Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
megnézem mit tehetek
Rossz hír:
1. az ilyen tesco meg hasonló helyeken már nincs. ott hiába keresnéd.
Jó hír:
1. A CDgalaxisban még mindig van. és szerintem lesz is.
Rossz hír:
2. Lesheted az 500 forintos DVDt ahol még van én csak a szokásos árán láttam...tehát 1000-2000 forint
(elég széles skálát adtam meg)
Rossz hír:
1. az ilyen tesco meg hasonló helyeken már nincs. ott hiába keresnéd.
Jó hír:
1. A CDgalaxisban még mindig van. és szerintem lesz is.
Rossz hír:
2. Lesheted az 500 forintos DVDt ahol még van én csak a szokásos árán láttam...tehát 1000-2000 forint
(elég széles skálát adtam meg)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-07-25 18:48:46
beküldve: 2009-07-25 18:37:37
(#505) SRÁCOK! A segítségeteket kérném!!!
Sajnos hamarosan eltűnik az összes INUYASHA DVD a boltokból, nekem viszont szükségem lenne a 13. DVD-re még!!!
Ha valaki látja potom 500Ft-ért árulják, vegye meg nekem légyszi!!!! Egyik forumtalin meg majd átveszem:)
KÖSZÖNÖM!
Sajnos hamarosan eltűnik az összes INUYASHA DVD a boltokból, nekem viszont szükségem lenne a 13. DVD-re még!!!
Ha valaki látja potom 500Ft-ért árulják, vegye meg nekem légyszi!!!! Egyik forumtalin meg majd átveszem:)
KÖSZÖNÖM!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-07-25 18:37:57
Magyar kiadású Naruto
Csaba az egyik rendezvényen pedig mondta hogy a Naruto kijön DVD-n, amikor a kiadókkal beszélgettek. De lehet hogy csak véletlenül mondta, nyelvbotlás...
"anyuci-apuci nem veszi meg" emberkék felnőnek
erre nem lehet alapozni. nem egy olyan emberrel találkoztam akik imádták az animéket és mangákat (amikor még nem is adtak ki magyarul) és felnőttek és már nem izgatja a dolog őket annyira hogy vegyenek is vmit....
vagy pedig már másra kell a pénz. pl elköltözött anyuci-apucitól és ugye a lakás nem olcsó, külföldi nyaralás, család és gyerkőcök, kinek mi...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-07-25 18:35:54
beküldve: 2009-07-25 18:32:49
(#503) Én is szeretem az ertéelklubot.
kicsit sem érdekelt végülis mi történik abban a maradék 60 részben amit lefordítottak ugyan de nem adták le...
Hát ennyi...
U.i: kösz a negatív hullámokat. már hiányzott
kicsit sem érdekelt végülis mi történik abban a maradék 60 részben amit lefordítottak ugyan de nem adták le...
Hát ennyi...
U.i: kösz a negatív hullámokat. már hiányzott
Szerk: Yoroi 2009-07-25 18:33:30
Mer' az ertéelklub impotens.
Magyar kiadású Naruto pedig sántítós nekem nagyon. nem vagyok öltönyös bizniszmenedzser meg benfentes sem így csak vaktában okoskodom, de szerintem befulladna a kiadás. Ha a filmek és a 24-6 részes sorozatok sem fogytak úgy, ahogy kellene, akkor a 300+ epizódos kiadások alatt mégjobban rezeg a léc.
Szvsz el kell telnie még pár évnek, mire érdemes lenne kiadni. Elterjed szélesebb körben, meg az "anyuci-apuci nem veszi meg" emberkék felnőnek és saját pénzből beszerzik a dolgokat.
Negatív hullámok kioltva.
Magyar kiadású Naruto pedig sántítós nekem nagyon. nem vagyok öltönyös bizniszmenedzser meg benfentes sem így csak vaktában okoskodom, de szerintem befulladna a kiadás. Ha a filmek és a 24-6 részes sorozatok sem fogytak úgy, ahogy kellene, akkor a 300+ epizódos kiadások alatt mégjobban rezeg a léc.
Szvsz el kell telnie még pár évnek, mire érdemes lenne kiadni. Elterjed szélesebb körben, meg az "anyuci-apuci nem veszi meg" emberkék felnőnek és saját pénzből beszerzik a dolgokat.
Negatív hullámok kioltva.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-25 18:10:18
(#501) Nekem meg van az összes InuYasha, Full Metal Panic, Fullmetal Alchemist és a Bleach DVD-n! Kiváncsi vagyok h mikor lesz újabb DVD belőlük, v h lesz e egyáltalán! Remélem a Naruto és a Nana is hamarosan megjelenik DVD-n, no meg sok más még! De azt nem értem h az InuYasha többi részét mér nem fordították le!? Bár hallottam azt h lefordítottál, csak nem adták le a tv-ben, de nem értem h mér!? Na mind1, hát remélem azé majd leadják!
beküldve: 2009-07-25 16:45:00
(#500) Ninja Scroll akciósan az Xpresstől.
Aki még nem szerezte volna be az most bagóért megteheti.
Közben megjelent végre a Wonderful Days is. Akinek megvan, az áradozhatna róla egy kicsit. Én majd csak a köbvetkező hónapban tudom átvenni.
Aki még nem szerezte volna be az most bagóért megteheti.
Közben megjelent végre a Wonderful Days is. Akinek megvan, az áradozhatna róla egy kicsit. Én majd csak a köbvetkező hónapban tudom átvenni.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Sok sikert,rmeénykedjünk.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
^^Usagi Tsukino^^
Szerk: Moderátor 2009-07-27 13:41:10
beküldve: 2009-07-23 12:36:48
(#498) Ma reggel szabadítottam ki a postaládából az AnimeStars Magazint, és azt írják, hogy ősztől lesz Ghost Hound DVD, a Mirax kiadásában. Remélem lesz belelőle valami és nem szól közbe a gazdasági válság.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-07-21 22:43:20
(#497) Csak érdekességképpen:
"Today, Nobuyuki informed me that Geneon Japan is going to be releasing [Tenchi] OVA 1, Night Before Carnival, and OVA 2 on Blu-ray in Japan for the low-low price of ¥30660 (~$327 as of this posting). That's right, for $25.15 per episode (not counting shipping, which is going to cost a ton), you too can own the first 13 episodes when the come out on BD on September 26, 2009."
Na ennyit a magyar DVD árakról. :p
"Today, Nobuyuki informed me that Geneon Japan is going to be releasing [Tenchi] OVA 1, Night Before Carnival, and OVA 2 on Blu-ray in Japan for the low-low price of ¥30660 (~$327 as of this posting). That's right, for $25.15 per episode (not counting shipping, which is going to cost a ton), you too can own the first 13 episodes when the come out on BD on September 26, 2009."
Na ennyit a magyar DVD árakról. :p
Én is azt hittem, hogy a meglepetés lemez az majd a Mononoke lesz, de a Földtenger varázslóját kaptuk.
Nem vagyok benfentes így csak tippelek, de valahol biztos meg kellett húzni a vonalat.
A dízdobozos kiadás óta már jelent meg új lemez, a Tenger zúgása. Reménykedjünk...
Ha úgy kárpótolnak bennünket, hogy egy csilivili dobozos, 2 lemezes kiadványt kapunk, akkor megérné várni. (:
Más; a héten, ha minden igaz, végre megjelenik a Wonderful Days!
Nem vagyok benfentes így csak tippelek, de valahol biztos meg kellett húzni a vonalat.
A dízdobozos kiadás óta már jelent meg új lemez, a Tenger zúgása. Reménykedjünk...
Ha úgy kárpótolnak bennünket, hogy egy csilivili dobozos, 2 lemezes kiadványt kapunk, akkor megérné várni. (:
Más; a héten, ha minden igaz, végre megjelenik a Wonderful Days!
beküldve: 2009-07-13 00:01:37
(#495) Valaki meg tudja mondani, hogy miért nincs a Ghibli sorozatban benne a "Vadon hercegnője" (más néven: Princess Mononoke, más néven: Mononoke Hime)?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-07 19:53:35
(#494) Hosszas szenvedés után ma sikerült elszaladnom a Media Markt-ba...csalódás és örömködés lett vége. XD
Elsődleges cél az volt,h beszerezzem a Vándorló palotát (elajándékoztam egy barátnőmnek,még jó régen,mert úgy voltam vele,h csomó helyen lehet kapni,majd beszerzem...),de néztem nagyokat,mikor megláttam,h sehol egy Ghibli dvd. (még rossmann-ba mentem be,mert ott is sok volt,de csak Kiki-t találtam)...
DE! ...én is találtam InuYasha dvd-ket,ráadásul 490-re leértékelve (mint xpress-en),amin enyhén szólva meglepődtem...és ami a legjobb: szerettem volna fumoffu dvd-ket,de mivel sehol sem találtam semmit,teljesen reményvesztett voltam...de a M.M-ban volt,mind a két része sőt...390-re le voltak értékelve ...áh,pár másodperc alatt került 1-1 db a kosárba.
Elsődleges cél az volt,h beszerezzem a Vándorló palotát (elajándékoztam egy barátnőmnek,még jó régen,mert úgy voltam vele,h csomó helyen lehet kapni,majd beszerzem...),de néztem nagyokat,mikor megláttam,h sehol egy Ghibli dvd. (még rossmann-ba mentem be,mert ott is sok volt,de csak Kiki-t találtam)...
DE! ...én is találtam InuYasha dvd-ket,ráadásul 490-re leértékelve (mint xpress-en),amin enyhén szólva meglepődtem...és ami a legjobb: szerettem volna fumoffu dvd-ket,de mivel sehol sem találtam semmit,teljesen reményvesztett voltam...de a M.M-ban volt,mind a két része sőt...390-re le voltak értékelve ...áh,pár másodperc alatt került 1-1 db a kosárba.
beküldve: 2009-07-06 19:44:18
(#493) Juhuu!!
Végre találtam Inuyasha DVD-t!!! A CDGalaxisban még mindig van!
Végre találtam Inuyasha DVD-t!!! A CDGalaxisban még mindig van!
idővel ki fog jönni, nem hiszem hogy abbahagynák félúton a DVD-k kiadását a mangafan csapata. sajnos amilyen rossz helyzet van most Magyarországon, megértem hogy nem jön ki újdonság havi rendszerességgel.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:40:09