Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-10 19:06:03
(#255) Áh, az új felhasználok szoktak baklövéseket elkövetni. Én ilyen voltam.
Viszont akkor a maradék kettőből az egyik Kobato. Nem vagyok jósnő, és tippelni se tudok jól.
Viszont akkor a maradék kettőből az egyik Kobato. Nem vagyok jósnő, és tippelni se tudok jól.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Az anime elkönyvelhető, hogy vetíteni fogják, és ha bejön, akkor kizárt, hogy ne kezdjen bele a másik még szintén nagyon rövid történetnek a fordítására. Ki tudja persze.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Más a története. Az anime a ~22. részig epizódikus (mármint 1 sztori két részben), lassan épül fel az egész. Ebben a mangában csak egy történet van, és az is zavaros egy kicsit, de a főbb szereplők megmaradtak.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-10 19:00:47
(#251) Add 1: már utdunk egy címet, akkor felesleges hármat beirni.
Add 2: Amugy egy Fairy nevű tagnak volt ez a tippje
Add 2: Amugy egy Fairy nevű tagnak volt ez a tippje
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2010-10-10 19:00:39
(#250) Itt az anime bemutatója[Link] nekem tetszett.
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-10-10 18:59:48
(#249) Olvasta ezt a mangát már valaki? Csak mert érdekelne, hogy érthető-e egyáltalán az anime ismerete nélkül?
Az animéről jókat hallottam, de az kétlem, hogy 25 epizód sztoriját bele tudták úgy suvasztani két kötetbe úgy, hogy értelmes is maradjon.
Az animéről jókat hallottam, de az kétlem, hogy 25 epizód sztoriját bele tudták úgy suvasztani két kötetbe úgy, hogy értelmes is maradjon.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-10 18:58:47
(#248) beküldve: 2010-10-10 18:57:08
(#247) Azt tudom, hogy a maradék 2 közül az egyik ízig-vérig shoujo lesz. (Szerintem Méz és lóhere vagy Bokura ga ita)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
A gond ott van, hogy az első mangának teljesen más a története, a második pedig az anime első és második évadja között keletkezett űrt tölti ki. Túl random és átláthatatlan lenne az egész, ha mindkettő jönne, szvsz. De meglássuk.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-10 18:55:40
(#245) a tippem
méz és lóhere
fma
méz és lóhere
fma
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-10 18:55:09
(#244) :( Én nem szeretem az effajta történeteket, de jó szórakozást hozzá!
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-10 18:52:34
(#243) Meglepetéske. Viszont igen rövid, csak 2+2-, de a leírás alapján beszerzendő, és még a grafika sem bántja a szememet. Jó ez.
Ezután egyértelműnek látszik: Vampire Knight + Bleach vagy Vampire Knight + Soul Eater vagy Vampire Knight + D.Gray-Man.
Ezután egyértelműnek látszik: Vampire Knight + Bleach vagy Vampire Knight + Soul Eater vagy Vampire Knight + D.Gray-Man.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-10 18:52:00
(#242) Az lett volna igazán profi a Mangafan részéről, ha hét óra után a manga már meg is jelent volna a "Sorozatok" és a "Webbolt" opciók alatt - ahogy pl az Apple csinálja a bejelentései után. Ha ne adj Isten holnaptól meg is lehetne rendelni az már igazán elképesztő lett volna :)
PS.: Én örülök a DTB-nek, még anno megnézetem egy részt az animéből, bejött, csak valamiért nem folytattam. Egyenlőre azt mondom megveszem.
PS.: Én örülök a DTB-nek, még anno megnézetem egy részt az animéből, bejött, csak valamiért nem folytattam. Egyenlőre azt mondom megveszem.
Someday the Dream will End
beküldve: 2010-10-10 18:51:33
(#241)