Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2010-02-08 18:43:06
(#521) JA az nem ártana de én azt nem vágom hogy a Kukucska DVD-t miért csak neten lehet kapni.
beküldve: 2009-11-10 11:24:20
(#520) A Gankutsuout nem akarják kiadni DVD-n? A fele munkával már megvannak, mert már szinkronizálzák.
Sötétség nélkül nincs fény.
Karas
Ghost Hound
Devil May Cry
Grenadier
Project Blue
Ezek magyar szinkronnal lesznek kiadva?
A másik kérdés: mikor?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-10-31 15:49:34
(#518) Az Xpress oldalán már előjegyezhető a Kai doh Maru / Blood, az utolsó vámpír – Anime gyűjtemény (3 DVD) és Street Fighter - Anime gyűjtemény (3 DVD).
Mindkettő november 21 utánra várható, de valószínű, a Télapó fogja bezsákolni.
A Street Fighter nem az én műfajom, így az kiesik biztos.
A Kai doh Marura kíváncsi lennék, de a Bloodtól valamiért nagyon írtózom így ez a vétel is esélytelen gyanús ötezer aranytallérért.
Szvsz Black Mirrorék nagyot akarnak markolni ebből az animehypból.
Mindkettő november 21 utánra várható, de valószínű, a Télapó fogja bezsákolni.
A Street Fighter nem az én műfajom, így az kiesik biztos.
A Kai doh Marura kíváncsi lennék, de a Bloodtól valamiért nagyon írtózom így ez a vétel is esélytelen gyanús ötezer aranytallérért.
Szvsz Black Mirrorék nagyot akarnak markolni ebből az animehypból.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
A fele egész jó anime!
Végre nem csak 50es tömbökben lesznek meg a kedvenceim ha beindul ez a pár kiadó
Végre nem csak 50es tömbökben lesznek meg a kedvenceim ha beindul ez a pár kiadó
Amúgy ilyen híreket honnan szedtek össze?
Én mindenről csak itt hallok, amikor már nem is újdonság
lumana.wordpress.com
beküldve: 2009-10-01 13:51:03
(#516) Igen és szintén nagyon várom, remélem a Mirax-nak bejön majd ez a húzása és még sokáig fognak nekünk animeket kiadni. A Ghost Hound -ot pl tuti megveszem
beküldve: 2009-10-01 13:39:12
(#515) Hm, én már megvettem ezeket a DVD-ket az AnimeStars mellékleteként, szóval annyira nem érint.
És a Miraxos hírről hallottatok már?
Karas
Ghost Hound
Devil May Cry
Grenadier
Project Blue
És a Miraxos hírről hallottatok már?
Karas
Ghost Hound
Devil May Cry
Grenadier
Project Blue
beküldve: 2009-10-01 12:42:51
(#514) Igen erről én is tudtam, de most megijedtem egy kicsit. A Blood-ot mindenképpen megveszem de a Kai Doh Maru nekem nem tetszett, nem a rajzolással volt bajom, hanem hogy nagyon összecsapták és sokadszori nézésre is homályos, hogy mi történik - legalábbis nekem. Külön is ki lesz adva a Blood, vagy csak diszcsomagban, azért kérdezem mert nekem a rendszer letiltotta a Black Mirror oldalát virusveszély miatt.
beküldve: 2009-09-30 13:34:39
(#513) Valószínűleg a többség már hallotta a hírt, de akik még nem, azoknak padammm;
A Black Mirror azonban nem csak a budget kiadványok sorát erősíti: még idén várható két gyűjteményes megjelenés, melyeknek az anime-rajongók biztosan örvendezni fognak. A Street Fighter gyűjtemény elvileg a Street Fighter Alpha című franchise három részét tartalmazza majd (a csomag tényleges tartalmáról a kiadó még nem adott részletes felvilágosítást). Talán még ennél is érdekesbb hír, hogy végre nálunk is megjelenik a Blood: The Last Vampire című anime, amely hosszában alig haladja meg a 40 percet, viszont akkora kultuszt teremtett magának, hogy azóta már egy élőszereplős változat is készült belőle. A filmet a kiadó a Kaido Maru névre hallgató animével csomagolja össze, amely - ha helyesek az értesüléseink - szintén egy rövidebb, de látványos darab. Mindkét kollekció digipackos kiszerelésben, 3 DVD-n, rengeteg extra társaságában jelenik meg, méghozzá mindössze 500 példányban és 4.990 Ft-os áron.
A Black Mirror ígérete szerint ez még nem a teljes őszi terv, de a fentiekben elhangzott címek biztosan megjelennek még az idén. A továbbiakban néhány borítótervet láthattok (ezek nem véglegesek!).
Street Fighter
Kaido Maru és Blood+
A Black Mirror azonban nem csak a budget kiadványok sorát erősíti: még idén várható két gyűjteményes megjelenés, melyeknek az anime-rajongók biztosan örvendezni fognak. A Street Fighter gyűjtemény elvileg a Street Fighter Alpha című franchise három részét tartalmazza majd (a csomag tényleges tartalmáról a kiadó még nem adott részletes felvilágosítást). Talán még ennél is érdekesbb hír, hogy végre nálunk is megjelenik a Blood: The Last Vampire című anime, amely hosszában alig haladja meg a 40 percet, viszont akkora kultuszt teremtett magának, hogy azóta már egy élőszereplős változat is készült belőle. A filmet a kiadó a Kaido Maru névre hallgató animével csomagolja össze, amely - ha helyesek az értesüléseink - szintén egy rövidebb, de látványos darab. Mindkét kollekció digipackos kiszerelésben, 3 DVD-n, rengeteg extra társaságában jelenik meg, méghozzá mindössze 500 példányban és 4.990 Ft-os áron.
A Black Mirror ígérete szerint ez még nem a teljes őszi terv, de a fentiekben elhangzott címek biztosan megjelennek még az idén. A továbbiakban néhány borítótervet láthattok (ezek nem véglegesek!).
Street Fighter
Kaido Maru és Blood+
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-09-30 13:34:58
Mint mondtam, nem vagyok benfentes. Csak tippelgettem a magam eccerű paraszztfejével.
hát mangafannál én sem vagyok benfentes. ezért is írtam hogy az egyik animeconon amikor beszélgetés volt a kiadókkal Csaba a Narutot is említette DVD-n, de lehet hogy csak véletlenül mondta azt. szóval én sem tudok semmit, még csak kósza hírt sem hogy ez most tényleg komoly lenne majd egyszer vmikor...
amúgy szerintem minden never ending vagy nagyon hosszú sztori bukásra van ítélve Magyarországon akár DVD, akár manga. talán a SM és DB DVD-re mondanám azt hogy lehet velük mit kezdeni, mert nem csak az "új réteg" vagy a rajongók vennék meg, hanem vki csak a nosztalgia miatt is. ezen kívül szvsz hosszú sorozatoknak nincs nagy jövője.
ettől függetlenül persze én is szívesen látnám a Nana-t magyar kiadású DVD-n vagy akár sok más (akár hosszú) animét.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Envy, pösti emberkéket rugdossad, mert nekik annyi, hogy felszállnak a sárga villamosra és átveszik ingyé a lemezt.
Vagy ha augusztusig senki sem lép, akkor az akkori rendelésemet kiegészítem.
Ez így tökéletes lenne! Megtennéd? Gondolom Conra jössz? Ott átvenném (ha addig megkapod a rendelést.)
Gondoltam még a Conra is, de abban már nem bízom, h ott BIZTOSAN lesz.
MIANEVED?!
Xpress.hu-n 699 Ft!
...
vagy netpiac.hu-n 499 Ft
...
vagy netpiac.hu-n 499 Ft
Ezeket én is megnézegetem. Még nem halottam ezekről az oldalakról.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-27 13:40:29
Mint mondtam, nem vagyok benfentes. Csak tippelgettem a magam eccerű paraszztfejével.
Örülnék, ha kijönne, csak kicsit kétkedve állok az ilyen hosszú szériákhoz. nem egy sorozat fulladt be a magyar piacon (máshol is persze), me' letölteni olcsóbb.
Azért írtam a kislurkókat, mert a conon (első ilyen szektázásom volt, lehet, hogy tévedek) azt láttam, hogy sok fiatal, aki valószínű nem rendelkezik még saját jövedelemmel. Én remélem, hogy mikor idősebbek lesznek és dolgozni kezdenek, megtartják ezt a hóbortot, mert akkor egy elég stabil vásárlóbázis.
De csak okoskodom. (%
Envy, pösti emberkéket rugdossad, mert nekik annyi, hogy felszállnak a sárga villamosra és átveszik ingyé a lemezt.
Örülnék, ha kijönne, csak kicsit kétkedve állok az ilyen hosszú szériákhoz. nem egy sorozat fulladt be a magyar piacon (máshol is persze), me' letölteni olcsóbb.
Azért írtam a kislurkókat, mert a conon (első ilyen szektázásom volt, lehet, hogy tévedek) azt láttam, hogy sok fiatal, aki valószínű nem rendelkezik még saját jövedelemmel. Én remélem, hogy mikor idősebbek lesznek és dolgozni kezdenek, megtartják ezt a hóbortot, mert akkor egy elég stabil vásárlóbázis.
De csak okoskodom. (%
bakker....
tényleg ott is van!
Köszi
tényleg ott is van!
Köszi
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Xpress.hu-n 699 Ft! ha pesti vagy megúszod a postát ha nem talán egy Pesti megvehetné neked
vagy netpiac.hu-n 499 Ft
Ne csak nézz, láss is!
Szerk: Sztike 2009-07-25 18:58:55