Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Hella!
Hát igen, semmiképp nem tudok menni.
--> szerda óta 39-40fokos lázzal küzdök, és elég komoly izomfájdalmaim vannak...
szerk: jellemző, h akkor leszek influenzás amikor már mindenkin átment
--> szerda óta 39-40fokos lázzal küzdök, és elég komoly izomfájdalmaim vannak...
Nálun az osztályba ma is 6-an hiányoztak... Bár én nem voltam lázas és semmi bajom nem volt....
remélem ez így is marad... Utálok betegséggel küzdeni...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-27 18:10:48
(#156) emberek 4 csak nem azt akarjátok mondani h holnap reggel lesz ami lesz ? na !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Á ma nem
ha ezt az enyémre írtad, és a sorok mögé látok, helyesen, akkor köszi!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-03-27 17:08:02
(#153) Á ma nem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-03-27 17:26:13
beküldve: 2009-03-27 16:50:28
(#152) Hella!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-03-27 16:53:50
beküldve: 2009-03-27 16:49:01
(#151) beküldve: 2009-03-27 14:30:51
(#150) Emberek nyakunkon a fórum tai!!!!!!!!! le kéne gyorsan zsírozni a paramétereket!
Szerk: Zabpehely 2009-03-27 14:40:44
Ember, szerinted tényleg azt vártam, hogy most rögtön írjon, aki eddig nem, vagy csak szem elé akartam ügyeskedni a témát?
A meglátásom szerint így is eléggé szem előtt van. Aki meg szeretne részt venni az úgy is ír magától. Még máshova is, nem csak ide.
WTF?
Teremdíj? Bemész, leülsz, fogyasztasz, csá.
Teremdíj? Bemész, leülsz, fogyasztasz, csá.
Azt hittem a "benti rész" vmi külön terem szerűség. A Zöldteknős (vagy mi a neve) teaházban a külön teremért fizetni kellett.
Bastards! Akkor azt a helyet valahogy hanyagolni fogjuk...
ne nagyon fikázd mer am jó hely , és ráadásul régi osttársam anyukája vezeti aki 1 nagyon rendes ember!
nekem a sirius van legközelebb !
Szerk: Zabpehely 2009-03-27 12:34:01
Ember, szerinted tényleg azt vártam, hogy most rögtön írjon, aki eddig nem, vagy csak szem elé akartam ügyeskedni a témát?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Rajta, azok is nyilvánítsanak véleményt, akik még nem tették!
Nem valószinü, hogy éjnek idején álna le bárki is (tiszt. kiv.) vélemyényezni, nem?
beküldve: 2009-03-26 23:14:46
(#145) Rajta, azok is nyilvánítsanak véleményt, akik még nem tették!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-26 22:14:00
(#144) No sziasztok, végigolvastam a ma írtakat.
No tehát:
Szombaton körülbelül (leghamarabb) negyed háromtól érek rá, addigra már csak befejezem az írásbelit.
Ez szerintem nagyon késő a többiek időpontjait nézve, szóval majd csatlakoznék hozzátok.(Viszont így szükségem lenne valakinek a telefonszámára, hogy tudjam merre jártok épp. )
Nekem bármelyik eddig felsorolt program jó, amiben biztosan benne vagyok az a LA OtaKucsma.
(szerk.: Külön támogatom a Wasabi, vagy egyéb más japán étterem megrohamozását.)
Amúgy én is voltam már... azt hiszem háromszor a Siriusban, de mindig csak kint ültünk le...
A Hanami meg amúgy nagyon kis családias, én ott már amolyan kis törzsvendég vagyok. És ha mondjuk szólnánk mielőtt megyünk, biztosan nem raknának ki minket, nem olyanok. (És talán még az asztalokat is összetolnák.)
Nyah, ennyi voltam.
No tehát:
Szombaton körülbelül (leghamarabb) negyed háromtól érek rá, addigra már csak befejezem az írásbelit.
Ez szerintem nagyon késő a többiek időpontjait nézve, szóval majd csatlakoznék hozzátok.(Viszont így szükségem lenne valakinek a telefonszámára, hogy tudjam merre jártok épp. )
Nekem bármelyik eddig felsorolt program jó, amiben biztosan benne vagyok az a LA OtaKucsma.
(szerk.: Külön támogatom a Wasabi, vagy egyéb más japán étterem megrohamozását.)
Amúgy én is voltam már... azt hiszem háromszor a Siriusban, de mindig csak kint ültünk le...
A Hanami meg amúgy nagyon kis családias, én ott már amolyan kis törzsvendég vagyok. És ha mondjuk szólnánk mielőtt megyünk, biztosan nem raknának ki minket, nem olyanok. (És talán még az asztalokat is összetolnák.)
Nyah, ennyi voltam.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-26 22:22:15
beküldve: 2009-03-26 21:23:33
(#143)