Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Képregények, amiket szerettek (nem mangák!)
beküldve: 2013-04-10 18:59:22
(#59) *-*
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-04-09 12:14:13
(#58) A Garfield elvileg vicces kéne hogy legyen, nem? Én valahogy sose tudok nevetni rajta.
A régiek viccesebbek voltak, mint a maiak, de én még mindig szeretem őket:)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Én is most eldöntöttem, hogy a Walking dead terén behozom a lemaradásomat, mind a TV sorozat, mind a magyar kiadás terén. Majd valamikor áprilisban beszerzem a hiányzó köteteket is. Csak az a baj, hogy a többi kötet rajzolása már nem tetszik annyira, mint az elsőé. Kár hogy nem Tony Moore rajzolta végig.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-28 12:14:12
(#55) Walking Deaden kívül mást nem igen olvasok.
Vagy 15éve olvastam Pókembert, Transformerst, X-ment, Star Warst, de ennyiben ki is merült a képregények iránti érdeklődésem. Tetszettek, de soha nem szippantott be a világuk.
Vagy 15éve olvastam Pókembert, Transformerst, X-ment, Star Warst, de ennyiben ki is merült a képregények iránti érdeklődésem. Tetszettek, de soha nem szippantott be a világuk.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Az igazat megvallva, kb tíz évesként én is viccesnek tartottam, habár, ha mostanában olyan újságot olvasok, amiben van Garfield, azért elolvasom. A régi szép idők emlékére.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2013-03-27 21:39:22
(#53) A Garfield elvileg vicces kéne hogy legyen, nem? Én valahogy sose tudok nevetni rajta.
-
Szerk: C-san 2013-03-27 21:43:45
beküldve: 2013-03-27 20:39:43
(#52) Na igen, az örök kedvencek :))
beküldve: 2013-03-27 00:12:11
(#51) beküldve: 2013-03-07 16:30:34
(#50) Én is! Csak ezért olvasom a Metro újságot x3
beküldve: 2013-03-05 14:51:31
(#49) én a mai napig szeretem a Garfield képregényt
at the end,we all die alone
beküldve: 2011-04-23 14:59:25
(#48) Azt a p_csa!
Megjelenik most a képregényfesztiválra a The Walking Dead képregény 1. része! :O
Must have!
Megjelenik most a képregényfesztiválra a The Walking Dead képregény 1. része! :O
Must have!
beküldve: 2010-07-05 01:29:41
(#47) Egy újabb megjegyzés a Lencsilánnyal kapcsolatban.
Nem tudom, van e itt olyan, aki emlékszik még rá, de volt régen a TV-ben egy rajzfilm sorozat, a címe Beetlejuice (Tim Burton filmje alapján), és a rajzfilmből Lydia-ra emlékeztet engem megjelenését tekintve a Lencsilány.
Bár lehet hogy ezzel csak én vagyok így, csak gondoltam megjegyzem, hátha mások is emlékeznek rá, és így gondolják (persze azokra gondolok, akik látták a sorozatot, és olvasták a Lencsilányt is XD).
Nem tudom, van e itt olyan, aki emlékszik még rá, de volt régen a TV-ben egy rajzfilm sorozat, a címe Beetlejuice (Tim Burton filmje alapján), és a rajzfilmből Lydia-ra emlékeztet engem megjelenését tekintve a Lencsilány.
Bár lehet hogy ezzel csak én vagyok így, csak gondoltam megjegyzem, hátha mások is emlékeznek rá, és így gondolják (persze azokra gondolok, akik látták a sorozatot, és olvasták a Lencsilányt is XD).
Az hogy milyen rajz mennyi időt vesz igénybe, elég grafikus függő. Az is, hogy melyik a "szebb". Vagy "nehezebb".
Egy kötet ára pedig legkevésbé attól függ, milyen a rajzstílus. Fontosabb, hogy mennyibe kerül a licenc, a nyomdaköltség, és egyátalán, hány példányban tudod eladni. Nagyon nem mindegy, hogy 2000 vagy 5000 vagy 10000 példány megy el az adott kiadványból. EGy star wars franchise meg erősen nem egy kategória bármelyik manga kiadvánnyal. Bármennyire is azt hiszik a fanok, hogy az.
Egy kötet ára pedig legkevésbé attól függ, milyen a rajzstílus. Fontosabb, hogy mennyibe kerül a licenc, a nyomdaköltség, és egyátalán, hány példányban tudod eladni. Nagyon nem mindegy, hogy 2000 vagy 5000 vagy 10000 példány megy el az adott kiadványból. EGy star wars franchise meg erősen nem egy kategória bármelyik manga kiadvánnyal. Bármennyire is azt hiszik a fanok, hogy az.
sok star wars képregényt olvastam a Manga ellőtt
Egybként a mangafan azért nem adja olcsóban a Mangákat mert a "nyugati" képregények drágák. a star wars magazin 500-800 ft ezek mellet gyakrabban jelenik meg mint a naruto, 100 a4-es oldalból ál, amelyek a nehezebb realisztikus, színes rajzokkal van tele. Na én a Mangát sokkal mélyebb műfajnak vélem, de azért a realisztikus ábrázolás több időt vesz igénybe és ezek mellett gyorsabban adják ki, tehát árban tartani kéne a Mangában az 1600-1700 forintos árat.
Egybként a mangafan azért nem adja olcsóban a Mangákat mert a "nyugati" képregények drágák. a star wars magazin 500-800 ft ezek mellet gyakrabban jelenik meg mint a naruto, 100 a4-es oldalból ál, amelyek a nehezebb realisztikus, színes rajzokkal van tele. Na én a Mangát sokkal mélyebb műfajnak vélem, de azért a realisztikus ábrázolás több időt vesz igénybe és ezek mellett gyorsabban adják ki, tehát árban tartani kéne a Mangában az 1600-1700 forintos árat.
beküldve: 2010-06-27 22:07:29
(#45) jelenleg she-hulk és thankgirl
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..