Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Elfen Lied
Én is nagy ívben teszek rá,hogy a hazájában megbukott.
Na annyi biztos,hogyha Conon találok Elfen mangát,akkor megveszem,mégha Japánul van írva,az sem izgat
Egy igazi rajongót ilyen apróság nem tarthat vissza.
Egyébként is a Japánoknál elég fura mangák hódítanak,feléről még életemben nem is halottam.Pl. azok mivel jobbak az Elfen Liednél?
Na annyi biztos,hogyha Conon találok Elfen mangát,akkor megveszem,mégha Japánul van írva,az sem izgat
Egy igazi rajongót ilyen apróság nem tarthat vissza.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-09 22:33:04
(#31) feneket erdekel h megbukott
legtobb ember odavan erte ..nekem is az egyik kedvencem..
az alapotlet naon xuper..s igy elvixi az egexet..
ez az a mi fontos.. ;)
legtobb ember odavan erte ..nekem is az egyik kedvencem..
az alapotlet naon xuper..s igy elvixi az egexet..
ez az a mi fontos.. ;)
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-01-05 20:02:27
(#30) A manga sokkal jobb,mint az anime,ez egyértelmű.Először mikor megláttam,nézem én WTF? Ez meg hogy néz ki? Rögtön az olvasók fele a mangát ebben a pillanatban el is dobja...de akik vannak annyira lusták és tovább olvassák,azok nem fognak csalódni az Elfen Liedben.Sok minden kiderül,ami az animéből nem.Meg nem a borító alapján ítélünk meg vmit.
és hamár a Berserk megért egy magyaros mangaverziót,akkor az Elfen Lied miért ne árna ugyanúgy?
Am a japánoknál csúfosan megbukott,de ezt már vki írta lentebb...
és hamár a Berserk megért egy magyaros mangaverziót,akkor az Elfen Lied miért ne árna ugyanúgy?
Am a japánoknál csúfosan megbukott,de ezt már vki írta lentebb...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-11 20:31:42
(#29) olvastam a mangat is es lattam az animet is...a manga SOKKAL JOBB s kidolgozotabb s habar igaz eleg rondan a rajzolas de a vege fele azert eleg joul fejlodik..egyik kedvencem..az animet elfuseraltak...
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2009-12-11 20:14:06
(#28) Ahogy én is mádom!
A története szerintem zseniális!
Jó lenne ha legalább angolul kiadnák, nem csak németül.
Persze a legjobb az lenne, hogy ha magyarul adnák ki, de az "akció dús" tartalom (pedofília, meztelenkedés, brutalitás...stb) miatt elég valószínűtlen ez a közeljövőben. Bár ha a Berserket is kiadták, akkor talán annyira nem elképzelhetetlen ez sem.
A története szerintem zseniális!
Jó lenne ha legalább angolul kiadnák, nem csak németül.
Persze a legjobb az lenne, hogy ha magyarul adnák ki, de az "akció dús" tartalom (pedofília, meztelenkedés, brutalitás...stb) miatt elég valószínűtlen ez a közeljövőben. Bár ha a Berserket is kiadták, akkor talán annyira nem elképzelhetetlen ez sem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-12-11 20:18:57
Belenéztem. Szerintem sem a legszebb a rajzolása, de azért vannak ennél sokkal csúnyábbak is, még a magyar kiadású mangák között is... Na mindegy, engem ez sem riasztana vissza, mert nagyon szeretem az EL-et.
beküldve: 2009-12-10 21:45:29
(#26) Szerintem nem csúnya a rajzolása, hanem inkább egyedi.
Nekem bejött, és miután neten elolvastam, továbbra is úgy vagyok hogy megvenném ha kijönne magyarul.
Nekem bejött, és miután neten elolvastam, továbbra is úgy vagyok hogy megvenném ha kijönne magyarul.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
De ha megjelenne valaha magyarul a manga, biztos vevő lennék rá.
Sokáig én is így gondoltam, aztán letöltöttem néhány fejezetet a mangából, és...*kirázza a hideg*... Elég randa, nah. Ellenben egy magyar szinkronnak - ezáltal magyar szinkron + eredeti hang, + ilyen-olyan extrákkal ellátott - díszdobozos DVD kiadásnak nagyon örülnék.*álmodik a nyomor...*
Én meg a mangából nem olvastam egy oldalt se, de az animét nagyon szeretem. Hú, de rég is láttam már, még akkoriban kezdtem az animézést.
beküldve: 2009-12-10 20:21:11
(#23) hááát ebben van valami eléggé lefulladt !XD amúgy szerintem furcsa hogy jobban szeretitek az animét mint a mangát! én alapból csak a mangát olvasttam el( összes megjelentet) és az animéből csak nagyon keveset láttam! nekem a manga sokkal jobban bejön! És én nem tudnám felfogni az animét , ha nem olvastam volna a mangát !
Már ne haragudj de ennek a postnak nem nagyon sok értelme volt... Írhattál volna legalább egykis rizsát vinni a szót meg ilyenek... Mostmeg idenyomsz egy "szeretemet"?
Na végülis sokkal értelmesebbet én se tudnék írni, de olyan jól esik kötekedni.... XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-03 20:46:30
(#21) Az már egyszer igaz, de én nagyon imádtam a mangát is. Igaz, sokan jönnek azzal, hogy nem valami szép a rajzolása, meg hogy túl szadista, meg perverz, de nekem attól függetlenül az egyik kedvenc mangám.
beküldve: 2009-11-03 20:30:57
(#20) Szeretem! tetszik a sztori, de a manga nem valami kidolgozott!!! Túl sok benne a perverz jelenet!
beküldve: 2009-11-01 14:10:37
(#19) Nemtudom, szerintem elég egyszerűen meg lehet érteni a történetet. Nekem nem volt különösebb gondom a megértésével.
beküldve: 2009-11-01 00:49:53
(#18) Enyire béna lenék.. Én elkeztem nézni a történetet az elejétől, de valahogy folyamatosan elvesztem a fonalat Nem tudjátok hol lehet megnézni újra magyarul a részeket?
Rika