Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-13 18:55:05
(#375) én sem ismerem, meg nem is a stílusom a művészi, drámai mangák, de örülök hogy attak ki CLAMP mangát. igaz mégh nem olvastam művüket, de ugyhalottam nagyon jók, meg azt a tsubasa cuccot már elakartam kezdeni de aztán mégse. annak meg külön örülök, hogy régebbi mangákat is kiad a mangafan, mer igy több esély cvan kultikuss shonenekre is majd (hunter x hunter, db...etc)
beküldve: 2010-10-13 18:55:02
(#374) Naszóval.
Ez is Kadokawás. Jelen pillanatban ez az össz információ amit tudok róla. Ezek szerint viszont nem jött be a "mindegyik új sorozat más kiadótól jön" dolog.
Szóval csak egy oneshot. Hát, amennyiben ez nem az a "ha nem ismered a másik mangát és olvastad nyolcázhatvan fejezetét akkor nem fogod érteni, hogy ki kicsoda" fajta tipikus CLAMP cucc akkor beruházok rá. És valószínűleg ez nem olyan.
Ez is Kadokawás. Jelen pillanatban ez az össz információ amit tudok róla. Ezek szerint viszont nem jött be a "mindegyik új sorozat más kiadótól jön" dolog.
Szóval csak egy oneshot. Hát, amennyiben ez nem az a "ha nem ismered a másik mangát és olvastad nyolcázhatvan fejezetét akkor nem fogod érteni, hogy ki kicsoda" fajta tipikus CLAMP cucc akkor beruházok rá. És valószínűleg ez nem olyan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-10-13 18:54:35
(#373) És ez most a lányos rajzolású de fiuknak is bejöhet manga vagy a tiszta lányos?
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-10-13 18:53:51
(#372) De csak egy kötet. Szóval mi ez a szapulás, hatalmas csalódások? Ki ne adna ki kétezer forintot egy új élményre? A kedvenc kiadójának? Ha még kap is érte valamit, ami megmarad és kizökkenti a vevőt a narutóblícskhrgintamancubaszak ronklszvanpíszfmakensindisznó végtelenvégtelenvégtelen áradatából?
Ghost Hound OP.. áhh.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-10-13 18:54:21
beküldve: 2010-10-13 18:52:59
(#371) ha az első 2 kötetes a második eggy akkor harmadik fél vagy cssak 1 borító ??? xD
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-13 18:52:11
(#370) Az oldalakról úgyis eltűnnek a fejezetek...
Olyan vicces, hogy egy csomóan nem ismerik. Örülök, hogy megjelenik, én is köszönöm.
Olyan vicces, hogy egy csomóan nem ismerik. Örülök, hogy megjelenik, én is köszönöm.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Hát aki szereti a Mondo magazinba a japán népmesék/legendák szekciót akkor annak ez kötelező vétel lesz.
Én szeretem..
Akkor valószínűleg tetszeni fog..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-13 18:50:21
(#367) csak a nanát folytassák nagyon gyorsan és senkinek nem esik baja
"Itachi megbűnhődött a tetteiért. Sasuke meg csak bűnhődött... A tettei még csak most jönnek.
beküldve: 2010-10-13 18:49:51
(#366) Ez tényleg 1992-es? Jó régi!
Viszont elolvasva a tartalmát egész érdekesnek tűnik, csak kicsit meglepett, hogy ilyen régi művet akarnak kiadni, mikor már egy ideje arról megy az értekezés, hogy friss mangákat kell kiadni, mert hamar elavulnak.
Viszont elolvasva a tartalmát egész érdekesnek tűnik, csak kicsit meglepett, hogy ilyen régi művet akarnak kiadni, mikor már egy ideje arról megy az értekezés, hogy friss mangákat kell kiadni, mert hamar elavulnak.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-13 18:49:33
(#365) Nnna, ez már jobban tetszik.:) Egy rövid és drámai CLAMP mű. sosem hittem volna, hogy magyar kiadásban is végigolvashatom
beküldve: 2010-10-13 18:49:25
(#364) Jellemző módon 18:59:55-kor ment el a netem...
Yess, ezt azt hiszem, már olvastam, és akkor tetszett
Eddig egész jó; harmadik gondolom a Vampire Knight lesz akkor...
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-10-13 18:49:23
(#363) beküldve: 2010-10-13 18:49:14
(#362) ez az egyetlen clamp-mű amit nem igazán szeretek :( bárcsak valamelyik más clampot adnák ki... ha tényleg ilyen rövid mangákat adnak most ki, akkor lehet nem lesz VK?
A világ csak addig érdekes, amíg a csodát reméljük.
Szerk: Arina-sama 2010-10-13 18:53:36
beküldve: 2010-10-13 18:48:07
(#361) Hát aki szereti a Mondo magazinba a japán népmesék/legendák szekciót akkor annak ez kötelező vétel lesz.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~