az összes résztvevő elképzelését fedi, mivel szintén nem szívlelendő a tomboló tömeg észrevétlen karcsúsodása.
-3: jó dolog a Momotaro, csak éppen ki fogják penderíteni a hóra szerénytelen személyeinket főleg hogy többen is leszünk és még nagyobb zendülést rendezünk, így a kajálást máshol kéne lebonyolítani, persze nem egy Wasabi-ban, mivel senkinek sincs rá keret egyelőre - na majd két hét múlva!
-Vier: játéktermi táncgépezés fantasztikus elfoglaltság, csak éppenséggel egyszerre 2 ember űzheti, ami a maradék 15 emberre nézve (talán) szorongást kiváltó tényezőként hathat. (ééénisakajoook!!~___~)
-öt: a kultúrált helyen lezavart italfogyasztás a fele társaságra nézve elengedhetetlen, a másik fele pedig mehet pizsithúzni
-én nem érteni, ha valaki kiad piára több ezret, akkor miért sajnálja azt a szusiért? .
Mindegy, a problémát megoldjuk annyival, hogy sorsolás alapján eldöntjük, hogy Naruto ukrán szervkereskedő haverjai kiért cserébe állják a megmaradt sereg kajáját és vedeltetését.
-HÉTvégén találkozunk
tudunk már vmit, vagy még nem is volt szervezkedés? xD
Sztem nem...... bár én nemis olvastam vissza... Csak a Conon leszek, és biza nagyon messze van!
beküldve: 2009-03-27 18:59:50
(#158) tudunk már vmit, vagy még nem is volt szervezkedés? xD