Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
Az semmi az Angel lightos "Szarához" képest.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A kaname az magyar átírásban is Kaname lenne. Amúgy lehetséges, hogyha a japán kiadó azt kéri, akkor meghagyják hepburnbe, bár én jobban örülnék egy magyar átírásnak.
Jó a "Kánáme" költői túlzás volt (: Az én szememet mindig is szúrta a magyarosított verzió, de persze megszokás kérdése. Régóta olvasom a VK-t angolul, és nehéz lenne átszokni magyarosított nevekre.
A kaname az magyar átírásban is Kaname lenne. Amúgy lehetséges, hogyha a japán kiadó azt kéri, akkor meghagyják hepburnbe, bár én jobban örülnék egy magyar átírásnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
lécci Hepburn átírás legyen
Ez a CLAMP mangára pláne igaz, ott Kaja lenne az egyik karakter, ami... Hát izé
(jóvanna, tudom, megszokás kérdése, de mindig röhögnöm kell a hasonló eseteken XD)
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-10-13 19:21:45
(#400) Nem feltétlen erre számítottam, annyira nem is örülök. Ha már Clamp akkor ott a zseniális Chobits, ami még nem is hosszú, a maga 8 kötetével.
Add istenem, hogy az utolsó ne a Vampire Knight legyen, mert ez eddig édeskevés. Vagy legfeljebb a jövőévi bejelentések között legyen végre valami Seinen, nemfeltétlenHarczosSónen, hanem valami - akár Ecchivel tűzdelt, akár iskolai - vígjáték.
Add istenem, hogy az utolsó ne a Vampire Knight legyen, mert ez eddig édeskevés. Vagy legfeljebb a jövőévi bejelentések között legyen végre valami Seinen, nemfeltétlenHarczosSónen, hanem valami - akár Ecchivel tűzdelt, akár iskolai - vígjáték.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Kérdések a mangafanhoz topicban írta a Mangafan Webbolt hogy több nyertes is van különböző variációkkal. De a Shirahime-re pl senki sem tippelt, szóval...
Az csak terelés volt, de Miyazaki amúgy is mondta, hogy 140 kommentből 1 nyertes van, és utána már nem sok komment volt. Meg mintha nagyon tagadták volna a VK mangát, na mind1 most már hiába...
Ja legyen már magyar címe csak poén kedvéért: Vámpír Lovag vagy valami értelmesebb, mert nem vágom miért vámpír lovag a címe... De hát Lovely Complex se lett Cuki komplexus... Pedig az mekkora poén lett volna mint cím
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Mekkorát fogok nézni, ha a 3. nem a VK lesz
Hát mivel kb. egyezményesen megegyeztünk abban, hogy az lesz, már fura lenne, ha mégse XD
Csak... lécci Hepburn átírás legyen, idegbajt kapnék, ha azt kellene olvasnom, hogy Kirju vagy nem is tudom.... Kánáme XD
Színes lesz vagy fekete-fehér? Mármint a Shirahime
Van benne színes oldal is, de a többsége fekete-fehér.
Lumana: Kérdések a mangafanhoz topicban írta a Mangafan Webbolt hogy több nyertes is van különböző variációkkal. De a Shirahime-re pl senki sem tippelt, szóval...
A 3. cím a Vampire Knight
"We fear that which we cannot see"
Lumana: Kérdések a mangafanhoz topicban írta a Mangafan Webbolt hogy több nyertes is van különböző variációkkal. De a Shirahime-re pl senki sem tippelt, szóval...
Ó, értem arra nem sűrűn járok :) köszi!
Hm.. akkor is jobban örültem volna mégegy kevésbé ismert mangának, dehát végülis bárminek örülök, max nem veszem meg xD
lumana.wordpress.com
Amúgy ez a Shirahime ez egy one-shot? Mert nem találtam sehol kötetszámot róla.
Igen, ez egy egykötetes one-shot gyűjtemény.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-13 19:17:54
(#395) Amúgy ez a Shirahime ez egy one-shot? Mert nem találtam sehol kötetszámot róla.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-13 19:16:19
(#394) Színes lesz vagy fekete-fehér? Mármint a Shirahime
Van benne színes oldal is, de a többsége fekete-fehér.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-10-13 19:13:36
(#392) Én is megvenném magyarul is XD És igen, 12 kötetnél jár...de nem tudom. Szerintem jó, ha kiadják :)
A CLAMP-ot nem ismerem, de jónak tűnik, barátnőm mindig ajánlgatta, úgyhogy valószínűleg megveszem.
A CLAMP-ot nem ismerem, de jónak tűnik, barátnőm mindig ajánlgatta, úgyhogy valószínűleg megveszem.
beküldve: 2010-10-13 19:12:17
(#391) Erre egyáltalán nem számítottam. Most már kiváncsi vagyok a 3.-ra. Annak már valai ismertebbnek kellene lennie, nem? Amúgy biztos valami romantikus lesz...nekem mind1