Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Elfen Lied
beküldve: 2009-07-28 19:01:26
(#17) 3.nagy kedvencem
szívesen megnézném élőszereplős filmként
Azt én is.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerintem ezt ne ítéld meg addíg, míg a saját szemeddel nem látom. Szerintem ha másért nem is, hát a történet folytatásáért érdemes elolvasni a mangát.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-07-09 11:17:31
beküldve: 2009-07-08 22:09:48
(#14) Tetszett az anime, szerintem jó volt.
A mangát még nem olvastam, de arra nem is volnék annyira kíváncsi. Főleg, hogyha Azzi azt írta, hogy nem túl szép a rajzolása.
A mangát még nem olvastam, de arra nem is volnék annyira kíváncsi. Főleg, hogyha Azzi azt írta, hogy nem túl szép a rajzolása.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-24 16:07:48
(#13) 3.nagy kedvencem
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2009-06-24 16:14:45
Nem lesz folytatás. Japánban megbukott a cucc.
Azért jó lenne, ha felkarolná valami másik stúdió folytatását, ha már az eredeti nem is akarja folytatni. Bár lehet hogy abba a hibába esnének, mint a Gunslinger Girl. Annak a második évadját is leszólták sokan, a másféle karakter megjelenítés miatt. Én azért tovább reménykedek egy folytatásért.
A manga az nagyon atom volt. Eddig, amit én olvastam, mindent űberelt annak a vége.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-23 23:00:08
(#11) Nem lesz folytatás. Japánban megbukott a cucc.
A Berserk viszont egyik number one és annak sem lett folytatása, sem az Angel Sanctuary-nak.
A Berserk viszont egyik number one és annak sem lett folytatása, sem az Angel Sanctuary-nak.
no pussy, just the dicks
Nekem tetszett a rajzolása. Igaz mondjuk a karakterek kinézete nem közelíti meg például, az Árnybíróét, de szerintem jól néz ki.
Válasz Lawliete (#4) üzenetére :
Válasz Lawliete (#4) üzenetére :
A végkifejlet érdekes remélem terveznek majd valamikor folytatást.
Én úgy hallottam valahol, hogy lesz folytatása (ami érthető is lenne, tekintve hogy befejezetlenül hagyták a sorozatot), és a manga története jóval tovább viszi a cselekmény szálat mint az anime, ezért az alapján érdemes lenne megcsinálni a folytatást.*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-09 11:21:52
A mangán nem is gondolkoztam még. Az milyen lehet?
Elég bénán van megrajzolva... ennyire emlékszem.
no pussy, just the dicks
A mangán nem is gondolkoztam még. Az milyen lehet?
beküldve: 2009-06-23 20:43:18
(#6) Az animének volt már témája, a mangának nem. Kérdés, hogy van-e értelme így külön, de ezt majd az idő eldönti.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-23 20:42:06
(#5) Hát én most hallok az Elfen Liedről legeslegelőször!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát én nem tudom hogy van-e, de énse láttam. Ha meg lenne majd a moderátorok intézkednek az összeolvasztásról.
Ez az anime kissé vére de maga a történet nem rémísztő még is van egy alaphangulata ami végigkíséri. Ez kissé baljóssá teszi de tele van szivélyes kedves emberekkel akik ezt ellensúlyozzák. A végkifejlet érdekes remélem terveznek majd valamikor folytatást.
Ez az anime kissé vére de maga a történet nem rémísztő még is van egy alaphangulata ami végigkíséri. Ez kissé baljóssá teszi de tele van szivélyes kedves emberekkel akik ezt ellensúlyozzák. A végkifejlet érdekes remélem terveznek majd valamikor folytatást.
beküldve: 2009-06-23 20:27:51
(#3) Ilyet még nincs
én úgy emlékszem, hogy van
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"