Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
Más: a Perfect Blue belátható időn belül megjelenik ittenhonban DVD-n? Én ezt várom nagyon-nagyon <)
elvileg max. ez év végén megjelenik...már én is nagyon várom!!!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nomeg inkább ez, mint valami káros dolog...
Hm, nem hiszem, hogy a kettő feltétlen kizárná egymást. Okos ember megoldja.
Más: a Perfect Blue belátható időn belül megjelenik ittenhonban DVD-n? Én ezt várom nagyon-nagyon <)
Szerk: miyu 2008-11-13 18:56:43
Megj 12 vagyok,de a probléma ott kezdődik,hogy A: A postás álltalában szombaton jön,kivéve ha szünet van.B: Nem mutatnám meg,de egyszer jön b anáym és kezd el problémázni a szobámon,és el kezd kutakodni,máris megtalálja... Death note ot is úgy szerzek be,hogy unokatesómnak küldök utalványt alexandrába,megveszi oszt visszaküldi De valszeg valahogy csak megrendelem és akk majd elrejtem...
Én is 12 vagyok és a szüleim megengedik hogy ilyeneket vegyek!
Kockanyúl x3
beküldve: 2008-11-13 16:05:36
(#427) Januárban nálunk is megjelenik DVD-n a Resident Evil: Degeneration, ami számomra nagyon jó hír.
DVD nek A kaptár: Bioterror lesz a címe. Bővebb hír a blogomban.
DVD nek A kaptár: Bioterror lesz a címe. Bővebb hír a blogomban.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Ha lesz már egy kissebb gyűjteményed, már nem fog feltűnni 1-2 új szerzemény a szüleidnek.
Ez így van! Nálam is.
Nomeg inkább ez, mint valami káros dolog...
Na és ez az amit én szoktam mondogatni... XD
MIANEVED?!
Minek rejtegeted? Ennyire nagy baj, hogy gyűjtesz valamit. Pont akkor nem veszik észre ha szem előtt van. Ha lesz már egy kissebb gyűjteményed, már nem fog feltűnni 1-2 új szerzemény a szüleidnek. Nomeg inkább ez, mint valami káros dolog...
Miért, ismersz olyat, aki drogot gyűjt? Megadhatnád a számát, éppen nemrég lett pár cserém
*Bocs*
no pussy, just the dicks
Megj 12 vagyok,de a probléma ott kezdődik,hogy A: A postás álltalában szombaton jön,kivéve ha szünet van.B: Nem mutatnám meg,de egyszer jön b anáym és kezd el problémázni a szobámon,és el kezd kutakodni,máris megtalálja... Death note ot is úgy szerzek be,hogy unokatesómnak küldök utalványt alexandrába,megveszi oszt visszaküldi De valszeg valahogy csak megrendelem és akk majd elrejtem...
Minek rejtegeted? Ennyire nagy baj, hogy gyűjtesz valamit. Pont akkor nem veszik észre ha szem előtt van. Ha lesz már egy kissebb gyűjteményed, már nem fog feltűnni 1-2 új szerzemény a szüleidnek. Nomeg inkább ez, mint valami káros dolog...
beküldve: 2008-11-09 12:20:09
(#423) igen,én is erre hajtok,hogy ez összejöjjön
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-09 11:55:17
(#422) Én nem nagyon tudnám elrejteni, mivel nemrég csináltatam nekik egy "bejó" kis polcot. Bár lehet nem vették észre...
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-09 12:22:45
Nálunk nincs!
Máshol nem tudom, lehet, h van..
Én nem szoktam elrejteni semmit.
Van már pár DVD-m és Mangám, nem tűnik fel az itthoniaknak (mamám és apám csak) ha 1-2-3 db-al több van XD
Máshol nem tudom, lehet, h van..
Én nem szoktam elrejteni semmit.
Van már pár DVD-m és Mangám, nem tűnik fel az itthoniaknak (mamám és apám csak) ha 1-2-3 db-al több van XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-09 11:48:53
A postás álltalában szombaton jön...
Tudtommal szombaton nincs kézbesítés a postán, de javítsatok ki, ha tévedek.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-09 11:42:35
(#419) Megj 12 vagyok,de a probléma ott kezdődik,hogy A: A postás álltalában szombaton jön,kivéve ha szünet van.B: Nem mutatnám meg,de egyszer jön b anáym és kezd el problémázni a szobámon,és el kezd kutakodni,máris megtalálja... Death note ot is úgy szerzek be,hogy unokatesómnak küldök utalványt alexandrába,megveszi oszt visszaküldi De valszeg valahogy csak megrendelem és akk majd elrejtem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én is megmutatnám, de mindenki hülyeségnek tartja ezt a hobbimat, az olyan véleményekre meg nem vagyok kíváncsi, hogy "Már megint ennyi pénzt elszórtál értelmetlenségekre?!"
Nekem szerencsére azért nem tartják hülyeségnek. Tudják, hogy ez a hobbim és elég komolyan foglalkozok vele ahoz, hogy ne szálljanak velem vitába. (rendezvény/esemény szervezések, szakdolgozat, prezentáció stb, )
no pussy, just the dicks