Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2009-06-16 19:59:05
(#476) Nekem a Chihiro Szellemországban DVD van meg, az non jó!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-16 18:15:43
(#475) Ma érkezett meg A tenger zúgása DVD-m a Perfect blue-val egyetemben. Előbbit már meg is néztem. A kiadvány elég jó lett, bár a tartalma miatt szvsz sokkal reálisabb lett volna a "néhány forinttal ezer alatt"-kategóriába sorolni. Viszont a film pótolhatatlan remekmű, igazából nem bántam meg, hogy beszereztem.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-06-08 16:57:12
(#474) Aki szeretne anime dvd-t (magyar kiadásút) vásárolni mostanság,annak ajánlom az Xpress ->[Link] honlapját,most egy csomó jó leárazás van,pl. FMP díszdoboz féláron,stb.../én erősen gondolkodok egy ilyen díszdoboz beszerzésén ^^/
beküldve: 2009-05-30 20:11:42
(#473) Az appleseed-del az as nagyot kaszált. Sokan megvették 1500-ft-ért, amikor a dvd nélküli ára 700 az apleseedet pedig kartontokban a pult mellett 300 ft-ért be lehett zsákolni
beküldve: 2009-05-28 16:59:46
(#472) A Conon már láthatta és meg is vásárolhatta a nagyérdemű a Perfect Blue-t. Akik még nem kaparintották meg vagy csak szimplán kíváncsiak, íme egy kis infó, hogy is néz ki a kiadás.
A másik nagy durranás a Wonderful Days lenne, ha megjelenne végre, de a jelenlegi állás szerint csak július végén tehetjük a polcra. Kép erről is van. Valahogy el tudnám visleni, ha lekerülne a piros felirat a borítóról.
Nem új infók, csak a megjelenés csúszása, de aki még nem látta, az nyáldzhat mégjobban.
Kíváncsi vagyok, akik az akciós csomagot rendelték meg, azoknak marad-e moziplakát.
Iam; bár nem vagyok benfentes, de azt mondták anno, hogy a Fullmetal Alchemistből is várható díszdoboz. Én is arra gyúrok. (;
A másik nagy durranás a Wonderful Days lenne, ha megjelenne végre, de a jelenlegi állás szerint csak július végén tehetjük a polcra. Kép erről is van. Valahogy el tudnám visleni, ha lekerülne a piros felirat a borítóról.
Nem új infók, csak a megjelenés csúszása, de aki még nem látta, az nyáldzhat mégjobban.
Kíváncsi vagyok, akik az akciós csomagot rendelték meg, azoknak marad-e moziplakát.
Iam; bár nem vagyok benfentes, de azt mondták anno, hogy a Fullmetal Alchemistből is várható díszdoboz. Én is arra gyúrok. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-28 17:00:45
beküldve: 2009-04-19 21:00:54
(#471) Hello,
azt szeretném kérdezni, hogy a Fullmetal Alchemist-ből nem várható egy díszdobozos kiadás? Mert így ezek a 4 részes DVD-k nagyon kevesek és lassan jönnek ki, díszdobozban pedig ki lehetne adni 2 részletben. Vagy akár 3 részben: 20-20 epizód az első két kiadásban, majd a 3-ba a maradék 11 rész, mellé a filmet, meg esetleg a rövid specialokat. Mivel újra elindult a sorozat Japánban, nagyon örülnék ha közben újra nézhetném az 1. sorozatot.
azt szeretném kérdezni, hogy a Fullmetal Alchemist-ből nem várható egy díszdobozos kiadás? Mert így ezek a 4 részes DVD-k nagyon kevesek és lassan jönnek ki, díszdobozban pedig ki lehetne adni 2 részletben. Vagy akár 3 részben: 20-20 epizód az első két kiadásban, majd a 3-ba a maradék 11 rész, mellé a filmet, meg esetleg a rövid specialokat. Mivel újra elindult a sorozat Japánban, nagyon örülnék ha közben újra nézhetném az 1. sorozatot.
Tényleg te vagy a jó öreg, kötekedő-kun
Csukd be a szádat ha nem akarod hogy bele hellyezzem a "bizalmamat"!...
Fél életem nem adnám ( ), de szívesen látnék Gankutsuout és Conant dvdn...
Én adnám. A tiedet. >
hát igen . mindenki 1 kimerítő nap után szívesen nézi a nuku agytevékenységet előidéző kukucskát . de meg venni ...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:28:52
beküldve: 2009-03-25 20:18:03
(#466) Fél életem nem adnám ( ), de szívesen látnék Gankutsuout és Conant dvdn...
Én ismerek -1- embert akit érdekel. Nem megvételre persze... XD
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:29:19
Kukucska miért nincs webboltban?
Kukucska azér nincs a webbolban mer senki nem értékeli a nemes egyszerűségét !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-03-25 19:31:27
(#463) Apropó jött a mail, hogy lepóóóstázták a Ghibli gyűjtődobozom a 12 DVD-vel, szóval most leülök és várok
no pussy, just the dicks
Amúgy a Perfect Blue konkrét megjelenési idejéről tud valaki valamit?
én tudom:)
április 23. után
*Kevéssé vicces spoileres játék törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-05-31 12:28:34