Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Japán ételek
beküldve: 2013-02-28 12:31:03
(#39) A rament azt szeretem,eddig csípõset és rákosat ettem.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-02-28 12:34:52
beküldve: 2011-08-12 07:50:13
(#38) Ha jól emlékszem Miskolcon volt egy Japán étterem, de már megszűnt!! Ott ettel először Sushit, és nagyon ízlett!!!
Szívesen megkóstolnám még a Ráment és a Taiyaki-t, de a többi finomságoktól sem tágítok!!!!!!!
Szívesen megkóstolnám még a Ráment és a Taiyaki-t, de a többi finomságoktól sem tágítok!!!!!!!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Szerk: vajaskenyér 2011-08-12 07:51:17
beküldve: 2011-08-11 21:20:14
(#37) A ramen Japánban eléggé tág fogalom, de az általános ramen általában olyan, mint a Narutóban.
beküldve: 2011-08-11 18:25:00
(#36) A Ramen milyen??? XD
Olyan mint a Narutoba?
Olyan mint a Narutoba?
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-11 18:25:19
Szerk: Moderátor 2011-05-13 19:57:41
Én is így vagyok
De már nagyon szeretnék enni vmi japán különlegességet
De már nagyon szeretnék enni vmi japán különlegességet
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Szerk: Moderátor 2011-05-13 19:57:52
beküldve: 2011-01-12 14:47:23
(#33) Én még Japán ételeket nem igazán ettem. Én eddig inkább kínai ételeket ettem.
-
Szerk: C-san 2011-01-12 14:48:05
Ha nincs a közelben japán étterem, de meg szeretnél kóstolni valami japánosat, Magyarországon is kapható a Nissin cég által gyártott instant yakisoba.
Leginkább InterSpárban érdemes keresni a Knorr és egyéb instant tésztaételek táján, bár nagyritkán sima Spárban is láttam.
Leginkább InterSpárban érdemes keresni a Knorr és egyéb instant tésztaételek táján, bár nagyritkán sima Spárban is láttam.
Annyira szeretlek ezért a hozzászólásodért! Egy ismerősömtől kaptam egy ilyen tésztát, de nem tudtam, hogy lehet-e kapni valahol, és ha igen, akkor hol keressem. Az írásodnak köszönhetően megnéztem az InterSpárban, és találtam! Szóval KÖSZI!
Szerk: K. D. 2011-01-06 23:40:46
beküldve: 2010-10-10 00:33:16
(#30) Mióta nézem a narutót mindíg is kiakartam próbálni a Rament. Egyszer elmentem egy Ramen étterembe és azóta hetente 4szer ott kajálok. A sushit pedig egyenesen imádom...És otthon is elkészíthető...
Sok japán kaját kipróbáltam és eddig mind izlett...
Sok japán kaját kipróbáltam és eddig mind izlett...
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2010-10-10 00:34:11
beküldve: 2010-10-09 16:51:02
(#29) Nekem nagyon nagy kedvencem a sushi (bár egyelőre még csak makit tudok készíteni), azon belül az avocado-s maki, tigrisrákos nigiri meg minden ami ikrás. Miso levest is szeretem, általában szokott lenni itthon. Meg hát a ramen leves, az nagggyon jó.
Ami még nagyon finom az a mochi algába tekerve és szójaszószba mártva. Csomóan nem szeretik mert azt mondják, hogy nincs is íze (van benne valami igazság xD) és nem is lehet nagyot harapni belőle, mert kideged a torokban és meg lehet tőle fulladni xD
Édességek közül meg az a rózsaszín nagyon puha állagú, valamivel töltött golyószerű cucc. Nevét nem tudom és nem is sikerült rájönni, hogy miből lehet amikor ettem xD
Ami még nagyon finom az a mochi algába tekerve és szójaszószba mártva. Csomóan nem szeretik mert azt mondják, hogy nincs is íze (van benne valami igazság xD) és nem is lehet nagyot harapni belőle, mert kideged a torokban és meg lehet tőle fulladni xD
Édességek közül meg az a rózsaszín nagyon puha állagú, valamivel töltött golyószerű cucc. Nevét nem tudom és nem is sikerült rájönni, hogy miből lehet amikor ettem xD
beküldve: 2010-09-21 17:55:03
(#28) Még nem volt szerencsém egyetlen ételt sem megkóstolni,pedig szeretnék
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-11-30 13:34:05
(#27) beküldve: 2009-11-30 10:41:33
(#26) Lazacos sushi és a frissen a mikróból taiyaki.
de megkóstolnám azokat az érdekes ízesítésű japán fagyikat, mint pölö a polipos.
de megkóstolnám azokat az érdekes ízesítésű japán fagyikat, mint pölö a polipos.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Szerk: Gilraen 2009-11-30 10:42:43
Rákos ráment hol kap az ember? Vagy a rózsaszín tescons zacsir por+tészta levesre gondol?
(Budapesten kívül) merre található japán étterem?
Miskolcon(, Debrecenben) biztos van.*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-13 19:59:56