Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Miből idézek?
Jó ennek hatására újra elkezdem az FMA-t...
Szólj ha megvan, most én is elbizonytalanodtam o.O xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Szerk: Nao~chan 2013-12-10 20:09:21
beküldve: 2013-10-11 15:19:35
(#445) beküldve: 2013-10-11 12:56:43
(#443) Honey & clover? *.*
Nem :)
Legalábbis tudtommal nem xD
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-10-10 16:21:10
(#440) "Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél."
Kikyou mondja az Inuyashából...ha jól emlékszem :)
Te jössz :)
I'm not just a pervert... I'm a super pervert!
Szerk: Erer08 2013-10-09 20:56:29
"A tiszta tisztátalan. A tisztátalan tiszta. A jó gonosz. A gonosz jó. Meghalt, hogy éljen és élt hogy meghaljon."
Kikyou mondja az Inuyashából...ha jól emlékszem :)
"A tiszta tisztátalan. A tisztátalan tiszta. A jó gonosz. A gonosz jó. Meghalt, hogy éljen és élt hogy meghaljon."
Higurashi?
Living Jaguar
beküldve: 2013-10-09 13:45:24
(#436) "A tiszta tisztátalan. A tisztátalan tiszta. A jó gonosz. A gonosz jó. Meghalt, hogy éljen és élt hogy meghaljon."
I'm not just a pervert... I'm a super pervert!
beküldve: 2013-10-08 18:32:37
(#434) beküldve: 2013-10-08 16:20:19
(#433) "Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a szíveden ejtett sebek nem sokban különböznek, de amíg a vérző ujjadat bekötöd, a szívedet nem tudod, és sohasem lesz a régi azután, hogy megsérült. Azért ne félj! Létezik gyógyír, amely segít helyre hozni az összetört szívet, de ez a gyógyulás nagyon összetett és csak más adhatja meg neked, egyedül nem hat. Az összetört szív csak egyre vágyik, méghozzá a szeretetre."
Hu mire leírtam ._.
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-10-08 16:20:38
beküldve: 2013-10-08 15:11:26
(#432) Talált :)