Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
inkább a májam, az már úgyse jó semmire
Az tényleg fantasztikus ötlet lenne... talán kapnál érte egy vasajkenyeret, de nem 100%...
Sőt, utána kockázatmentesen falhatna fugut... Mert ha a szakács nem készíti el jól, és megmérgezi magát, tökmindegy, máj nélkül úgyis kampóóó.
inkább a májam, az már úgyse jó semmire
Az tényleg fantasztikus ötlet lenne... talán kapnál érte egy vasajkenyeret, de nem 100%...
xD ott a pont X3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
xDDD
vese nélkül? hááát...megpróbálhatja xD
vese nélkül? hááát...megpróbálhatja xD
hol , hol ? lét fontosságú ! melyik szinten mi mellet ?
A játékteremben, hol másutt? (; Ha nemtod hol van kérdezz meg egy inteligensnek nem igazán kinéző egyént vagy hallgass Narutora, gondolom igaza van.
Szusi: Ne rinyáljatok má'! Nagy érvágás lenne eladni a vesédet hogy megtömhesd a gyomrodat?!
Ja az jó ötlet lenne
ugye? csak kéne egy szívélyes vendéglátó ^^ xD
én eddig is mondtam...menjünk játékterembe DDRezni, vagy vki hívjon meg minket magához xDDD
(akinek lehetőleg van projektora, vagy nagy tvje xDDD, najó, az nem muszáj xDDD)
Ja az jó ötlet lenne
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-03-25 16:09:40
(#44) én eddig is mondtam...menjünk játékterembe DDRezni, vagy vki hívjon meg minket magához xDDD
(akinek lehetőleg van projektora, vagy nagy tvje xDDD, najó, az nem muszáj xDDD)
(3500 Ftért annyit ehetsz, amennyit akarsz
az annyira nem rossz, de 3500 így 25e táján nekem eléggé érvágás lenne
-
beküldve: 2009-03-25 16:03:57
(#42) No igen, a leginkább nekünkvaló ugye egy japánkajáldás zabálás lenne, legyen az Wasabi vagy Planet Sushi.
De én is azért nem kínálkoztam ezzel az ötlettel eddig, mert nem mindenkinek telik ilyen rohadt drága kajára.
(Meg aztán, az hogy valaki otaku, még nem jelenti, hogy szereti a japó kaját. )
Én is úgy voltam a barátnőmmel a Planet Sushiban néhány hete, hogy kihasználtuk a torkos csütörtököt... És az a baj, hogy ugyan van a PS hálozat minden éttermében "torkos-nap", csakhogy ez pont a hétfő. (Haha, hülyék lennének hétvégén féláron étkeztetni... )
Úgyhogy ez - most - kimarad, azt hiszem.
Valamit konkretizálunk ma már, vagy mindent holnapra hagyunk - szinte az utolsó pillanatokra...?
De én is azért nem kínálkoztam ezzel az ötlettel eddig, mert nem mindenkinek telik ilyen rohadt drága kajára.
(Meg aztán, az hogy valaki otaku, még nem jelenti, hogy szereti a japó kaját. )
Én is úgy voltam a barátnőmmel a Planet Sushiban néhány hete, hogy kihasználtuk a torkos csütörtököt... És az a baj, hogy ugyan van a PS hálozat minden éttermében "torkos-nap", csakhogy ez pont a hétfő. (Haha, hülyék lennének hétvégén féláron étkeztetni... )
Úgyhogy ez - most - kimarad, azt hiszem.
Valamit konkretizálunk ma már, vagy mindent holnapra hagyunk - szinte az utolsó pillanatokra...?
Asszem a 2. szinten egy játék bolt mellett van.
hát játéktermekben szerintem van, de nem valószínű, hogy a dalok között anime openingek/endingek vannak és nem is 50 forint
(he-he) A Westend-ben van egy kiszuperált csodagép, csak éppen nem mai csirke. Nyolcadikos koromban, osztálykiránduláson függtünk ott először és utoljára, de akkor is egy csapat japó űzte rajta az ipart, mi meg csak néztünk... és már akkor se volt valami jó állapotban, de legalább még mindig megvan. De jó. ('' ~ o~)//
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Okéé!!
És mellesleg üdülési csekket is elfogadnak...
És mellesleg üdülési csekket is elfogadnak...
hehe x3
olllyaaan jó lenne xDDD és futószalagos xD az tök pojén X3
hogy miért?mert nincsen nagyon zseton!
ja
Hát énis így vagyok vele
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!