Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-03-23 10:54:38
(#7) Hijnye!
Na akkor most már figyelem ezt a topicot, a következő forum taliról már nem szeretnék lemaradni!!!
Na akkor most már figyelem ezt a topicot, a következő forum taliról már nem szeretnék lemaradni!!!
MIANEVED?!
szavazás napra:
értelemszerűen, aki nem jön, az ne szavazzon
Szavaztam! De most már megyek, megjött a barátnőm a TTK-ról, hogy beüljön velem jelentéstanra.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-23 10:02:48
(#5) -
Szerk: ∂z 2009-03-23 10:03:56
hát lehetne szavazást tartani, hogy kinek melyik nap jó és milyen program érdekelné
Nekem bármelyik nap délutan jó (hétvége persze), és a ramenezésben éppúgy benne vagyok, mint a táncpad-klub keresésben. Vagy másban, de a kocsmázás annyira nem vonz.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-23 09:52:34
(#3) hát lehetne szavazást tartani, hogy kinek melyik nap jó és milyen program érdekelné
-
beküldve: 2009-03-23 09:40:58
(#2) haha, akkor már írok is! ha már elmaradt a filozófiatörténet.
A tegnapi napról: ott volt Yaven, Rapider, Naruto és klánja, valamint én és a húgom Anna (ő fényképezett, de Rapidert kihagyta, amin utólag nem győz bocsánatért esedezni).
Ja meg ott volt Kutyus is.
Az abszolút nyerő a táncpad volt, ahol animezenékre lehetett "ropni", rengeteg fajta volt. Sajnos a Hellsing openingje csak nehezebb verzióbn létezett, ami ugye nem szerencsés a magamfajta bénaságoknak, de szerencsére volt két másik hellsinges zene.
Naruto nagyon hiperaktív volt (mint mindig
), szinte mindenkivel táncolt, aki mellékerült a sorban (velem viszont nem! Ezért még számolunk!
), és ált. mindenkit meg is vert.
Ő meg Rapider kitalálták a szuper szellőt, és a szoknyánk lengetésével próbálták bebizonyítani a létezését.
Sajnos ingyen sushi nem volt.
És lerajzoltatni sem sikerült magunkat, mert már záróra volt.
De mindent összevetve nagyon jó volt a hangulat! Kéne keresni egy ilyen táncpados helyet, szerintem mindenkinek bejönne (és nyugi, nálam bénábban úgyse fogtok járni, úgyhogy ez nem kifogás)

A tegnapi napról: ott volt Yaven, Rapider, Naruto és klánja, valamint én és a húgom Anna (ő fényképezett, de Rapidert kihagyta, amin utólag nem győz bocsánatért esedezni).
Ja meg ott volt Kutyus is.

Az abszolút nyerő a táncpad volt, ahol animezenékre lehetett "ropni", rengeteg fajta volt. Sajnos a Hellsing openingje csak nehezebb verzióbn létezett, ami ugye nem szerencsés a magamfajta bénaságoknak, de szerencsére volt két másik hellsinges zene.

Naruto nagyon hiperaktív volt (mint mindig

Ő meg Rapider kitalálták a szuper szellőt, és a szoknyánk lengetésével próbálták bebizonyítani a létezését.

Sajnos ingyen sushi nem volt.

De mindent összevetve nagyon jó volt a hangulat! Kéne keresni egy ilyen táncpados helyet, szerintem mindenkinek bejönne (és nyugi, nálam bénábban úgyse fogtok járni, úgyhogy ez nem kifogás)

beküldve: 2009-03-23 09:32:34
(#1) Itt lehet szervezni és szervezkedni, élményekről beszámolni, javasolni és lelkendezni, stb, tehát mindazokat a bejegyzéseket megtenni, ami egy-egy fórumtalálkozó megtervezéséhez, megszervezéséhez, lebonyolításához és értékeléséhez szükséges vagy célra vezető.
Minden mást a Dumizzunkba, ha kérhetem (de ha nem, akkor is). Legyetek jó... kevésbé rosszak!
Minden mást a Dumizzunkba, ha kérhetem (de ha nem, akkor is). Legyetek jó... kevésbé rosszak!

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."