Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-16 10:37:08
(#472) Gondolom a Clamp mangákat se könnyű licenszelni, de ez a oneshot egész jó bevezetése, bár egy Clover-nek jobban örültem volna. Vagy Kobato se lett volna rossz, na mind1. DtB meg eléggé anime bevezető feeling, szóval szerintem majd az is várható lesz egyszer enimexre. Mondjuk én 200%-ban biztos voltma abban, hogy lesz Clamp manga a címek között
VK meg már csak azért is tuti, hogy a harmadik cím lesz, mert enimex...
Yaven: Én is remélem, hogy jön
VK meg már csak azért is tuti, hogy a harmadik cím lesz, mert enimex...
Yaven: Én is remélem, hogy jön
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hát ezeket a címeket nemigazán láttam a "mit kéne magyarul kiadni" topikban.
Én emlékszem, hogy egyszer-kétszer leírtam oda a DTB-t. A másikat ugyan én sem emlékszem, hogy kérték volna, viszont nagyon sokan írtuk, hogy Clamp v. Yuu Watase mangát szeretnénk látni. Szóval végülis bejött.
(Remélem jövőre a másik alkotótól is jön vmi. )
beküldve: 2010-10-16 10:25:03
(#470) Vampire Knight lesz. Tuti. 1000%. Ide a rozsdás bökőt.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-16 08:31:49
(#469) Remélem,h az utolsó cím Vampire Knight,Chobits,Absolute Boyfriend,Imadoki,vagy Alice 19th közül kerül majd ki,mint abszolút nyertes ^^
Mert az első kettő új címtől nem vagyok elájúlva,jöhettek volna vmi frankóbb ötletekkel is.Bár ettől függetlenül lehet megveszem mind a kető mangát
Anedoki manga hunvan má? 3 kötet,ne vicceskedjetek már itten,irgumburgum
Mert az első kettő új címtől nem vagyok elájúlva,jöhettek volna vmi frankóbb ötletekkel is.Bár ettől függetlenül lehet megveszem mind a kető mangát
Anedoki manga hunvan má? 3 kötet,ne vicceskedjetek már itten,irgumburgum
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
One Piece vagy Dragon Ball lesz-e
mindegy hogy meik, de ha egyik bejön, akk ezer hála (persze egyik se fog mer rövid mangákat adnak ki most szoval... bár ha rövid kell akk jöhetne egy toriyama one-shot, pl a kajika!! az de zsír lenne)
beküldve: 2010-10-16 03:42:09
(#467) Na, ma este hétkor végre kiderül, hogy a vadooc szerint abszolút lányos manga az most a One Piece vagy Dragon Ball lesz-e *elugrik a kövek elől*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-15 21:43:43
(#466) Shirahime Shou \*o*/ A legszebb CLAMP manga. És ugye be is fejezték XD No ez tipikusan az, amire sose gondoltam volna *.* Köszi
Pfffff........ Eddig csalódás mind a kettőben
Miéééért
Miéééért
Hát ezeket a címeket nemigazán láttam a "mit kéne magyarul kiadni" topikban. De hát ez van. Ezt kell szeretni.
Biztos van akinek bejönnek:) És reménykedem,hogy a 3.cím már számomra is érdekesebb lesz.
Azé MER FÁN:D
A mangája csak 2 kötet, és nem is igazán kapcsolódik az animéhez, ha jól értesültem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-15 16:00:00
(#463) A Darker than black-et animeformában ismerem, és elég érdekes volt. Mangában gondolom átláthatóbb, eddigi tapasztalataim alapján.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-10-15 14:44:14
(#462) beküldve: 2010-10-15 13:55:16
(#461) Nekem személy szerint eddig egyetlen bejelentett mangához sem volt még szerencsém. Akik ismerik, azoknak milyen tapasztalata van róluk?
Na, ennek a CLAMP-nak örülök. :) Ugyan nem ismerem ezt a munkájukat, de ahogy utánaolvastam érdekesnek tűnik, meg CLAMP-ban még sohasem csalódtam ^^ , úgyhogy ezt tuti megveszem.
Amikor megláttam rögtön utána néztem és már nagyon várom.
Remélem ha ez rövid oneshot jól teljesít akkor lesznek további CLAMP kötetek is vagy majd belevágnak a Chobitsba.
beküldve: 2010-10-14 14:42:43
(#459) Na, ennek a CLAMP-nak örülök. :) Ugyan nem ismerem ezt a munkájukat, de ahogy utánaolvastam érdekesnek tűnik, meg CLAMP-ban még sohasem csalódtam ^^ , úgyhogy ezt tuti megveszem.
Andicilin
A Vámpír lovag cím szerintem úgy hangzik, mintha a legnyálasabb romantikus vámpírkönyv lenne. Ja nem, az az Alkonyat....
Már megszoktam, hogy cím alapján sokszor azt lehet hinni, hogy csöpögős románc, közben meg nem az. VK szerencsére az Alkonyathoz képest sokkal jobb, de több vámpíroshoz képest viszont gyengébb.
Yaven
Jövőre biztos. DN és CC is befejeződik addigra.
A Vámpír lovag cím szerintem úgy hangzik, mintha a legnyálasabb romantikus vámpírkönyv lenne. Ja nem, az az Alkonyat....
Már megszoktam, hogy cím alapján sokszor azt lehet hinni, hogy csöpögős románc, közben meg nem az. VK szerencsére az Alkonyathoz képest sokkal jobb, de több vámpíroshoz képest viszont gyengébb.
Yaven
Am. kíváncsi vagyok, hogyha lemennek ezek az 1-2 kötetes művek, akkor lesz-e megint bejelentés-visszaszámláló.
Jövőre biztos. DN és CC is befejeződik addigra.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym