Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
Én is megmutatnám, de mindenki hülyeségnek tartja ezt a hobbimat, az olyan véleményekre meg nem vagyok kíváncsi, hogy "Már megint ennyi pénzt elszórtál értelmetlenségekre?!"
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-11-09 10:52:18
beküldve: 2008-11-09 10:43:15
(#414) Én meg mutatnám, csak senkit sem érdekel ^^ Na jó, azért kedvességből megnézik
no pussy, just the dicks
Én ha rendelek valamit, azt soha nem mutatom meg itthon oO
Miért is mutatnám? Az enyém, nekem kell. Az én pénzem.
Hány éves vagy?
Csak azért h tudjalak hova rakni, korban.
Miért is mutatnám? Az enyém, nekem kell. Az én pénzem.
Hány éves vagy?
Csak azért h tudjalak hova rakni, korban.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-09 10:34:17
beküldve: 2008-11-09 10:26:25
(#412) íBennem csak azért ötlött fel ez a kétely,mert megrendelném,anyám meglátná a 16-os karikát,és sírva fakadna,hogy milyen beteg "meséket"' nézek...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-09 10:04:27
(#411) Nem is beszélve arról, h büntit kaphatnak (a dvd kiadója) jó nagyot, ha egy szülő megveszi a a kislányának, aztán meglátja milyen "mese" és feljelenti, mert ez már szinte felnőtt tartalom XD
Inkább legyen rajta 16. mint h ez megtörténjen...
Inkább legyen rajta 16. mint h ez megtörténjen...
MIANEVED?!
Hát, nem tudom, pont tegnap néztem végig a sorozatot, és nekem nem tűnik annyira alaptalannak a tizenhatos jelzés. Elég sok helyen akadnak benne olyan jelenetek, amik megérdemelték a korhatárt, nem csak az utolsó részben.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerintem is csak az utolsó rész igényli a 16-os karikát, de az bőven elég, hogy az egész sorozat megkapja.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-08 12:38:30
(#408) mind1,csak nem értettem...Szentem max az uccsó rész a 16-os,a többi simán 12+-os...De mind1 hagyjuk...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Bőőőőven van benne olyan rész
Na ugye
De most miért zavaró a 16os karika amúgy?
Most nem mind1? XD
MIANEVED?!
Azt meg tudná valalki mondani hogy miért aggatták rá a Full Metal Panic! dvd-k re a 16-os billogot?
Talán mert van benne pár rész ami megköveteli?
Bőőőőven van benne olyan rész
no pussy, just the dicks
Azt meg tudná valalki mondani hogy miért aggatták rá a Full Metal Panic! dvd-k re a 16-os billogot?
Talán mert van benne pár rész ami megköveteli?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-08 08:17:37
(#404) Azt meg tudná valalki mondani hogy miért aggatták rá a Full Metal Panic! dvd-k re a 16-os billogot?
Akarod mondani karácsonyra? Hát nem tudom.
Már Csaba bejelentette, szóval elvileg semmi akdálya.
Akkor nincs baj, csak hozzá voltam szokva, hogy a Klub Publishing kb. másfél havonta adta ki egy adott sorozat új részét, ezért is vetette, el, hogy lesz új FMA DVD.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Akarod mondani karácsonyra? Hát nem tudom.
Már Csaba bejelentette, szóval elvileg semmi akdálya.
no pussy, just the dicks