Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-11 23:13:23
(#304) Ha nyereményt akarsz már nem érdemes, de ettől még lehet tippelni úgy spontán.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szabályok röviden:
- az utolsó kommented számít
- 3 címet tippelj
- 2 találat kell
- zárás: az első cím megjelenésekor (vasárnap 19.00)
Nyeremény: tetszőleges kötet az újdonságok közül!
Hajrá
- az utolsó kommented számít
- 3 címet tippelj
- 2 találat kell
- zárás: az első cím megjelenésekor (vasárnap 19.00)
Nyeremény: tetszőleges kötet az újdonságok közül!
Hajrá
Tehát már nem érdemes tippelni.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-11 22:20:04
(#302) beküldve: 2010-10-11 22:09:10
(#301) Nem tudom, hogy még érvényes e a tippelés, de ha igen akkor ezek a tippjeim:
Vampire knight
Paradise kiss
Vampire knight
Paradise kiss
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-10-11 20:14:42
(#298) Nekem csalódás volt ez a cím. Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de nem hallottam még róla és nagyobb számot vártam, valami népszerűbbet. Ezek ellenére a rövidsége miatt lehet, h egyszer beszerzem és elolvasom.
Én is mást vártam...
Nem ismerem én sem, de nem tartom valószínűnek, hogy megveszem,mert bár elolvastam a tartalmát, de nem fogott meg annyira...
A MangaFan válasza a nyertesek kérdésemre: "különböző kombinációval, többen nyertek. Pontos számot nem tudok (az érdekeltek majd jelentkeznek)."
Ezzel a kijelentésükkel már szinte biztosra vehető, hogy új cím lesz a Vampire Knight is. (Okfejtés: az egyik nyertes biztosan írta a DTB-t, ellenkező esetben nem lehetnének különböző kombinációs nyertesek. Fairy-nél (aki megfejtette) pedig a másik shojo cím a VK volt.)
Ha pedig a DTB shojos, akkor valószínűsíthető, hogy vadooc a VK-t tartotta az egyértelműen lányosnak, szval még van egy fiúknak is való újdonság.
Az eddigi tippek alapján sztem ezek közül esélyes az egyik:
-07-Ghost
-Natsume's book of friends
-Code Geass
-Trinity Blood
Aztán hogy mennyire van igazam, az majd vasárnapig kiderül.
igen igen , ez így szokott működni, emlékszem a Death Notenál is néztem, h hova lettek a manga.hu-ról aztán olvastam hogy a Mangafan kifogja adni !
A cím kiderülése után fogják onnan levenni a fejezeteket (ha vannak), szóval ezzel nem fogtok előrébb jutni :P
beküldve: 2010-10-11 18:56:23
(#293) A MangaFan válasza a nyertesek kérdésemre: "különböző kombinációval, többen nyertek. Pontos számot nem tudok (az érdekeltek majd jelentkeznek)."
Még van remény!
(Igen, ide szántam eredetileg, de nem jött össze elsőre.)
Még van remény!
(Igen, ide szántam eredetileg, de nem jött össze elsőre.)
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Én úgy gondolom, hogy nem a Vampire Knight az egyik a maradék kettőből. Erre a következtetésre jutottam, mivel akkor már le lettek volna szedve a manga.hu-ról a fejezetek, de ez csak az én logikám.
igen igen , ez így szokott működni, emlékszem a Death Notenál is néztem, h hova lettek a manga.hu-ról aztán olvastam hogy a Mangafan kifogja adni !
Mattkitsune
Nekem csalódás volt ez a cím. Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de nem hallottam még róla és nagyobb számot vártam, valami népszerűbbet. Ezek ellenére a rövidsége miatt lehet, h egyszer beszerzem és elolvasom.
nekem is csalódás volt ^^""" hallani hallottam már a mangáról, de az biztos hogy nem ezt fogom beszerezni új mangaként olvasni :/:/
Mattkitsune
beküldve: 2010-10-11 18:24:54
(#290) Nekem csalódás volt ez a cím. Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de nem hallottam még róla és nagyobb számot vártam, valami népszerűbbet. Ezek ellenére a rövidsége miatt lehet, h egyszer beszerzem és elolvasom.
Szerk: waterhorse 2010-10-11 18:26:57
Én úgy gondolom, hogy nem a Vampire Knight az egyik a maradék kettőből. Erre a következtetésre jutottam, mivel akkor már le lettek volna szedve a manga.hu-ról a fejezetek, de ez csak az én logikám.
Az nem jelent semmit. A DTB tegnap még a bejelentéskor fent volt a manga.hu-n. Csak mára szedték le.
beküldve: 2010-10-11 15:42:45
(#288) "Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.