Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2009-07-04 18:13:53
(#491) nem tudok róla hogy kijött volna már a 3. DVD is.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:40:23
beküldve: 2009-07-04 17:17:15
(#489) hello, nem tudja valaki hogy a Fullmetal Alchemist DVD-ket honnan tudnák rendelni? (ez a 2 DVD-már megvan ami itt megtalálható)
beküldve: 2009-07-03 16:27:13
(#488) A Perfect Blue DVD tartalma igazán dícséretes, az extrák legalább olyan hosszúak rajta, mint maga a film. Mindenkinek érdemes megnéznie őket, akit az animén túl a kulisszák mögötti dolgok is érdekelnek. Az O-ringes kiadás ízléses, a tokban található borító pedig duplaoldalas.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-06-30 09:24:38
(#487) Háát...köszi a válaszokat. (így mostmár kicsit tisztább lett a dolog )
vadooc: 1990 ft-ért volt kirakva...
vadooc: 1990 ft-ért volt kirakva...
A fő probléma az, hogy július 1-ével nő a DVD-k áfakulcsa 20%-ról 25%-ra. Ezért van pölö rengeteg akció az Xpressen, ami joglejártával karöltve jár.
Ha Inuyasha, FMP, Cowboy Bebop vagy hasonló, vadooc által említett RTL klubbos lemezt szeretnél, akkor most szerezd be, mert a későbbiekben elég bizonytalan lesz.
Az áfakulcs főleg az igényes, limitált kiadás piacát dobja majd vissza. Legalábbis mindenki ettől retteg.
Paprikát szvsz MM-ban esélyes keresni, én ott szereztem be még anno. Elég sok ritkaság fellelhető a polcokon.
Szegeden sajna már egy sincs, ahogy Vampire Hunter D 2 lemezes kiadást sem lehet szerezni. S:
Ha Inuyasha, FMP, Cowboy Bebop vagy hasonló, vadooc által említett RTL klubbos lemezt szeretnél, akkor most szerezd be, mert a későbbiekben elég bizonytalan lesz.
Az áfakulcs főleg az igényes, limitált kiadás piacát dobja majd vissza. Legalábbis mindenki ettől retteg.
Paprikát szvsz MM-ban esélyes keresni, én ott szereztem be még anno. Elég sok ritkaság fellelhető a polcokon.
Szegeden sajna már egy sincs, ahogy Vampire Hunter D 2 lemezes kiadást sem lehet szerezni. S:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-30 03:29:01
Most akkor tényleg kivonják a forgalomból az összes animés dvd-t,és már nem lehet majd kapni egyet sem,sehol sem? Vagy ez csak átmeneti helyzet?
na akkor tisztázzunk néhány dolgot.
joglejárat minden DVD-nél van. nem vagyok az ilyen dolgokban jártas úgyhogy nem tudom hogy pontosan hogy megy ez, de gondolom minden DVD-nél különböző.
a boltokból vissza lettek kérve az RTL klub által kiadott animék DVD-i, mivel hamarosan lejár a joguk vagy már lejárt (ld FMP Fumoffu díszdoboz x-press).
ha látsz még boltban mégis ilyen DVD-t az azért lehet, mert már előre kifizette az áruház a DVD-t és ezért már az ő tulajdonuk és próbálják eladni. bár ez a ritkább eset, mivel általában inkább bizományba veszik be és ha eladtak belőle csak akkor fizetik ki a kiadónak. (mint a mangák esetében is)
úgyhogy nem az összes anime DVD-ről van szó, csak amiket kiadott az RTL és már közeleg a határidejük.
szerk.: azt a Paprika DVD-t bp-i alexandrában láttad? és mennyi volt az ára? 3000Ft?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-06-29 23:35:05
beküldve: 2009-06-29 22:59:44
(#484) Namost csak én látok rosszul,vagy csak nálunk van így,vagy csak le vagyok maradva...de mi is van??
Az elmúlt napokban sikerült eljutnom a helyi Corába,Tescoba,Intersparba és Alexandrába,de eléggé ledöbbentem. Azt láttam,hogy pl. neten az Xpress-en ugye van ez az "utolsó kópiák kb féláron" akció,mert hogy sok dvd-t nem gyártanak tovább,stb...de azt hittem,h ettől függetlenül még egyéb helyeken lehet kapni dvd-ket. Tévedtem.
Az említett 4 helyszínen mindig lehetett kapni sokféle animés dvd-t. Ehhez képest a Corában és az Intersparban semmit sem találtam. A Tescoban találtam Ghost in the shell (1lemezes) dvd-ket (meg egy rakat japán horrort... ),az Alexandrában meg 4 dvd-t: egy Cowboy Bebop díszdobozt + az egyik részt külön dvd-n,egy Szentjánosbogarak sírját és egy Paprikát. Most akkor tényleg kivonják a forgalomból az összes animés dvd-t,és már nem lehet majd kapni egyet sem,sehol sem? Vagy ez csak átmeneti helyzet?
Utolsó reményem a Media Markt,mert ott lehetett kapni a legtöbbféle dvd-t...(még kb. fél éve XD).
Az elmúlt napokban sikerült eljutnom a helyi Corába,Tescoba,Intersparba és Alexandrába,de eléggé ledöbbentem. Azt láttam,hogy pl. neten az Xpress-en ugye van ez az "utolsó kópiák kb féláron" akció,mert hogy sok dvd-t nem gyártanak tovább,stb...de azt hittem,h ettől függetlenül még egyéb helyeken lehet kapni dvd-ket. Tévedtem.
Az említett 4 helyszínen mindig lehetett kapni sokféle animés dvd-t. Ehhez képest a Corában és az Intersparban semmit sem találtam. A Tescoban találtam Ghost in the shell (1lemezes) dvd-ket (meg egy rakat japán horrort... ),az Alexandrában meg 4 dvd-t: egy Cowboy Bebop díszdobozt + az egyik részt külön dvd-n,egy Szentjánosbogarak sírját és egy Paprikát. Most akkor tényleg kivonják a forgalomból az összes animés dvd-t,és már nem lehet majd kapni egyet sem,sehol sem? Vagy ez csak átmeneti helyzet?
Utolsó reményem a Media Markt,mert ott lehetett kapni a legtöbbféle dvd-t...(még kb. fél éve XD).
beküldve: 2009-06-26 13:53:47
(#483) Nemrég megvettem a Perfecr Blue-t, majd másnap meg is néztem, és szó mi szó, egész ígéretes alkotás. Bár az biztos hogy még legalább háromszor meg kell néznem ahhoz, hogy teljesen felfogjam a történetet. Néha már nem voltam benne biztos hogy értem e a cselekményt, de ez benne a jó. Hagyja hogy a néző maga gondolkozzon el azon, hogy minden úgy van e ahogy látja. Nem túl szájbarágós a sztori. A karakterek is kellően kidolgozottak szerintem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-25 23:36:35
(#482) Aki előrendelte, bár bizonyára tudja, hogy megint eltolták a Wonderful Days megjelenését. Jelenleg július 15-re.
Remélem, sikerült rendezniük valamit a rendezői változattal kapcsolatban.
Remélem, sikerült rendezniük valamit a rendezői változattal kapcsolatban.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-06-25 23:22:58
(#481) Nahh,nékem is megjött ma a GLS futár,és hozta az FMP díszdobozt.
Igaz,először nagyot néztem,mert mikor átnyújtotta a csomagot a srác,csak néztem,h milyen pici (ebből is látszik,h már rég jártam dvd-s boltban,és nekem a díszdoboz fogalma többek között egyenlő volt a "nagy dobozban sok dvd" jelentéssel...),csak mert a kép alapján is azt hittem,h egy szép,nagy doboz lesz,dehát tévedtem. XD Sebaj,azért boldog voltam...legalábbis addig,amíg el nem határoztam,h megnézem az első dvd-t.... Mire kivadásztam a dobozból a 2. dvd-t(mert alatta volt az első),már azt hittem felrobbanok. Tényleg elég cselesen van megoldva,ráadásul mikor vissza akartam tenni,vhogy sehogy sem akartak visszailleszkedni a helyükre,és már csak azt vettem észre,h finomkodás ide vagy oda,de a dvd széle már hullámos volt. Nem értem,h miért nem lehetett volna úgy megoldani a dolgot,mint pl a DN díszdoboznál:
Nomindegy,azért vigyázok,és már kezdek ráérezni arra,h hogyan is kell kezelni a dolgokat. A tartalommal (természetesen) nincs gond.
Igaz,először nagyot néztem,mert mikor átnyújtotta a csomagot a srác,csak néztem,h milyen pici (ebből is látszik,h már rég jártam dvd-s boltban,és nekem a díszdoboz fogalma többek között egyenlő volt a "nagy dobozban sok dvd" jelentéssel...),csak mert a kép alapján is azt hittem,h egy szép,nagy doboz lesz,dehát tévedtem. XD Sebaj,azért boldog voltam...legalábbis addig,amíg el nem határoztam,h megnézem az első dvd-t.... Mire kivadásztam a dobozból a 2. dvd-t(mert alatta volt az első),már azt hittem felrobbanok. Tényleg elég cselesen van megoldva,ráadásul mikor vissza akartam tenni,vhogy sehogy sem akartak visszailleszkedni a helyükre,és már csak azt vettem észre,h finomkodás ide vagy oda,de a dvd széle már hullámos volt. Nem értem,h miért nem lehetett volna úgy megoldani a dolgot,mint pl a DN díszdoboznál:
Nomindegy,azért vigyázok,és már kezdek ráérezni arra,h hogyan is kell kezelni a dolgokat. A tartalommal (természetesen) nincs gond.
Alister: És ne feledkezzünk meg a Csizmás Kandúr filmekről sem!
Egyébként meg amit még nagyon lehet ajánlani, és itthon is megjelent az a Paprika és a Tekkon Kinkreet. Bár sajnos azt hiszem, aktuálisan egyikből sincs sok az üzletekben, elvétve azért lehet találni belőlük a polcokon.
Egyébként meg amit még nagyon lehet ajánlani, és itthon is megjelent az a Paprika és a Tekkon Kinkreet. Bár sajnos azt hiszem, aktuálisan egyikből sincs sok az üzletekben, elvétve azért lehet találni belőlük a polcokon.
Igen, én is az Xpress akciójában vettem meg most a Cowboy Bebop díszdobozos kiadását. Már régóta szemeztem vele, de most, hogy írták, hogy kifutó termék, megijedtem, hogy nem lesz többet kapható (így jártam a GitS és a Fumoffu díszdobozos kiadásával is ^^" )
Na a lényeg az, hogy beszereztem, és nem bántam meg, egyszerűen gyönyörűen néz ki a doboz! *__________* Ha nem tudnám, hogy Klub Publishing, azt hinném, Mangafan. A tartalmát még nem csekkoltam, az igaz. :)
Na a lényeg az, hogy beszereztem, és nem bántam meg, egyszerűen gyönyörűen néz ki a doboz! *__________* Ha nem tudnám, hogy Klub Publishing, azt hinném, Mangafan. A tartalmát még nem csekkoltam, az igaz. :)
Ghost in the Shell, Ghibi-filmek, Szentjánosbogarak sírja, Ninja Scroll, Black Jack...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-06-18 22:30:45
(#477) Tudnátok ajánlani nekem itthon is kapható anime DVD-ket? (sorozatok nem érdekelnek)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar