Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-03-28 22:18:58
(#247) A találkozó eleje jó volt. Ja és ez NEM egy japán teázó...
Szvsz nem kellett volna 4 és fél órát ott lenni, a végefelé már csak az oltások mentek. Hamarabb kellett volna menni Westendbe.
Mekkora stílus már táncpadozni.
Wakkát legtöbbször levertem, sőt egyszer még Narutot is, aki pedig elég jó.
Én talán azért nem izgultam rá a MK-os játékra, mert már túl pro vagyok az ilyen verekedős játékokban.
Naruto, na majd következő talin nyomjuk a Tekkent PSP-n.
Szvsz nem kellett volna 4 és fél órát ott lenni, a végefelé már csak az oltások mentek. Hamarabb kellett volna menni Westendbe.
Mekkora stílus már táncpadozni.
Wakkát legtöbbször levertem, sőt egyszer még Narutot is, aki pedig elég jó.
Én talán azért nem izgultam rá a MK-os játékra, mert már túl pro vagyok az ilyen verekedős játékokban.
Naruto, na majd következő talin nyomjuk a Tekkent PSP-n.
Szerk: .., 2009-03-28 22:24:24
beküldve: 2009-03-28 22:05:46
(#246) Fisi: nagyon szép összefoglaló. Én még annyit tudnék hozzátenni, hogy a játéktermes táncpadozás nem volt akkora siker, mint gondolták egyesek. Mások voltak a "gombok", ráadásul ismeretlen és gagyi számok voltak a gépben. Viszont zombilövöldözős játékot találtunk! Kár, hogy teljesen használhatatlan állapotban voltak a "pisztolyok"... Na de a Mortal Kombatos gép.....na az igen! Azt egy-két játékot kivéve mindig én nyertem, ráadásul Narutot is kegyetlenül megvertem!! Szóval sikerült visszafejlődnöm egy 10 éves kisfiú ( ) szintjére. Jól szórakoztam
Amúgy az egész nap nagyon jól telt. Kösz mindenkinek, aki ott volt a hangulatért. Jobb időtöltést erre a napra el sem tudtam volna képzelni
Amúgy az egész nap nagyon jól telt. Kösz mindenkinek, aki ott volt a hangulatért. Jobb időtöltést erre a napra el sem tudtam volna képzelni
Szerk: Yaven 2009-03-28 22:07:15
beküldve: 2009-03-28 21:56:47
(#245) Kissé zombi vagyok, de majd igyekszem valami beszámolófélét összeszedni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
milyen szép össze foglaló ! de azt kihagytad h miket írtunk még! no comment ! de jó volt !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-28 20:55:41
(#243) Na a fekete Wehrmacht egyenruha igaz Mehettem volna én is a fekete bőrkabátomban, amit egyik barátnőm a Bukás megtekintése után elnevezett náci tiszt-kabátnak
Yupp és egy rossz hír: a változatosság kedvéért behaltak az elemek, anélkül meg nem lehet fölmásolni a képeket, úgyhogy marad holnapra Pedig kicsiben is ígéretesnek tűnnek
A helyről: szerintem ez lesz a Mangafan fórum törzshelye. A vendégkönyvben több helyen is ott maradt a névjegyünk, köztük a "derékszöges kép" formájában (azt is le kellett volna fotózni, mindegy, legközelebb egy nappal előre feltöltöm az elemeket)
Egy aranyos kis japán teázó, földön ülős (nálunk végül szétfolyós). A falon lévő üregekben és galériákban fura dolgok folytak
Ja és a résztvevők: Yaven, Zabpehely, Wakka, Alister, Naruto, Rapider (most sok képen rajta vagy! ), Dzirun, Elnar, Bence, én, Kutyus.
Yupp és egy rossz hír: a változatosság kedvéért behaltak az elemek, anélkül meg nem lehet fölmásolni a képeket, úgyhogy marad holnapra Pedig kicsiben is ígéretesnek tűnnek
A helyről: szerintem ez lesz a Mangafan fórum törzshelye. A vendégkönyvben több helyen is ott maradt a névjegyünk, köztük a "derékszöges kép" formájában (azt is le kellett volna fotózni, mindegy, legközelebb egy nappal előre feltöltöm az elemeket)
Egy aranyos kis japán teázó, földön ülős (nálunk végül szétfolyós). A falon lévő üregekben és galériákban fura dolgok folytak
khmmm...nem akarom tudni. Ruhás szex?
A tea finom volt, és rengetegféle. Odatalálni kicsit nehéz, tekintva, hogy egy kb 10 négyzetcentis táblára van kiírva a név, az ajtón meg csak ennyi: A felvonó üzemel. Odalent rengeteg helyet foglaltunk, de itt önként ajánlották föl, hogy toljuk össze az asztalokat! Naruto furcsamód nyugodt volt. csak a szoknyámat akarta megtapintani. A negyedik óra után kissé bezombultunk, de nem baj. Akkor jöttek a hülye poénok (Két medve megy az erdőben, egyik jobbra, másik barna) Ja és a résztvevők: Yaven, Zabpehely, Wakka, Alister, Naruto, Rapider (most sok képen rajta vagy! ), Dzirun, Elnar, Bence, én, Kutyus.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-03-28 13:31:14
(#241) Lehet pár órára én is leesek, két rajzolás közt
//Talpigfekete egynyolcvanas Wehrmacht kinézetűként//
*A Bródytól egy sarokra lakik XD*
//Talpigfekete egynyolcvanas Wehrmacht kinézetűként//
*A Bródytól egy sarokra lakik XD*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-03-28 13:49:26
bocs mindenki,hogy tegnap olyan harapós kedvemben voltam, de elég sz@r hetem volt és tiszta ideg voltam, na meg persze szerettem volna menni
Nagyon sajnálom, hogy nem leszel ott. Tényleg hülyén intéztük a szervezést, reméljük legközelebb már nem az utolsó utáni pillanatban dől el, hogy mikor és hova megyünk.
Bár persze még jöhetnél...
A LAO-t amúgy én használtam először.
Mi az a LAO ?
Live Action Otakucsma... elvileg Miho(?) találmánya
[QUOTE]Vége a demokráciának! *fanfárok*
Következő Mangafanos fórumtalálkozó!!!
Kezdődik: holnap (szombat) 15:00, Budapest, Sirius teaház (aki előbb ér oda, az foglalhat helyet)
Folytatódik: amikor a társaság nem szeszező felének fellövik a pizsit, egy random kocsmában, LAO-val
Végződik: végkimerüléssel/alkoholmérge zéssel/utolsó BKV-Máv-Volán-járat indulásával (opcionális lehetőségek)
Köszönjük figyelmüket! *fanfárok*
Kezdődik: holnap (szombat) 15:00, Budapest, Sirius teaház (aki előbb ér oda, az foglalhat helyet)
Folytatódik: amikor a társaság nem szeszező felének fellövik a pizsit, egy random kocsmában, LAO-val
Végződik: végkimerüléssel/alkoholmérge zéssel/utolsó BKV-Máv-Volán-járat indulásával (opcionális lehetőségek)
Jó múúúúlatást tinéktek
Mi az a LAO ?
Úgy igyatok, mintha én is ott lennék ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-03-28 06:51:21
(#235) bocs mindenki,hogy tegnap olyan harapós kedvemben voltam, de elég sz@r hetem volt és tiszta ideg voltam, na meg persze szerettem volna menni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Vége a demokráciának! *fanfárok*
Hogy ne kelljen sokat keresgélni. Következő Mangafanos fórumtalálkozó!!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
wakka: spirit! Az kell most nekem! Vagy csak simán sprite?
Ez már majdnem olyan jó volt, mint Tihanyi poénjai...