Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Az egyik a Fullmetal Alchemist (adták itthon és sokan szeretik... mint én is XD) és a Vampire Knight (eléggé nagy a vámpírőrület, hülyék lennének nem meglovagolni + állítólag jön Animax-ra... és szeretem XD)
és bár csak kettőt kell mondani, azért még egy plusz tippem van (már úgyse számít úgyhogy miért ne XD) Kuroshitsuji. nincs túl nagy valószínűsége, de azért sose lehet tudni XD
amit kifogásolni lehet bennük, hogy utóbbi kettőnek még nincs vége tudtommal az FMA meg több mint 20 kötetes, tehát jó hosszú...
már várom a nagy "bejelentést" XD
Talán ezek közül: Fairy Tail, Soul Eater, One Piece..és így tovább....
Én meg fel se ismertem a képről bakker csak most néztem utána ki az...
Ja amúgy Dengeki Daisy
: megkéne nézni kijött e már az új fejezet...
Mondjuk nem lenne rossz ha kiadnák, bár én a Hadashi de Bara wo Fume-t tudnám még elképzelni(a fene ennek is megkéne már nézni, kijött e az új fejezete)
Na de ma kiderül a második cím, azért is remélem, hogy olyan lesz amire nem számítottam
Ja, lehet, hogy mind koppanunk egy hatalmasat
Nem is, Bersserk meg Death Note lesz az!
Na de ma kiderül a második cím, azért is remélem, hogy olyan lesz amire nem számítottam
naneee o....O ha már lányos shoujo-t akarnak kiadni, akkor a Dengeki Daisyt!
Azt hittem csak káprázik a szemem, pedig tényleg van még egy Matt avás ember.
Dz: Narutot, Death Note-ot a népnek! Nem igaz, hogy mindig csak a nyálas lánymangákat adják ki és az igazi klasszikusokat nem.
nemcsakMatt avás, de egy egész Matt fan bújt meg bennem, aki annyira megszállott rajong hogy még fansite-ot is csinált a kedvencének
Na jó, de mi azaz Árnybáéóőúró? Ki adna magyar címet egy japó mangának alapból? vétéef,hhe? Én csak a SinÁngyóÓnsitismerem, amire illene ez a cím, de azz még nem vette mega mangafun tudtommmal.
Öt óra............................ .............................
Nem is, Bersserk meg Death Note lesz az!
Szerintem is
Nem tudom mit izéltek, úgy is biztos forrásból tudom, hogy a Ruróni Kensin meg az Árnybíró lesz a két újdonság
Egyszerűen félelmetes a humorod alister
Nem tudom mit izéltek, úgy is biztos forrásból tudom, hogy a Ruróni Kensin meg az Árnybíró lesz a két újdonság
Azt hittem csak káprázik a szemem, pedig tényleg van még egy Matt avás ember.
Dz: Narutot, Death Note-ot a népnek! Nem igaz, hogy mindig csak a nyálas lánymangákat adják ki és az igazi klasszikusokat nem.
Mindegy már mi, csak jóóóó nagy, fényes szemek, és tündéri arcok legyenek benne, meg jó sok álmodozás és tejszín!
(Remélem, nem Kilari, nagyon aranyos meg minden, de már fut animeként is)