Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-10-20 09:41:21
(#356) A kiadás a nyugati mintát fogja követni. Lesz egy olcsó, 4 rész/dvd kiadás, és lesz egy gyűjtőbox (20 rész/box). A box árát úgy tervezzük, hogy részekre leosztva ugyanannyi legyen, mint az egylemezes kiadvány (pl. egylemezes 990 Ft/4 rész -> 250 Ft/rész, tehát a box kb. 4990 lesz... ha minden jól alakul )
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
A Hellsingnek én is örülnék, de telhetetlen lévén én az OVA-t kívánom a polcomon látni, mert az az igazi nagyágyú!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Remélem a díszdobozokat 26 vagy 52 részenként fogják kiadogatni.
Inkább majd így lesz a doboz tartalma: 1 lemez 4 résszel, plusz a doboz (DVD tok).
Én a 26 vagy 52 részt díszdobozra értettem, ami reális, hiszen külföldön is így van valahogy.
Ezt egy kicsit hülyének nézésnek értelmeztem, pedig nagyjából tisztában vagyok a díszdoboz fogalmával. Irónikus viccnek szántam.
Bocsi, ma egész nap fáradt voltam, plusz dél óta vírust írtok...igen, még most is! Csökkentett módban szép nagyok az avatarok itt is
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-19 21:04:36
(#353) Nemtom ki ismeri de: Riddick a sötét düh van a corában!
nem hosszú: 33 perc de nagyon jó! pl olyan van:
Riddick megfogja a szeméröl a szemüveget leszedi és mikor leszedte akkor látja hogy az ellenséget honnan lehet közelíteni!
nem hosszú: 33 perc de nagyon jó! pl olyan van:
Riddick megfogja a szeméröl a szemüveget leszedi és mikor leszedte akkor látja hogy az ellenséget honnan lehet közelíteni!
,,Hitler fején ugrálok!"
Ha tényleg így lesz, akkor biztosan azért, mert ehhez kinnt is még mindig csinálnak új részeket. Nem?
Az biztos!
Múlthéten jött ki a 190.része!!!És még közel sincs vége a mangának se!!
Durván 370.rész tuti lesz.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Amúgy is, minél több dvd, annál szebben mutat a polcon. :)
Ez így igaz. Már nagyon várom, hogy végre kiadják a Bleach-el együtt.
Nem tudjátok, hogy az FMA 2.dvd mikor kerül a boltokba?
Mert már elég rég láttam az egyik Mondo számba reklámozni, és azóta hiába járom a boltokat, még hírét se látni.
Remélem a díszdobozokat 26 vagy 52 részenként fogják kiadogatni.
Inkább majd így lesz a doboz tartalma: 1 lemez 4 résszel, plusz a doboz (DVD tok).
Én a 26 vagy 52 részt díszdobozra értettem, ami reális, hiszen külföldön is így van valahogy.
Ezt egy kicsit hülyének nézésnek értelmeztem, pedig nagyjából tisztában vagyok a díszdoboz fogalmával. Irónikus viccnek szántam.
baniaa: Biztosan lesz is, amint lement a TV-ben a Hellsing..
Jaja. Bő 1 hónap alatt lezongorázzák majd az Animax-on (még az idén), aztán jövő év elején már el is kezdhetik kiadni (kb a SakuraConon). 13 rész --> 4 lemezes lesz, gondolom.
Hellsing dvd .
Mi van vele?
Gondolom azt akar.
Nem hanem jó lenne
The life already only so.
Hellsing dvd .
Mi van vele?
Gondolom azt akar.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-19 14:34:32
(#345) beküldve: 2008-10-19 14:10:40
(#344) A Death Note japán DVD-változatában 3 epizód / lemez, az amerikai kiadásban 4 rész / dévédé az állás. Gondolom hasonló várható nálunk is. Amúgy is, minél több dvd, annál szebben mutat a polcon. :)
én is nagyon várom már a DNt...engem tul. képpen nem nagyon izgat h hány rész lesz egy DVDn...(mondjuk ha a FMA-t nézzük, akkor 4rész/DVD, sztem ez így lesz)
Már nagyon várom...mikor fog megjelenni? Nem az volt h október közepe? És a bejelentés visszaszámáló?
*türelmetlen*
Már nagyon várom...mikor fog megjelenni? Nem az volt h október közepe? És a bejelentés visszaszámáló?
*türelmetlen*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-10-19 13:28:56
(#342) Ha minden jól megy, hétfőn meglesz a Full Metal Panic! és a FMP - Fumoffu díszdobozom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."