Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Elfen Lied
Hamarosan fordítom tovább a mangát.
Aztán meggondoltam magam.
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-06 19:04:57
(#61) beküldve: 2010-12-21 10:48:24
(#60) Én is nagyon imádom. Az egyik kedvencem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-12-20 21:00:59
(#59) Nagy kedvenc. Megoszlik a nézőközönség véleménye róla, én azok közé tartozom, akik nagyon szeretik. Az opening és ending illik hozzá, Klimt stílusáról nem is beszélve(szeretem mkor a művészetet behozzák az animékbe).A szereplők is érdekesek. Véres, de szerintem ez megadja za alaphangulatot
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
Nem teljesen. A történetben vannak kisseb nagyobb eltérések, de nem olyan nagyon vészesek.
Esetleg tudnál mondani, példát ilyen kissebb-nagyobb eltérésre? Engem érdekelne, és ha esetleg leírod, akkor hogy mást ne zavarjon, javaslom a spolier gombot használd a leírásnál
Előre is köszönöm
beküldve: 2010-11-07 18:42:32
(#57) Nem teljesen. A történetben vannak kisseb nagyobb eltérések, de nem olyan nagyon vészesek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-11-07 18:16:15
(#56) ha jól emlékszek a manga teljesen más mint az anime de ha tévedek javitsatok ki
beküldve: 2010-11-07 16:00:56
(#55) Látjátok ezért is jó ez a fórum, itt pótolhatjuk az eddig még nem ismert információkat a kedvenceinkről :)
Én kicsit le vagyok maradva, mert nem tudtam, hogy van mangában is. Megpróbálom beszerezni, mert érdekel a folytatás. Kössz az értékes infókat mindenkitől...
Na jó, hogy ezt megtudtam én is köszi az infókat
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-11-07 00:29:32
(#53) Én kicsit le vagyok maradva, mert nem tudtam, hogy van mangában is. Megpróbálom beszerezni, mert érdekel a folytatás. Kössz az értékes infókat mindenkitől...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
A Márk: Nahát, ezt nem tudtam! tehát van még tovább is? kíváncsi vagyok a történetre
Mangekyo022. Tetszett amiket írtál az anime-adaptációval nagyjából egyet is értek, annyi különbséggel hogy nálam ez az anime a kedvencek közé van sorolva
A manga kritikával igazából nem tudok mit kezdeni mert csak bele-bele olvastam eddig, kíváncsi leszek ha komolyan elkezdem olvasni vajon tetszik e vagy sem
De egyébként én úgyvagyok vele, hogyha egy manga tetszik akkor az anime is, és ez fordítva is igaz
Mangekyo022. Tetszett amiket írtál az anime-adaptációval nagyjából egyet is értek, annyi különbséggel hogy nálam ez az anime a kedvencek közé van sorolva
A manga kritikával igazából nem tudok mit kezdeni mert csak bele-bele olvastam eddig, kíváncsi leszek ha komolyan elkezdem olvasni vajon tetszik e vagy sem
De egyébként én úgyvagyok vele, hogyha egy manga tetszik akkor az anime is, és ez fordítva is igaz
Köszi!
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-11-04 13:14:42
(#51) A Márk: Nahát, ezt nem tudtam! tehát van még tovább is? kíváncsi vagyok a történetre
Szerk: レオン (Leon) 2010-11-04 13:17:32
beküldve: 2010-11-02 13:11:30
(#50) Én szerintem jobb is, hogy ott fejezték be az animésok.
Csináltam ilyen írásos kritikát mind az animéról, mind a mangáról:
[Link]
[Link]
Én azt mondom, hogy az anime jó ugyan, de a manga már hihetetlen túlzásokba esett.
Csináltam ilyen írásos kritikát mind az animéról, mind a mangáról:
[Link]
[Link]
Én azt mondom, hogy az anime jó ugyan, de a manga már hihetetlen túlzásokba esett.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-10-31 19:28:51
(#49) Ahogy az anime-t befejezték, az a mangában kábé a fele volt a történetnek.
Ott ahol az anime történeti szálát abbahagyták, a mangát folytatták tovább.
Ott ahol az anime történeti szálát abbahagyták, a mangát folytatták tovább.
beküldve: 2010-10-29 15:10:43
(#48) Hallottam énis valami folytatásról, de nem tudom hogy az kötődik e a mangához...egyébként lehet, hogy pontosan így akarták befejezni a sorozatot, hogy nézők fantáziájára bízzák, hogyan ér véget a történet
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-29 15:12:25