Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
Köszönjük a szónoklatot! x3
Kukucska...nem kell vele sietni xD (gomenne, de nem nagyon bírom szegény Kukucskát)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-28 22:44:09
*megfogja Azzi grabancát:
-Ne sunnyogj el! Szólj hozzánk, ó, nagy Strigula-bácsi, a Díszdobozok Ura! Vezess minket a fény felé!
...majd mélyen meghajol Azzi-sama előtt...*
x3
Háááát....öööö...Mit is mondhatnék Nektek, feleim...
A díszdoboz jó, a strigula rossz...e szerint éljetek békében tovább!
Kukucska miért nincs webboltban?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-28 22:34:37
*megfogja Azzi grabancát:
-Ne sunnyogj el! Szólj hozzánk, ó, nagy Strigula-bácsi, a Díszdobozok Ura! Vezess minket a fény felé!
...majd mélyen meghajol Azzi-sama előtt...*
x3
beküldve: 2008-11-28 18:59:23
(#458) *bekukucskál, majd a tenyerét dörzsölget és továbbáll*
no pussy, just the dicks
Én meg egy Méz és Lóhere díszdobozért!
Úristen, lehet hogy elkaptam a díszdoboz mániát Azzitól?
én is nagyon örülnék neki!
Vigyázat...Azzi mindenkit megfertőz!!! X3
Én meg egy Méz és Lóhere díszdobozért!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
én annak örülnék, ha leszinkronizálnák a FMP TSR-t, és aztán kiadnák DVDn...olyan jó lenne! :3
+egy Kaleido Star DVD is lehetne....
Kaleido Star DVD-ért a fél életemet adnám! T_T
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-11-27 19:53:26
(#454) én annak örülnék, ha leszinkronizálnák a FMP TSR-t, és aztán kiadnák DVDn...olyan jó lenne! :3
beküldve: 2008-11-27 19:36:09
(#453) Amúgy a Perfect Blue konkrét megjelenési idejéről tud valaki valamit?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-11-27 12:42:05
(#452) Annak én is örülnék, csak az a gond, hogy az angol verziót vették meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-11-27 11:22:21
(#451) Ma reggel meg eszembe jutott, hogy mennyire jó lenne egy Blood+ DVD. Levetítették az összes részt már úgyis az Animax-en, szinkronnal, szóval szerintem semmi akadálya. Jó lenne.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Tudja valaki, hogy hétköznapi emberek boltjában (hipermarketek, media markt stb.) hol lehet kapni biztosan FMP díszdobozt? (5 lemez)
A TESCO is forgalmazza, már ha nem lusták kitenni a polcra...
Köszi holnap be is ugrok talán ^^ meglepem magam
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 20:50:06
(#449) A Tesco-ban eddig még csak Inuyasha és Bújj Bújj Szellem dvd-ket láttam, de abból sem az összes Magyarországon kiadott dvd-t.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mikor fog megjelenni a többi Inuyasha rész dvd-n?
Valaki nem tudja véletlenül, hogy mikor fog megjelenni a többi Inuyasha rész dvd-n?
Tudja valaki, hogy hétköznapi emberek boltjában (hipermarketek, media markt stb.) hol lehet kapni biztosan FMP díszdobozt? (5 lemez)
A TESCO is forgalmazza, már ha nem lusták kitenni a polcra...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Valahogy meg kell vennem magamnak karácsonyra ezeket a DVD-ket. Főleg a Death Note-ot
szerintem próbáld a média markba mert ott láttam fmp fumoffu díszdobozt is meg én is ott szoktam dvd-t venni
Fumoffu-t én is láttam, de majd rákérdezek hátha...
no pussy, just the dicks