Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-13 19:12:11
(#390) Höh, nem ismerem ezt a mangát, de ha CLAMp akkor csak jó lehet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-13 19:11:49
(#389) Szal az a tippelések eredménye, hogy Vampire Knight lesz? Hát nemtom, mármint tetszik az ötlet, magyarul is venném :), de az nem olyan rövid sorozat, már vagy a 13. kötetnél járnak és nem nagyon akaródzik véget érni... vagy rosszul tudom?
Amúgy ki mondta és hol hogy van egy nyertes?
Amúgy ki mondta és hol hogy van egy nyertes?
lumana.wordpress.com
beküldve: 2010-10-13 19:11:35
(#388) Színes lesz vagy fekete-fehér? Mármint a Shirahime
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-13 19:11:00
(#387) De ennek örülni kéne, vagy nem? Ha már anime, legyen a manga is. Sőt, örülnék, ha az anime nem lenne, de mindegy XD
beküldve: 2010-10-13 19:10:28
(#386) beküldve: 2010-10-13 19:09:28
(#385) Hát én már az animénél biztosra mondtam, hogy lesz manga, de ez a terelés, hogy többen is nyertek, persze persze... Tudjuk, hogy a harmadik cím a VK lesz. Ennyi
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
50%-ra. Ha jól emlékszem, az egyik a Prince of Tennis volt, de az hosszú és shounen. Mi volt a másik? Csak nem Vempájör Nájt?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-10-13 19:04:27
(#383) beküldve: 2010-10-13 19:03:38
(#382) Szóval ha erre nem tippelt senki, a Darker than Blackre meg egyvalaki, emellett pedig tudjuk, hogy volt nyertes is, akkor már tudjuk is a 3. címet, nem?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Én nem szeretem a rövid történeteket..
Mire beindulna a sztori, és kezdeném élvezni, már vége is van.. =/
Mire beindulna a sztori, és kezdeném élvezni, már vége is van.. =/
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-13 18:59:33
(#380) Már várom a 3. bejelentést!!! Véglis nekem téll mind1, a LoveCom-ot kiadtátok = örökkévalóságighálásvagyo k, szóval én ennél többet nem is kérek!!!
beküldve: 2010-10-13 18:59:32
(#379) Még az életben nem hallottam erről a mangáról, viszont szimpatikusnak tűnik, úgyhogy valószínűleg beruházok rá.
Egyébként tippelte ezt valaki?
Egyébként tippelte ezt valaki?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-13 18:59:13
(#378) VK... hát jó lenne. Ha már az animéből lesz szinkron, legalább a manga is legyen kiadva, mégiscsak az sokkal jobb (: Szóval erősen erre tippelek, bár tuti nem jön be.
Szerk: Kanna-chan 2010-10-13 18:59:44
beküldve: 2010-10-13 18:57:58
(#377) akk még valszeg lesz vk. (bár amennyire nem jöttek be az eddigi tippek, már lassan azon lepődnék meg ha vk a harmadik)
És ez most a lányos rajzolású de fiuknak is bejöhet manga vagy a tiszta lányos?
Ez az unisex manga. XD Totálisan vegyes közönségnek.
A lányos rajzolású, de fiúknak is bejöhet az a DTB.
Hanon: Nekem ez volt az egyik első manga amit olvastam, úgyhogy nem kell semmi előismeret Clamp-től. :)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~