Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Sirius? az.mi? XD és hol? x3
mostmár télleg le kéne tisztázni, még 20percig maradok, ha nem születik eredményes döntés, akkor részemről lezárva...
mostmár télleg le kéne tisztázni, még 20percig maradok, ha nem születik eredményes döntés, akkor részemről lezárva...
ha vki meglát a 4-es6-os vonalában egy narancskabátos embörkét, akkor 10% az esélye h én vagyok xD (nemtom h hány embernek van még narancs kabátja xDD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-03-27 20:50:15
Milyen jó emlékező tehetsége van egyeseknek....
hát igen gyűjtögetem az infókat de nem azért, hogy felhasználjam ellened
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-27 20:33:00
(#184) ahozz mit szóltok h 1/2 3-kor találkozunk a Siriusban - mert én is kaminaga féle abszolút ráérek emberke vagyok- ,aztán bevárjuk a többieket , lézengünk a teaházban ,aztán én nem nagyon ismerek animés helyet ,úgyhogy ezután mi lesz az már a ti felelősségetek!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Nem-nem, ez bók volt.
hű ezt felírom a naptárba végén még holnap beszerzek egy tábla kekszes barackos bocit
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
hű ezt most vegyem dicséretnek vagy csak kivételesen gonoszkodsz?
Nem-nem, ez bók volt.
Mikor nem?
hű ezt most vegyem dicséretnek vagy csak kivételesen gonoszkodsz? lehet,hogy nem itt kéne folytatni mielőtt még valakinek elege lesz
Az MSPaint elnevezésü dolog csodákat művel a képekkel!
igen, de én egy iszonyatosan lusta ember vagyok
láttam ,hogy elvágtad a kezed te szegény, el ne vérezz
ma ritka kedves és aranyos kedvemben vagyok
H érted h ööö...,igen?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-03-27 20:06:56
Az előtte levő időben meg menj el a barátnőddel a mekibe.
háááát...kössz?
max. meghívathatom magam egy csikenmeknággetsszre xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
mire találtam egyet amit nem szed szét (nem nyom össze meg ilyenek (: ) addigra majdnem megőszültem
Az MSPaint elnevezésü dolog csodákat művel a képekkel!
Morduk: ööö..., igen?
Szerk: wakka 2009-03-27 19:52:58
hali mindenki
Hali neked is.... Jé érdekes képed van! Érdekes az pozitív!
köszi
mire találtam egyet amit nem szed szét (nem nyom össze meg ilyenek (: ) addigra majdnem megőszültem
Na ez azért durva.... itt az ékes bizonyíté arra, hogy a semminek is van materiális kiterjedése.
Hát mint a matekban van még a nulla után, úgy a semmi is létezik... Mint fehér képernyőben megjelenő semmi... Jah ez nem jó példa.. Mert a fehér képernyő is valami...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!