Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-11 15:42:27
(#287) lehet hogy igazad van mert a narutot leszedte a naruto-kun.hu addig amig megvette a mangafan a jogokat és ezt ki is írják.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-11 15:28:18
(#286) Én úgy gondolom, hogy nem a Vampire Knight az egyik a maradék kettőből. Erre a következtetésre jutottam, mivel akkor már le lettek volna szedve a manga.hu-ról a fejezetek, de ez csak az én logikám.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-11 14:10:17
(#285) ha netán a vampir knightot kiadják (nem hiszem de lehet) akkor tuti hogy az lessz a 3. amit bemutatnak vagy ha nem az akkor a 3. az valami nagy dobás lessz ammi ismert eg mindenki szereti.
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
A DTB ezek szerint az a történet, ami lányokat és fiúkat is érdekelhet. Ezután még van a lányos rajzolású de fiúkat is érdekelhető, és a tipikusan lányos shoujo. Ezt a kettőt kéne még megtippelni.
A DTB-re én úgy gondoltam hogy a rajzolása lányos, de fiúknak is bejöhet a sztori miatt.
[Link]
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-11 10:11:40
(#283) hát nemtudom de tényleg ez a Darker than Black :OO ilyen volt...és én pl reménykedem hogy a többi is ilyen színtű meglepetés lesz és nemolyan amire midenki tippel (pl vampire knight...unalmas (pedig am semmi bajom a mangával, de nah) valami újjat akarok valami valami nem is tudom, nem nagyon ismert,( de mondjuk lehet, kint japánban az...) de nekem kell felfedezni...apránként beleszeretni.*-* . xd
mondjuk ha ezen áll akkor senki nemnyerné meg ezt a tippelős játékos dolgot... ...
mondjuk ha ezen áll akkor senki nemnyerné meg ezt a tippelős játékos dolgot... ...
beküldve: 2010-10-10 23:11:34
(#282) Darker Than Black-re igazán nem számítottam. De nagyon örülök neki, ezt a mangát már régóta tervezem, hogy beszerzem.
A maradék 2 címre is kíváncsi vagyok. Remélem az egyik a Vampire Knight lesz.
A maradék 2 címre is kíváncsi vagyok. Remélem az egyik a Vampire Knight lesz.
beküldve: 2010-10-10 22:35:06
(#281) Remélem pörgősebb, mint az anime, az szép volt és dekoratív, de nekem kicsit vontatott
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-10 22:03:58
(#280) Nahát!
Ez a cím már rég a "megnézendő" listámon van, úgy látom hamarosan meg is nézem, és utána döntöm el, kell-e a manga is.
Ez a cím már rég a "megnézendő" listámon van, úgy látom hamarosan meg is nézem, és utána döntöm el, kell-e a manga is.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-10 21:06:39
(#279) A Kobatonak de nagyon örülnék, de szerintem arra nagyon kicsi az esély. :( De inkább ne legyen igazam. Azt biztos, hogy első nap rohannék a boltba megvenni.
beküldve: 2010-10-10 20:28:11
(#278) Akkor mégis van esély valami nagyon jóra. (mármint shoujo felfogásban)
Akkor két tippem még beválhat, mert a Kobato szerintem fiúknak is tetszhet, és a Zettai Shounen tipikusan lányoknak való
Akkor két tippem még beválhat, mert a Kobato szerintem fiúknak is tetszhet, és a Zettai Shounen tipikusan lányoknak való
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-10 20:15:21
(#277) Hát mondjuk Durarara! és Kaichou wa maid-sama! Nem tok jobbat, bár tuti olyan lesz amit nem ismerek :"D
beküldve: 2010-10-10 19:57:58
(#276) Szerintem meg a második kettő címet találta ki valaki
Amúgy a darker than blackhez szólva annak aki kérdezte: érthető lesz a manga az anime ismerete nélkül is szerintem.
Amúgy a darker than blackhez szólva annak aki kérdezte: érthető lesz a manga az anime ismerete nélkül is szerintem.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-10-10 19:53:34
(#275) vazz, DTB, most látom! O_O
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-10 19:51:29
(#274) Szerintem meg se a VK se a PoT nem lesz. Régeben arról volt szó hogy nem hosszú mangákat adnak ki. Erre az első vagyis a DTB 2.kötetes. Nos akkor tutti hogy nem lesz PoT mert 42 kötetes és VK sem ha jól tudom 12nél jár a Wiki szerint de lehet van az már több is.
Táncolj Hercegnő!
Ha ő a nyertes, akkor remélem, hogy a másik két tippjéből a PoT a nyerő, és nem a Vampire Knight.
egyetértek