Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-16 20:42:24
(#534) Én teljesen elégedett vagyok a bejelentésekkel. Megmarad egy csomó pénzem és az esőerdők se fognak olyan gyorsan pusztulni. Jobb nem is lehetne.
Mondjuk egy Doraemonban végig reménykedtem. Milyen szép lett volna.
Mondjuk egy Doraemonban végig reménykedtem. Milyen szép lett volna.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Bezzeg a kalózokból meg semmit sem kapunk mi. :) Sőt, pont ma állították le a fejlesztését az új (egyébként nagyon ígéretes) Pirates of the Caribbean játéknak. Sajnos idáig jutottunk.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-16 20:33:13
(#531) Csatlakozom azokhoz, akiknek nem kell a VK ^^
Az az igazság, mostanában már túl sok a vámpírokból...
Az az igazság, mostanában már túl sok a vámpírokból...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-10-16 20:27:47
(#530) Hát én sem örülök a VK-nak nem is fogom venni. A másik kettővel megpróbálkozok mivel rövidek.
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2010-10-16 20:26:34
(#529) Szalamandra: Mamoru és Daisuke... áá ne is mond *orrvérzés* A Good Night CD mindkettőnél nagyon ott volt.,...*elfolyt* Nah ez az amit a magyar szinkron nem fog tudni... nem fogják tudni elérni, hogy a hangba beleborzongjak.
Az angol logo nekem is jobban bejött. Sebaj...
Az angol logo nekem is jobban bejött. Sebaj...
beküldve: 2010-10-16 20:25:08
(#528) Most értem haza 10 perce és sajnos azt kell látnom, hogy Vampire Knight a 3. cím. A bejelentések közül talán még a Darker amivel bővül a gyüjteményem.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
beküldve: 2010-10-16 20:20:24
(#527) Na gyerekek, végülis bejött az amit már sokan mondogattak: Vampire Knight Eltaláltam 1-et a 3 mangából xD
Komolyan, még jó hogy nem vettem meg a német változatot, mert lehetőségem lesz magyarul is olvasni.
Egyébként mostanában nagyon bejöttek ezek a vámpíros dolgok, és az igazat megvallva nem mutattam érdeklődést irántuk, viszont erről a mangáról annyit hallottam már, hogy kíváncsi lettem és megveszem az első kötetet magyarul
Komolyan, még jó hogy nem vettem meg a német változatot, mert lehetőségem lesz magyarul is olvasni.
Egyébként mostanában nagyon bejöttek ezek a vámpíros dolgok, és az igazat megvallva nem mutattam érdeklődést irántuk, viszont erről a mangáról annyit hallottam már, hogy kíváncsi lettem és megveszem az első kötetet magyarul
beküldve: 2010-10-16 20:14:05
(#525) azért annyira nem rossz az... bár lehet h csak azért mondom mert Miyano Mamoru és Kishio Daisuke szinkronizál benne XD
és természetesen a manga jobb!!!
Hát nyilván! Az anime egy nagy rakás nem mondom mi a mangához képest.
beküldve: 2010-10-16 20:08:12
(#523) de azért van 1-2 durva rész
pl. amikor Kaname asszem kitépi Shizuka szívét vagy mi... azért az nem semmi
de attól függetlenül télleg nicns sok vér. inkább az érzelmek a lényegesek, és a főszereplő csaj számomra idegesítő, de lényegesen élvezhetőbb a VK. (és természetesen a manga jobb!!!)Én a VK-val kapcsolatban nagyon elfogult vagyok, de igyekszem tárgyilagos maradni.
Nem, az Alkonyatot messze túlszárnyalja fantáziában és összetettségben. a többi vámpíros történethez nem tudom hasonlítani, mivel szerintem nagyon egyedi. Komplex (értsd: komplikált hímekXD) karakterek, izgalmas és bonyolult történet, szerelem.
Szerelmi háromszög... nos igaziból ez a mozgatórugója az egésznek, és az alkotó nagyon jól egyensúlyoz a két fiú között, a lány meg tényleg nem tud választani XD Egy picit néha idegesítő, de mivel mindkét fiú szerethető, nincs vele gond.
Kefélő hullák? Nos nem XD Inkább az érzelmeken van a hangsúly.
Vér... hát az van, de nem sok. szóval szerintem pont megfelelő. Még azt is mondhatnám, hogy ahhoz képest, hogy vámpíros történet, nincs sok vér.
Összefoglalva, én csak ajánlani tudom. Egy hibája van, annyi, hogy a tér - és időszervezés néha nem stimmel. Nekem a kedvencem, mert gyönyörű manga csodás grafikával. És nálam meg pont hogy nem tipikus shoujo. Mióta van egy tipikus shoujoban
Nem, az Alkonyatot messze túlszárnyalja fantáziában és összetettségben. a többi vámpíros történethez nem tudom hasonlítani, mivel szerintem nagyon egyedi. Komplex (értsd: komplikált hímekXD) karakterek, izgalmas és bonyolult történet, szerelem.
Szerelmi háromszög... nos igaziból ez a mozgatórugója az egésznek, és az alkotó nagyon jól egyensúlyoz a két fiú között, a lány meg tényleg nem tud választani XD Egy picit néha idegesítő, de mivel mindkét fiú szerethető, nincs vele gond.
Kefélő hullák? Nos nem XD Inkább az érzelmeken van a hangsúly.
Vér... hát az van, de nem sok. szóval szerintem pont megfelelő. Még azt is mondhatnám, hogy ahhoz képest, hogy vámpíros történet, nincs sok vér.
Összefoglalva, én csak ajánlani tudom. Egy hibája van, annyi, hogy a tér - és időszervezés néha nem stimmel. Nekem a kedvencem, mert gyönyörű manga csodás grafikával. És nálam meg pont hogy nem tipikus shoujo. Mióta van egy tipikus shoujoban
vérfertőzés és kannibalizmus? XD
Szerk: Kanna-chan 2010-10-16 20:07:56
beküldve: 2010-10-16 20:03:58
(#521) alister: bár testem minden porcikája ellenkezik, azt kell hogy mondjam h a felsorolt 3 körül inkább a Tvájnyál-hoz áll közelebb. csak itt nem csillognak a vámpírok (bár asszem el sem olvadnak, simán nem bírják a napfényt), vannak szemfogaik, az éhségüket vértablettákkal csillapítják nem vadállatokkal (de azért, hogy az emberek és a vámpírok között meglegyen a béke, amúgy csapolnának ők rendesen sztem XD) itt is sok drámázás van, de van 1-2 jópofa poén, több érdekesség, harc stb. de nem egy akció manga, inkább shoujo. és itt is két srác "küzd" egy... lányért. csak az egyikük nem vérfarkas... tovább már nem folytatom mert Spoiler. mellesleg egy iskolában játszódik, Nappali Tagozatra az emberek járnak, az Éjjelire pedig a vámpírok. sztem azok, akik egy cseppnyi hasonlóságot is látnak eközött és a nyálas Bella-Tedward történet között, annak tuti nem fog tetszeni... pedig télleg szép manga T_T
Szerk: Szalamandra 2010-10-16 20:04:49
beküldve: 2010-10-16 20:03:35
(#520) Így a végére érve elég nagy csalódás az idei bejelentésdi. Sokkal többet vártam, hiába a "rövidebb sztorikba fektet most a MangaFan" észjárás. Remélem jövőre mindenki elégedett lesz, nem úgy, mint most, igazán csak a VK-fangörlök, de addigra legalább újabb címek fejeződhetnek be.
De tényleg, eddig ez volt a leggyengébb év az új címek alapján. Jövőre felülkéne múlni a nullanyolcastriót.
Alister: Soroljam a stílusjegyeit? Romantika, Dráma, Iskolai élet, és legfőképpen: SHOUJO. Na, mostmár tudod a választ a kérdéseidre.
De tényleg, eddig ez volt a leggyengébb év az új címek alapján. Jövőre felülkéne múlni a nullanyolcastriót.
Alister: Soroljam a stílusjegyeit? Romantika, Dráma, Iskolai élet, és legfőképpen: SHOUJO. Na, mostmár tudod a választ a kérdéseidre.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-16 19:41:25
(#519) Egyáltalán, ez a VK milyen? Oké, vannak benne vámpírok, de amolyan Alkonyatos mázas cserépedények vagy klasszikus Lugosi Béla-félék vagy Pengés hentgépek? Oké, van benne szerelmi sokszög, de mennyire direktbe tolják az ember arcába a dolgot? Vannak kefélő hullák? Mennyire erőszakos? Milyen a testnedvek (vér, nyál, könny, nyák) aránya?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-16 19:35:23
(#518) Ezekből egyet fogok venni még pedig a Darker... a VK részemről elég csalódás, egyáltalán enm örülök neki... remélem hamarosan megint adnak új mangákat, és azok remélhetőleg jobbak lesznek :)
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.