Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-06 20:36:21
(#427) *Félve sétálgat ide* Megkérdezném még egyszer, hogy esetlegesen lehetne most pénteken egy találkozó?
Azt hiszem a péntek már mindenkinek szünet.
beküldve: 2009-04-06 10:11:18
(#426) na most szurjatok agyon, de mikor lesz a 7en a forumtali *kerdojel*
Mert nem talalom sehol az idopontot (nyugi, ay ekezetnelkuliseg csak atmeneti allapot)
Mert nem talalom sehol az idopontot (nyugi, ay ekezetnelkuliseg csak atmeneti allapot)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Sajnáljatok.
Sajnálunk.Mivel mindenkinek, aki szeretne eljönni, már most láthatóan nem jó ugyanaz az időpont, ezért esetleg lehetne jövő héten két fórumtalálkozó is...
tudom, tudom, szentségtörő eretnek vagyok, jöhetnek a kövek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ezazz megoldjuk okosba! *ököllel ütögeti a feje felett a levegőt*
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-05 21:17:34
(#423) nekem meg jövő csütörtöktől van tavaszi szünetem
juppíííí imádom a tavaszt
juppíííí imádom a tavaszt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-05 21:13:31
(#422) EMBEREK! Főleg Yaven! Jó lenne ha nem csütörtökön lenne a fórumtali jövő héten, mert anyum csak pénteken kapja meg a fizuját, és hát, pénz nélkül nem tudok vonatjegyet venni :S Mindenesetre egy későbbi időpontba beleegyezett (tavaszi szünet többi része) szervezzünk egy napot!
olyan rossz hogy hozzám kell igazodni... nagoyn sajnálom, csak hát... ez ellen nem tudok mit tenni
Majd megoldjuk
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-02 19:36:52
(#420) Ahogy elnézem, most hétvégén nem lesz fórumtali. Nem baj, itt az egész jövő hét! (bár ahogy elnézem, az se okés mindenkinek...dehát minél többen leszünk, annál nehezebb lesz mindenkihez igazodni. Ez sajnos régi igazság. )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-02 18:53:08
(#419) EMBEREK! Főleg Yaven! Jó lenne ha nem csütörtökön lenne a fórumtali jövő héten, mert anyum csak pénteken kapja meg a fizuját, és hát, pénz nélkül nem tudok vonatjegyet venni :S Mindenesetre egy későbbi időpontba beleegyezett (tavaszi szünet többi része) szervezzünk egy napot!
olyan rossz hogy hozzám kell igazodni... nagoyn sajnálom, csak hát... ez ellen nem tudok mit tenni
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
hát...sebaj, akkor majd legközelebb ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-02 16:23:47
(#417) Nahátakkor...
A tavaszi szüneti "MihoParty" sztornó...
Mint kiderült nekem is kötelező jellegű az utazás, ahova Ősök is mennek...
De mindenképp fenntratom az opciót. Máskor nagyon szívesen!
A tavaszi szüneti "MihoParty" sztornó...
Mint kiderült nekem is kötelező jellegű az utazás, ahova Ősök is mennek...
De mindenképp fenntratom az opciót. Máskor nagyon szívesen!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-02 16:25:23
beküldve: 2009-04-02 02:45:23
(#416) No!
Nekem pénteken Construma, szombaton meg Ybl emléknap //kötelező körök// tehát kihúzva.
Nekem pénteken Construma, szombaton meg Ybl emléknap //kötelező körök// tehát kihúzva.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-04-02 03:02:55
Valaki tömör-de-tartalmas-szöveget- rni-tudó összefoglalná mi a helyzet? Lesz or nem lesz tali? És ha igen mi lesz?
Nem tudom megfelelek-e a definíciónak, de megpróbálom röviden összefoglalni: még csak a "javaslatok a programra" pontig jutottunk, mind a mostani hétvége, mind a tavaszi szünetben tartandó találkozót illetően.A mostani hétvége kapcsán: szombaton este színházba megyek, szóval csak korai és/vagy viszonylag kulturált programokban tudnék részt venni.
Vagy fetrengős, mint a múltkori, és akkor haza kell kirándulnom színház előtt átvedleni, tehát egy délelőtti-kora délutáni hepaj lenne nyerő, vagy már eleve a színházba menős ruhában állítok be, akkor viszont vigyáznom kell rá.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amúgy sem egyszerű ez a grillezés.
Venni kell ugye húst - nem tudom hány ember részére...
Valakinek felügyelnie kell a sütést - ami azt jelenti, hogy ez a valaki kimarad a jó kis buliból.
Szerintem egyszerűbb megoldás lenne a pizzarendelés. Van egy nagyon jó kis pizzéria a környéken, jó áron, nagyon finom pizzákkal, és bármikor házhoz szállítanak.
És ha valaki nincs odáig érte, rendelhet mást is, van minden az étlapon.
szerk.:
Jah igen... Megint előre rohantam. Azért erről megkérdezem a szüleim is.
Mivel előtte - 9-én - is rendezek egy meglepetés bulit nálunk, lehet, hogy kicsit ki lesznek akadva... de nem elképzelhetetlen, hogy megengedik.
Majd jelentkezem holnap este.
Venni kell ugye húst - nem tudom hány ember részére...
Valakinek felügyelnie kell a sütést - ami azt jelenti, hogy ez a valaki kimarad a jó kis buliból.
Szerintem egyszerűbb megoldás lenne a pizzarendelés. Van egy nagyon jó kis pizzéria a környéken, jó áron, nagyon finom pizzákkal, és bármikor házhoz szállítanak.
És ha valaki nincs odáig érte, rendelhet mást is, van minden az étlapon.
szerk.:
Jah igen... Megint előre rohantam. Azért erről megkérdezem a szüleim is.
Mivel előtte - 9-én - is rendezek egy meglepetés bulit nálunk, lehet, hogy kicsit ki lesznek akadva... de nem elképzelhetetlen, hogy megengedik.
Majd jelentkezem holnap este.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-02 00:07:48
Kössz, Dzirun, igazán kedves tőled. (Hogy imádnivaló keresztanyuról ne is beszéljünk.^--^)v..
ezt most miért is? tényleg nem vágom
nincs már itt senki? :(
am. jövőhétvége az jó. nekem nincs grillsütőm, de asszem tudok szerezni, csak nincs sok kedvem átcipelni az egész városon.
-
Szerk: ∂z 2009-04-01 23:55:13