Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
Mariko: Öhh.. Jó kérdés, régen olvastam. Szerintem azért érthető a történet az anime ismerete nélkül is és ha nem, arra szerintem Mangafanék is gondoltak volna, ez talán még egy jel az animére.
Kösz az infót. ^^
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
És akkor valszeg a nyertesünk Fairy.
Kivéve, ha a másik kettőből egyet se talált el és nem ő az, aki állítólag nyert. (Bár valószínűleg ő az.)
Ha ő a nyertes, akkor remélem, hogy a másik két tippjéből a PoT a nyerő, és nem a Vampire Knight.
beküldve: 2010-10-10 19:26:49
(#268) Nálam biztos vétel lesz.
A sztori nem az animét követi, de ez nem számít. A rajzolás meg szerintem elég szép.
A sztori nem az animét követi, de ez nem számít. A rajzolás meg szerintem elég szép.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2010-10-10 19:22:53
(#267) Vempájör nájt ~ királyságos lenne (Y)
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-10-10 19:18:33
(#266) ha fairy a nyertes, akk lesz még egy vk, vagy egy prince of tennis, vagy ha olyan mákos, akkor mindkettő
Én nézek, de enimekszet nem, úgyhogy nálam is csak a DVD edisün jöhet(ne majd) szóba.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Ennyi aktív tagot se láttam még egyszerre Oo
És mennyi rég eltűnt oldschool arc jelent meg hirtelen. :Đ
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kivéve, ha a másik kettőből egyet se talált el és nem ő az, aki állítólag nyert. (Bár valószínűleg ő az.)
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-10 19:09:47
(#262) Ez masszív. Mondjuk az anime epizodikussága irritált anno, ezért nem is néztem sokáig, de ha ez összefüggő történet, akkor nagyonjó. Majd elolvasom valaki válla felett.
Még jó, hogy lekéstem a tippelgetést am. Eszembe nem jutott volna.
Még jó, hogy lekéstem a tippelgetést am. Eszembe nem jutott volna.
És mennyien vannak online, bazz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Akkor viszont boldog ember leszek. Vagyis... Nem nézek tévét, szóval annyira talán mégse.
Először imádkozom majd, hogy fellendüljön az animepiacunk, és adják ki majd az animét DéVéDén.
Mariko: Öhh.. Jó kérdés, régen olvastam. Szerintem azért érthető a történet az anime ismerete nélkül is és ha nem, arra szerintem Mangafanék is gondoltak volna, ez talán még egy jel az animére.
Először imádkozom majd, hogy fellendüljön az animepiacunk, és adják ki majd az animét DéVéDén.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-10-10 19:11:33
Más a története. Az anime a ~22. részig epizódikus (mármint 1 sztori két részben), lassan épül fel az egész. Ebben a mangában csak egy történet van, és az is zavaros egy kicsit, de a főbb szereplők megmaradtak.
Ok, de az animének biztos van egy alapsztorija, ami köré az epizodikus történetek épülnek. Ezt az manga elmeséli újra, vagy készpénznek veszi, hogy ismered, és inkább olyan, mintha egy az animéből kihagyott epizód lenne?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-10 19:08:02
(#259) Ennyi aktív tagot se láttam még egyszerre Oo
Jé... Az anime nem volt rossz, viszont a mangát nem ismerem. (Azt se tudtam, hogy van neki :'D.) De ezt kipróbáljuk ~
Itt az anime bemutatója[Link] nekem tetszett.
A bemutató zenéje bejön ♪ Meg maga a cucc is megfogott, sz'val valószínűleg kihúz majd egy-két ezrest a tárcámból.
Kék Rózsa részlet. Írta: Chizuru-chan "Egy lány állt tőlünk éppenhogy látótávolságon belül. Színes hajáról, és felemás színű szemeiről csak a vészjóslóan tekergőző hosszú, fekete nyelve terelte el a figyelmet."
beküldve: 2010-10-10 19:06:54
(#257) Az animébe egyszer már belekezdtem, de valami miatt (valszeg időhiány) félbehagytam, pedig egész jó volt Mindenesetre megpróbálkozom majd a mangával.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-10-10 19:06:29
(#256) Egen, ez a manga valszeg promó a hamarosan enimekszre érkező animének.
Akkor viszont már egészen egyértelmű. Lesz még itt egy Vampire Knight meg egy valami.
Akkor viszont már egészen egyértelmű. Lesz még itt egy Vampire Knight meg egy valami.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!