Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Elfen Lied
beküldve: 2010-10-29 10:25:05
(#47) Lehet, hogy a mangát is elolvasom...a sztori az animében többé-kevésbé azért le volt zárva, de benne volt a folytatás lehetősége.
A vége viszont sokkoló volt, és roppant igazságtalan a -WITCH-ből Irmára emlékeztető- barnahajú unokatesó számára (nem tom a nevét ).
A vége viszont sokkoló volt, és roppant igazságtalan a -WITCH-ből Irmára emlékeztető- barnahajú unokatesó számára (nem tom a nevét ).
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-10-29 00:55:02
(#46) Igen!!! Nem tudtam, hogy folytatták. Nekem csak az első évad van meg. Érdekelne, hol lehet megtalálni a folytatást. Mert akár hol néztem mindenhol csak cak a 13+ az Extra rész van fenn. Neked van tovább is??????
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Én személy szerint a mangát, és az animet is szeretem, de a mangát jobban, mert ott legalább be van fejezve a történet. Kár hogy az anime megbukott, és ezért nem fogják folytatni.
Nem volt befejezve az anime? Nekem fel se tűnt. Már régen láttam de nem rémlik, h lezáratlan lett volna a történet. (mangát nem olvastam).
beküldve: 2010-10-28 21:19:39
(#44) Nos, nekem ez a kicsin sorozat a kedvenceim közé tartozik anime szinten. A Mangába is beleolvastam, még nem olvastam végig, de amennyi fejezetet magyarra lefordítottak, azokat tervezem mind elolvasni.
Az animét kicsit elemezném: Nos a grafika szerintem lenyűgöző, valóban szemkápráztató, teljes mértékben meg voltam elégedve. A szinkronhangokat szerintem nagyon jól eltalálták, közöttük számomra a legaranyosabb "Nyuuu" hangja xD
A történetről annyit szeretnék mondani, hogy sokmindent le lehet belőle vonni, de ez attól függ, hogyan közelítjük meg a sorozatot. Én azt a tanulságot vontam le belőle, hogy alapvetően szeretettel kell mindenkifelé közeledni, még akkoris, ha másabb mint a többi ember. Sajnos előfordulhat az, hogyha valaki nincs tisztában az élet dolgaival az igazsággal, akkor az könnyen befolyásolhatóvá vállhat, és ha rosszindulattal közelednek felé bizony tönkre is lehet tenni azt a valakit.
Ezzel tulajdonképpen nem védeni akarom az Elfen Liedet hogy nincs benne semmi ami káros hatással lenne a kicsikre, hiszen valóban egy brutális anime, és kiskorúaknak valóban nem ajánlott, 18 éves kor alatt semmiképp, de ha így álltak volna hozzá, akkor talán nem bukott volna meg a sorozat...
Negatívumként egyébként azt említeném meg hogy rövid a sorozat
Az animét kicsit elemezném: Nos a grafika szerintem lenyűgöző, valóban szemkápráztató, teljes mértékben meg voltam elégedve. A szinkronhangokat szerintem nagyon jól eltalálták, közöttük számomra a legaranyosabb "Nyuuu" hangja xD
A történetről annyit szeretnék mondani, hogy sokmindent le lehet belőle vonni, de ez attól függ, hogyan közelítjük meg a sorozatot. Én azt a tanulságot vontam le belőle, hogy alapvetően szeretettel kell mindenkifelé közeledni, még akkoris, ha másabb mint a többi ember. Sajnos előfordulhat az, hogyha valaki nincs tisztában az élet dolgaival az igazsággal, akkor az könnyen befolyásolhatóvá vállhat, és ha rosszindulattal közelednek felé bizony tönkre is lehet tenni azt a valakit.
Ezzel tulajdonképpen nem védeni akarom az Elfen Liedet hogy nincs benne semmi ami káros hatással lenne a kicsikre, hiszen valóban egy brutális anime, és kiskorúaknak valóban nem ajánlott, 18 éves kor alatt semmiképp, de ha így álltak volna hozzá, akkor talán nem bukott volna meg a sorozat...
Negatívumként egyébként azt említeném meg hogy rövid a sorozat
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-28 21:20:04
beküldve: 2010-10-28 19:27:45
(#43) Én személy szerint a mangát, és az animet is szeretem, de a mangát jobban, mert ott legalább be van fejezve a történet. Kár hogy az anime megbukott, és ezért nem fogják folytatni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-28 15:48:30
(#42) Huh, Elfen Lied....
A manga rossz, de az anime szerintem egy közepesen jó - szép látvány, szép zene, nagyon jó hangulat, jó ötletek, de cserébe rossz karakterek.
A manga rossz, de az anime szerintem egy közepesen jó - szép látvány, szép zene, nagyon jó hangulat, jó ötletek, de cserébe rossz karakterek.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2010-08-19 16:37:28
(#41) Nem értem, hogy mért nem találod... Írd be a google-be, hogy Elfen Lied x.rész és kész. Indavideón asszem fent van az összes része. Amúgy meg, ha leakarod tölteni, akkor:
http://www.animeorokre.eoldal. hu/cikkek/elfen-lied/elfen-lied_ -reszletoltes
Ott lesz az oldal alján.
http://www.animeorokre.eoldal. hu/cikkek/elfen-lied/elfen-lied_ -reszletoltes
Ott lesz az oldal alján.
Szerk: Yoruichi 2010-08-19 16:43:48
Ennek most mi értelme volt?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ha valaki tudja hol találom az Elfen Lied Összes Részét kérem küldjön egy linket Chucky198@freemail.hu Köszönöm.
beküldve: 2010-08-19 14:59:25
(#38) Ha valaki tudja hol találom az Elfen Lied Összes Részét kérem küldjön egy linket Chucky198@freemail.hu Köszönöm.
beküldve: 2010-06-24 15:02:58
(#37) beküldve: 2010-04-30 15:09:39
(#36) Már várom hogy végre elolvashassam magyarul is.
Angolul rohadtul tetszett. Eddig a kedvenc mangám
Angolul rohadtul tetszett. Eddig a kedvenc mangám
beküldve: 2010-04-30 13:44:20
(#35) Angolról fordítom majd,a japán még nem megy annyira.
at the end,we all die alone
Nyáron lefordítom majd azokat a köteteket,amelyek nincsenek meg magyar fordításban
Tényleg? Ez tök jó hír, már régóta szerettem volna elolvasni a lefordítatlan fejezeteket!
beküldve: 2010-04-23 18:01:53
(#33) Nyáron lefordítom majd azokat a köteteket,amelyek nincsenek meg magyar fordításban
at the end,we all die alone