Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-03-26 13:56:55
(#82) mi lenne ha valaki bátor , megengedné h a lakásán legyen a tali ? akkor nézhetnénk dvdéket!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-26 00:00:34
(#81) Ad egy jelenleg minimális esély, hogy szombaton Pesten tartózkodom. Amennyiben egy nagyon kedves személy tudna szállást biztosítani szombatról vasárnapra virradóra a minimálisból kevésre nőne az esély.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-03-26 00:01:12
Végigolvastam. A tanulság: Morduknak hallgatnia kellett volna a nála sokkal több iróniával rendelkező haverjára.
A kézre ülős módszer szerintem jó ötlet.
A film: nem volt annyira brutális, csak eléggé fárasztó. (több, mint 2 és fél órát tartott)
Szombat: valami költséghatékony dolog kéne, mert néhányan igencsak pénz hiányában vannak.
A kézre ülős módszer szerintem jó ötlet.
A film: nem volt annyira brutális, csak eléggé fárasztó. (több, mint 2 és fél órát tartott)
Szombat: valami költséghatékony dolog kéne, mert néhányan igencsak pénz hiányában vannak.
beküldve: 2009-03-25 23:35:48
(#79) 1. Veséből kettő van, egyet lazán elpasszolhatsz, a máj meg regenerálódik, szóval hajrá!
2. 3500-ért annyit eszel, amennyit bírsz? Istenek az égben és a földben, ha Naruto ezekre rászabadul... /
3. Viszont a kajálást most én is kihagynám - kell a pénz könyvekre meg a Coraline-mozira
4. Táncpad: ezt alaposan átgondoltátok?
5. Leginkább a teaházat forszíroznám, na meg utána a LA OtaKucsmát. Esetleg, ha nagyon éheznénk, a kajálás is belefér *rugalmas* És ha mindenki ragaszkodik hozzá, akkor táncpadozhatunk is *ez már cseppfolyósság a részéről*
6. Köszönöm a beszámolót, Yaven, én is szorgosan körmölöm a magamét.
2. 3500-ért annyit eszel, amennyit bírsz? Istenek az égben és a földben, ha Naruto ezekre rászabadul... /
3. Viszont a kajálást most én is kihagynám - kell a pénz könyvekre meg a Coraline-mozira
4. Táncpad: ezt alaposan átgondoltátok?
5. Leginkább a teaházat forszíroznám, na meg utána a LA OtaKucsmát. Esetleg, ha nagyon éheznénk, a kajálás is belefér *rugalmas* És ha mindenki ragaszkodik hozzá, akkor táncpadozhatunk is *ez már cseppfolyósság a részéről*
6. Köszönöm a beszámolót, Yaven, én is szorgosan körmölöm a magamét.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nono, nem kéne mindig a legkisebbet szivatni. Főleg nem a tanítónéni-jelölteknek.
Nono, majd ha végigolvastad, mi is volt ma... No akkor mondd, hogy ne! Amúgy is a csesztetését mások végezték... Én már csak megjegyeztem az igazságot.
Mindenesetre teljesen igazad van. Nem lenne szabad bántanunk, hiszen még nagyon kicsi. És próbálom mindig úgy felfogni, hogy Ő csak egy gyerek, akárhogy is vesszük...
De amikor már elborítja az agyam az a tömérdek esztelenség, amit ír... Áh, hagyjuk.
Kedves leszek, kedves leszek... Vagy ráülök a kezemre és nem írok semmit inkább - csak a fejem verem a klaviba.
De amikor már elborítja az agyam az a tömérdek esztelenség, amit ír... Áh, hagyjuk.
Kedves leszek, kedves leszek... Vagy ráülök a kezemre és nem írok semmit inkább - csak a fejem verem a klaviba.
Amúgy jó kis beszámoló, és hasznos is:
Ezekszerint eme remekmű nem való annyira nekem sem. Nem mintha gyenge idegzetű lennék, vagy nem bírnám a vért(Nyammm...!), de azt hiszem moziban semmiképp, kölcsön DVD-n talán megnézem majd.
Jah igen a holnapra:
Döntsünk, drágáim, döntsünk, hogy mit is fogunk csinálni szombaton.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-25 23:17:24
beküldve: 2009-03-25 23:02:54
(#77) Nono, nem kéne mindig a legkisebbet szivatni. Főleg nem a tanítónéni-jelölteknek.
Na és akkor ide írom a mai nano-fórumtali részleteit.
Ma volt a Westend mozijában du. 7-től és a Watchmen c. filmet néztük meg alister fórumtárssal.
Miután 25 perccel a film kezdete előtt vált világossá számomra, hogy tényleg megyünk, én magam is meglepődtem, hogy nem késtem el és nem tévedtem el a Nyugati aluljárójában!
Szerencsére viszonylag hamar megláttam alistert, úgyhogy néhány perc múlva már vígan ültünk le a helyünkre.
Minimum 20 percnyi reklám és trailer után -amelyek majdnem mindegyikében megegyeztünk, hogy szörnyűek-elkezdődött a film. Az eleje még úgy jó volt. A közepe már kevésbé, a végét pedig szörnyen elhúzták. Na most lebontva.
Történet: elég jó, bár a vége túl volt bonyolítva -vagy csak én fáradtam el addigra
Zene: nagyon jó kis számok is voltak, de alapvetően az volt a gond, hogy nem illeszkedtek bele a filmbe, márcsak azért sem mert nagyon brutális hangerőn mentek
Színészek: a kék lényt leszámítva szerintem jók voltak a szereplők; mindegyiknek volt valami egyedi vonása, bár a csaj főszereplő kísértetiesen hasonlított Xénára
Fényképezés: GYÖNYÖRŰ!
Rendezői munka: A film elején a történetszálak és a magyarázatok hihetetlenül jól voltak beépítve a filmbe, de aztán a szerelmi szál megjelenésével kb. 30 percre eltűnt a cselekményszál
A film vége meg olyan vontatott volt, mint a GyU 3-ban. Minimum 2 nyálas hozzáfoldást végig kellett még szenvednünk a "nagy finálé" után.
Jaj igen: soha többé nem tudok majd úgy tekinteni a smileykra, mint korábban
És volt benne egy lény (vmi állat-izé), ami nagyon gagyira sikeredett. Olyan számítógépes effekteket én a délután menő film+-os sz*rságokon láttam utoljára
Nagy vonalakban ennyit erről. A filmet nem igazán ajánlanám senkinek (főleg nem gyenge idegzetűeknek, meg gyerekeknek), mert hát hosszúúúúú volt és véres, de alister elmondása szeritn hűen adta vissza a képregényt.
Azért annyira szörnyű nem volt Voltak benne jó részek
Na és akkor ide írom a mai nano-fórumtali részleteit.
Ma volt a Westend mozijában du. 7-től és a Watchmen c. filmet néztük meg alister fórumtárssal.
Miután 25 perccel a film kezdete előtt vált világossá számomra, hogy tényleg megyünk, én magam is meglepődtem, hogy nem késtem el és nem tévedtem el a Nyugati aluljárójában!
aki ismer, az most tudja, hogy csodálkozni kell
Szerencsére viszonylag hamar megláttam alistert, úgyhogy néhány perc múlva már vígan ültünk le a helyünkre.
A jegyárus ránk akart sózni szélső ülőhelyeket, miközben a terem 2/3-ada üres volt
Minimum 20 percnyi reklám és trailer után -amelyek majdnem mindegyikében megegyeztünk, hogy szörnyűek-elkezdődött a film. Az eleje még úgy jó volt. A közepe már kevésbé, a végét pedig szörnyen elhúzták. Na most lebontva.
Történet: elég jó, bár a vége túl volt bonyolítva -vagy csak én fáradtam el addigra
Zene: nagyon jó kis számok is voltak, de alapvetően az volt a gond, hogy nem illeszkedtek bele a filmbe, márcsak azért sem mert nagyon brutális hangerőn mentek
Színészek: a kék lényt leszámítva szerintem jók voltak a szereplők; mindegyiknek volt valami egyedi vonása, bár a csaj főszereplő kísértetiesen hasonlított Xénára
Fényképezés: GYÖNYÖRŰ!
Rendezői munka: A film elején a történetszálak és a magyarázatok hihetetlenül jól voltak beépítve a filmbe, de aztán a szerelmi szál megjelenésével kb. 30 percre eltűnt a cselekményszál
A film vége meg olyan vontatott volt, mint a GyU 3-ban. Minimum 2 nyálas hozzáfoldást végig kellett még szenvednünk a "nagy finálé" után.
Jaj igen: soha többé nem tudok majd úgy tekinteni a smileykra, mint korábban
És volt benne egy lény (vmi állat-izé), ami nagyon gagyira sikeredett. Olyan számítógépes effekteket én a délután menő film+-os sz*rságokon láttam utoljára
Nagy vonalakban ennyit erről. A filmet nem igazán ajánlanám senkinek (főleg nem gyenge idegzetűeknek, meg gyerekeknek), mert hát hosszúúúúú volt és véres, de alister elmondása szeritn hűen adta vissza a képregényt.
Azért annyira szörnyű nem volt Voltak benne jó részek
Hát jó lenne itt megbeszélni.... Hogy legalább én is tudjam...
Már ne is haragudj, de Neked nem mindegy...? Rohadt messze vagy pesttől, Anyukád úgysem engedne el, szóvaL, hogy hol, mikor és mit csinálunk, Neked mindegy!
Ha meg azt hitted, hogy elmennénk Nyíregyházára, ... Hát sajnállak.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-25 20:21:12
Hát jó lenne itt megbeszélni.... Hogy legalább én is tudjam... Legalább kössz h szóltok... Hogy végülis SEMMIÉRT VOLT EZ AZ EGÉSZ
Igen, itt beszéljük meg, amióta van ez a topik, azóta itt is beszéltük meg, csak te nem olvastál figyelmesen.
Le lehet állni.
Szerk: .., 2009-03-25 20:09:57
hehe, jó lenne xDD jellemző...xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-03-25 20:02:35
(#73) Hát jó lenne itt megbeszélni.... Hogy legalább én is tudjam...
Legalább kössz h szóltok... Hogy végülis SEMMIÉRT VOLT EZ AZ EGÉSZ
Legalább kössz h szóltok... Hogy végülis SEMMIÉRT VOLT EZ AZ EGÉSZ
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-25 20:09:22
yay Rikuuuuu~ *megfolytja örömében*
elvileg szombat, de mindent szépen az utolsó pillanatra hagyunk xDD mint mindig...x3 szal még nincs eldöntve :3
*visszafojtana, de már nem tud*
Cseréljetek telefonszámot, aztán majd szombat reggel megbeszélitek, most már úgyis mindegy.
yay Rikuuuuu~ *megfolytja örömében*
elvileg szombat, de mindent szépen az utolsó pillanatra hagyunk xDD mint mindig...x3 szal még nincs eldöntve :3
beküldve: 2009-03-25 19:46:40
(#70) Mikorra szervezitek a talit? Csak nem akarok visszaolvasni 70 hsz-t, bocs.
végülis hol lesz a tali?
Bpen
What???
BU-DA-PES-TEN!
Bakker Bene, elrontoltad az összeesküvés hálójába szőtt évszázad poénját.... mekkora hunczutság lett volna látni az orczáját, amikor leesik neki, hogy nem a nemtomelyik szobor árnyékában szerveződött a dolog szerény városkájában. Mellesleg roppant tanulságos is lett volna a számára olyannyira, hogy rögtön 3 szintet lép a katarzist követően.
lol xDDDD