Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-16 19:30:11
(#517) Nahát-nahát, csak nem a Vampire Knight? Ki hitte volna?
És van egy olyan sanda gyanúm, hogy legelőször ezt fogják kihozni, ha már az anime decemberben indul az Animaxen
Azért remélem, hogy jövőre jobb címeket fognak bejelenteni..."Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Azt írták hogy elvileg többen nyertek, mikor elvileg szerintem is csak Fairy talált el két mangát.
Tiszta, hogy miért írták ezt. Ha azt mondják 1 nyertes van, akkor egyértelműen kiderült volna, hogy a két ismeretlen cím közül valamelyiket (vagy mindkettőt) Fairy találta el.
beküldve: 2010-10-16 19:22:38
(#514) twilight után nem akarok vámpírokat romantikus szerepben látni..
Azért szerencsére nem minden vámpíros romantikus olyan mint az Alkonyat. Alkonyatot nem is bírtam kiolvasni, könyveknél a felnőtteknek szólók sokkal jobbak nála. Talán egyszer azokból is lesz film és akkor megismerheted őket.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Kíváncsi vagyok, kik nyertek.
egy bizonyos Fairy nevezetű tag a nyertes ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A VK tuti vétel:)
Így igaz.
Érdekes,iylenkor fent tud lenni 134 felhasználó
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-10-16 19:07:33
(#508) A VK tuti vétel:)
A másik kettő meg nagyon nagy OFF a részemről. De azoknak akik örülnek nekik,azoknak jó szórakozást előre is.
A másik kettő meg nagyon nagy OFF a részemről. De azoknak akik örülnek nekik,azoknak jó szórakozást előre is.
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-10-16 19:05:15
(#507) If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-16 19:00:24
(#506) legalább én is eltaláltam egyet XD és áldom a nagy eszem, hogy "bebiztosítottam" magam tegnap XD és azért is h nem kezdtem el gyűjteni angolul még anno... meglesz magyarul. ezt majd igyekszem venni, a másik kettőt meg majd elolvasom... várjuk őket szeretettel
beküldve: 2010-10-16 19:00:19
(#505) VAMPIRE KNIGHT!!!!:PPPP
na asszem ezt tuti megvételXDD igaz még nem olvastam csak animébe láttam de megveszem
na asszem ezt tuti megvételXDD igaz még nem olvastam csak animébe láttam de megveszem
beküldve: 2010-10-16 19:00:19
(#505) Ki hitte volna
De legalább nem Kaname van a képen, hanem Zero(L), ja meg az a Yuuki lány is ott van.
De legalább nem Kaname van a képen, hanem Zero(L), ja meg az a Yuuki lány is ott van.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
nocsak-nocsak... csak nem Vampire Knight? XD
Nah ennek nagyon örülök.MEG VEVŐS LESZ EZ IS!
beküldve: 2010-10-16 18:58:26
(#503) Tudtam! VK, hogy én mennyire utálom.... DTB nem érdekel, CLAMP mangát is csak azért veszem meg, mert egy kötetes. Mangafan bejelentés-------> baniaa csalódott.
beküldve: 2010-10-16 18:58:11
(#502) A 3 tippemből ez bejött.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-10-16 18:58:10
(#502) Hát igen. Szépen bejött. Szerintem a végére már úgyis mindenkinek ez volt a tippje XD Nahmost akkor örülhetünk, vihííííí!
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő