Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-11-26 15:19:10
(#446) bocs lol b@@ul a gépem azzi az előző üzit neked szántam
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Valahogy meg kell vennem magamnak karácsonyra ezeket a DVD-ket. Főleg a Death Note-ot
szerintem próbáld a média markba mert ott láttam fmp fumoffu díszdobozt is meg én is ott szoktam dvd-t venni
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-26 15:01:56
(#444) Valahogy meg kell vennem magamnak karácsonyra ezeket a DVD-ket. Főleg a Death Note-ot
beküldve: 2008-11-26 12:45:54
(#443) Tudja valaki, hogy hétköznapi emberek boltjában (hipermarketek, media markt stb.) hol lehet kapni biztosan FMP díszdobozt? (5 lemez)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 11:20:51
(#442) Igaz, igaz!!! Bleach, Death Note díszdoboz, megőrülök, ha nem lesznek meeeeg
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-19 19:31:03
(#441) Jó karácsonyunk lesz az már biztos , annyi mindent fognak kiadni most egyszerre , csak pénztárcával győzzem majd...
beküldve: 2008-11-19 18:51:36
(#440) A Ponyo-t Evamgeliont és Az erdő zongoráját szívesen megnézném. De sajnos vidéki vagyok, nem megy.
Végülis a Ponyo-t ha jól tudom januárban minden mozi adni fogja, majt akkor bepotolom és ha a másik kettő animét is akkor LOL.
Természetesen utánna jöhet a DVD kiadás.
Végülis a Ponyo-t ha jól tudom januárban minden mozi adni fogja, majt akkor bepotolom és ha a másik kettő animét is akkor LOL.
Természetesen utánna jöhet a DVD kiadás.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-11-19 09:43:54
(#439) Nem ide tartozik mivel nem DVD de mivel nincs külön magyar mozipremierek topic így ide írom...Idén is megrendezik az Anilogue fesztivált melynek keretein belül bemutatják Miyazaki Hayao új filmjét a Ponyo a tengerparti sziklán-t valamint az Evangelion 1.0-t...
Bővebb infó itt:
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
Ha arra gondolsz, amikor a húgom kérte, hogy 2-szorra vagy 3-szorra is megnézze velem a Kört, akkor anya isi tthon volt. Amúgy meg mit szokott csinálni egy húg? Árulkodik.
nekem is van! 10 éve!!! xD ha megengeded neki h végignézze veled, és megzsarolod vmivel, akkor nem árulkodik xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-13 19:40:17
inkább nem is szólok bele xD
létezik számítógép is + olyan alkalmak, amikor egyedül / húgoddal vagy otthon... nem?
létezik számítógép is + olyan alkalmak, amikor egyedül / húgoddal vagy otthon... nem?
Ha arra gondolsz, amikor a húgom kérte, hogy 2-szorra vagy 3-szorra is megnézze velem a Kört, akkor anya isi tthon volt. Amúgy meg mit szokott csinálni egy húg? Árulkodik.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-13 19:33:55
beküldve: 2008-11-13 19:30:45
(#436)
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-13 19:30:53
A Perfect Blue DVD viszont kevésbé itthoni műfaj.
Miért is? Nem értelek.
Mert vannak benne olyan jelenetek, amiket nem szívesen látnának a családtagok. Időm amúgy sincs egyedül sokat tévézni. Kis monitorra pedig nem adunk. Csakis LCD tévé.
inkább nem is szólok bele xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A Perfect Blue DVD viszont kevésbé itthoni műfaj.
Miért is? Nem értelek.
Mert vannak benne olyan jelenetek, amiket nem szívesen látnának a családtagok. Időm amúgy sincs egyedül sokat tévézni. Kis monitorra pedig nem adunk. Csakis LCD tévé.
Más: a Perfect Blue belátható időn belül megjelenik ittenhonban DVD-n? Én ezt várom nagyon-nagyon <)
elvileg max. ez év végén megjelenik...már én is nagyon várom!!!
Én ezért nem mentem DN mozira. Tudok a DVD-re várni. A Perfect Blue DVD viszont kevésbé itthoni műfaj.