Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Teaházként ajánlom a Siriust.
Hol? Merre? Valami tömény van?
[Link]
A benti résznél (nem az asztalosnál) kényelmesen elférnénk. Van sok babzsák és párna, na meg egy nagyon hangulatos galéria is.
beküldve: 2009-03-26 20:55:51
(#125) hali mindenki
lehet én is megyek meg még 2 vagy 3 osztálytársam
támadunk rettegjetek
támadunk rettegjetek
Azt hittem csak Petrát hozod, de ha nincs más csak Norris...
beküldve: 2009-03-26 20:54:49
(#123) Úgy látom a teaház vezet... foglal valaki asztalt vagy kockáztatunk?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-26 20:52:01
(#122) hali mindenki
támadunk rettegjetek
támadunk rettegjetek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
wow, 16 fő, az nem kis társaság, arra nehéz lesz asztalt találni, akárhova is megyünk
Kocsmában asztal fölött-alatt nem ugyanaz? (;
wow, 16 fő, az nem kis társaság, arra nehéz lesz asztalt találni, akárhova is megyünk
-
No akkor talán gyűjtsük is össze, hogy kik akarnak jönni.
Ők azok, akikre emlékszem, hogy mondták (elnézést, ha valakit kihagyok ): Envy, Kaminaga, mad_chan (nem biztos), Fisi, Miho, Zabpehely, Usagi-san (?), rapider, Naruto, Dzirun, alister, Bence (?), wakka (?), Parasikoly (ha tud vki alvóhelyet biztosítani neki ), én.
Ők azok, akikre emlékszem, hogy mondták (elnézést, ha valakit kihagyok ): Envy, Kaminaga, mad_chan (nem biztos), Fisi, Miho, Zabpehely, Usagi-san (?), rapider, Naruto, Dzirun, alister, Bence (?), wakka (?), Parasikoly (ha tud vki alvóhelyet biztosítani neki ), én.
Én megyek!!!!!!!!! Meg velem eggyütt naruto is igaz???
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-03-26 20:17:23
10 hsz-szel alattad írtam, hogy megyek.
Ne haragudj, teljesen igazad van. Mindjárt szerkesztem az előző h.sz.-emet, meg akkor wakka ?-ét is eltüntetem.
Részemről tea, rámen, táncpad, "folyékony kultúra" - ilyen sorrendben. Talán inkább délután kellene gyülekezni, a már korábban felvonultatott okok miatt, meg mellesleg nekem se ártana dolgozni d.e. a ketti kipakolásra.
Morduk-haver lemaradt...
az már meg van kijön csak az nem hogy hova! ajaj mi lesz ebből ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-26 20:06:24
(#114) No akkor talán gyűjtsük is össze, hogy kik akarnak jönni.
Ők azok, akikre emlékszem, hogy mondták (elnézést, ha valakit kihagyok ): Envy, Kaminaga, mad_chan (nem biztos), Fisi, Miho, Zabpehely, Usagi-san (?), rapider, Naruto, Dzirun, alister, Bence, wakka, Parasikoly (ha tud vki alvóhelyet biztosítani neki ), én.
Ők azok, akikre emlékszem, hogy mondták (elnézést, ha valakit kihagyok ): Envy, Kaminaga, mad_chan (nem biztos), Fisi, Miho, Zabpehely, Usagi-san (?), rapider, Naruto, Dzirun, alister, Bence, wakka, Parasikoly (ha tud vki alvóhelyet biztosítani neki ), én.
Szerk: Yaven 2009-03-26 20:16:29
rendben! Én jök OtaKucsmázni!!!
Rosszul fogalmaztam meg... Szóval nem a cyber-otakucsmára szavaztam, hanem a live action-ösre Bp-en!
Jaj bocsánat... A live-n biztosan nem veszek részt! de azért jó szórakozást!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!