Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-16 18:52:17
(#487) Négy perc... fel vagyok eléggé pörögve? Vagy már nem is érdekel, bármi is az... jaj, dehogynem!
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-16 18:47:59
(#486) Nem feltétlenül győzne meg, ha Vampire Knightot kapnánk, mivel személy szerint nem vagyok híve annak, hogy ami Animaxen fut, az rögtön kell mangában is, és fordítva.
De ez csak én vagyok, tehát...
A kiadó biztos jobban tudja, mire vágyik jelen helyzetében a magyar piac. Mellesleg hamarosan kifut a Chrno, ráadásul a Shirohime is csak egy kötet, ami szerintem újabb érdekes Sakura Cont ígér nekünk.
Pár perc múlva meg úgyis minden kiderül.
De ez csak én vagyok, tehát...
A kiadó biztos jobban tudja, mire vágyik jelen helyzetében a magyar piac. Mellesleg hamarosan kifut a Chrno, ráadásul a Shirohime is csak egy kötet, ami szerintem újabb érdekes Sakura Cont ígér nekünk.
Pár perc múlva meg úgyis minden kiderül.
Azt pedig kötve hiszem, hogy a legutóbbi lenne a jó tippje, mert arról én még életemben nem hallottam
Nem hinném, hogy ez jó indok lenne, de igaz ami igaz, nem túl valószínű, bár inkább azért, mert egy baromi hosszú sportmangáról van szó. Talán focisat még el lehetne itthon adni (abból is csak valami rövidet), de teniszest nem is tudom. Én ugye néztem az animét és pont az eleje nem volt különösebben érdekes.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2010-10-16 18:41:38
(#484) beküldve: 2010-10-16 18:29:30
(#483) sztem meg várjuk ki ezt a fél órát és akkor minden kiderül XD a lényeg h remélhetőleg az uccso cím vmi nagyobb durr lesz mint ez a kettő...
egy nyertes van állítólag (Fairy), ő pedig a DTB-re, a VK-ra, meg a Prince of Tennis-re tippelt
Valóban meggyőző érvelés. Háát, akkor talán tényleg az lesz.
Mindegy, örülök azért
私は日本のファンです。
beküldve: 2010-10-16 18:08:25
(#481) Én azért tartom valószínűnek, hogy a Vampire Knight lesz, mert egy nyertes van állítólag (Fairy), ő pedig a DTB-re, a VK-ra, meg a Prince of Tennis-re tippelt és kettőt talált el jól. Azt pedig kötve hiszem, hogy a legutóbbi lenne a jó tippje, mert arról én még életemben nem hallottam (igaz, erről a Clamp mangáról sem :P ), pláne, hogy nem véletlenül hagyták utoljára, mert ez nagy dobásnak készül, főleg mivel az előző két cím rövid volt és kevésbé ismert. A Vampire Knight pedig valóban ütős cím lenne, úgyhogy én 90%-ban biztos vagyok benne, hogy ez lesz a harmadik új sorozat.
(Arina! Arina! Na persze)
na igen, egy Arina Tanemura manga magyarul... vágyaim netovábbja :) (vagyis inkább az összes műve...) az tényleg lányos shoujo kategóriának felelne meg egyébként szerintem a DtB-nek nem lányos a rajzolása, belenéztem és hááááát.... vannak benne elég brutál képek...
A világ csak addig érdekes, amíg a csodát reméljük.
Ha már rövid történetekre szakosodott most a MangaFan, akkor nagyon tudnék örülni a csak 3 kötetes Gun Blaze West-nek. Még valaki?
ha jol tudom akkor az is vacuki manga nem? meg én ugy tudtam, hogy kaszálták. eddig 8 (kensin) kötet olvastam olvastam, ha a gun blaze west is ilyen jó akkor tuti megveszem!
beküldve: 2010-10-16 16:13:54
(#478) Én a Kuroshitsuji-nek nagyon örülnék ^_^
Eddig majd megölt a kíváncsiság és mind2nél csalódtam :S (A Shirahime Shou-nak végülis örülök, de nem számítottam volna rá) Most szeretnék valami nagyobb durranást látni 19 órakor
Eddig majd megölt a kíváncsiság és mind2nél csalódtam :S (A Shirahime Shou-nak végülis örülök, de nem számítottam volna rá) Most szeretnék valami nagyobb durranást látni 19 órakor
私は日本のファンです。
beküldve: 2010-10-16 16:07:34
(#477) Szerintem a harmadik cím, nem CLAMP lesz, elvégre már van egy. Vagy Watase Yuu vagy Hino Matsuri (sokan szeretnék) vagy valaki teljesen más. (Arina! Arina! Na persze)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-10-16 16:05:57
(#476) Szerintem akkor sem a Vampire Knight lesz a 3. cím :P
Hiába adja le az Animax... Ennyierővel kiadhatták volna a Nodame Cantabile-t, az FMA-t és még sorolhatnám hogy mit, csak mert volt az Animax-en...
Hiába adja le az Animax... Ennyierővel kiadhatták volna a Nodame Cantabile-t, az FMA-t és még sorolhatnám hogy mit, csak mert volt az Animax-en...
私は日本のファンです。
Vampire Knight lesz. Tuti. 1000%. Ide a rozsdás bökőt.
erre most hadd ne mondjak semmit, édes..
Kis hamis <3
alister, bárcsak a One Piece lenne most a *** helyett ^^
..Sajnos..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-10-16 16:21:27
beküldve: 2010-10-16 12:03:30
(#474) Ha már rövid történetekre szakosodott most a MangaFan, akkor nagyon tudnék örülni a csak 3 kötetes Gun Blaze West-nek. Még valaki?
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Vampire Knight lesz. Tuti. 1000%. Ide a rozsdás bökőt.
Az én tippem is a Vampire Knight. Most jelenleg külföldön vagyok, és épp mikor voltam a multkor mangát venni, láttam itt a Vampire Knight-ot is. Szerettem volna megvenni, de arra gondoltam hogy Magyarországon lehet hogy megjelenik, akkor inkább megveszem magyarul. Majd meglátjuk hogy lesz
Szerk: レオン (Leon) 2010-10-16 10:42:38