Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2010-11-03 19:31:23
(#536) Még mindig nincs hír az Égenjárókról? :P
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-08-14 17:30:50
(#535) Azt én is szívesen beszerezném, ha már láthatóan az Animax nagyvonalúan folyton lemond róla.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-04 23:39:30
(#534) Nagyon várom én is az égenjárókat. De szerintem a büdös életben nem jön ki.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
beküldve: 2010-08-04 04:11:59
(#533) Azt nem tudja valaki, hogy az Égenjárókat mikor adják ki DVD-n?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hát ez nem túl bíztató. Mindenesetre kösz az infót.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-07-22 18:10:50
(#531) az alapján amit a téli conon a dvd kiadók képviselői mondtak nem nagyon számíthatunk új kiadásra. nem éri meg nekik sajnos... nagyon lehangolóan nyilatkoztak ...
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2010-07-22 16:30:25
(#530) Na igen, én is éppen most akartam a Miraxos újdonságokra rákérdezni. Jó lenne tudni, hogy pár évig halasztják, vagy végleg lemondtak róla? Ugye kb. egy éve röppent föl a hír, hogy 2009 őszén kezdik el őket kiadni, de azóta semmi. Legalább a Ghost Houndot kiadhatnák, az a legérdekesebb.
Hm, én már megvettem ezeket a DVD-ket az AnimeStars mellékleteként, szóval annyira nem érint.
És a Miraxos hírről hallottatok már?
Karas
Ghost Hound
Devil May Cry
Grenadier
Project Blue
És a Miraxos hírről hallottatok már?
Karas
Ghost Hound
Devil May Cry
Grenadier
Project Blue
Ez már elég régi hír azóta van már valami eredménye? Én gyakran járok a bevásárlóközpontokba de még egyiket sem láttam sehol és ami azt illeti nem is hallottam hogy lenne ilyen terv. Hát az előzetes videók alapján a Karas, Grenadier, Ghost Hound várós, a DMC-t meg már láttam de tuti megveszem a Project Blue viszont nem keltette fel a figyelmemet. Remélem lesz ezekből valami mostanában eléggé pang az animedvd-k piaca. Legjobban a Yu Yu Hakusho-t sajnálom hogy nem adták ki az összeset
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Full Metal Panic Fumoffu-ból digipack
Ha jól tudom ez már joglejárt termék, tehát hivatalosan már nem forgalmazzák. Ennek ellenére meg lehet próbálni néhány boltban megnézni. (pl Media Markt-ok)
Igen ezt olvastam, de vajon mikor fogják újra kiadni... vagy nem is tervezik?! Sehol egy infó róla...
Holnap (vagyis már ma :P) épp azt terveztem h szétnézek pár áruházban. Most sikerült olcsóbban beszereznem az első évadot digipackban, és szeretném mellé ezt is. :)
erre gondolsz?
[Link]
hopp ez már nem rendelhető
de ez igen:
[Link]
baww, erre meg várni kell
na, el ez már jó
[Link]
[Link]
de ez igen:
[Link]
na, el ez már jó
[Link]
Mindet néztem már... de azért köszönöm
Full Metal Panic Fumoffu-ból digipack
Ha jól tudom ez már joglejárt termék, tehát hivatalosan már nem forgalmazzák. Ennek ellenére meg lehet próbálni néhány boltban megnézni. (pl Media Markt-ok)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
erre gondolsz?
[Link]
de ez igen:
[Link]
na, el ez már jó
[Link]
[Link]
de ez igen:
[Link]
na, el ez már jó
[Link]
-
Szerk: ∂z 2010-03-18 00:33:17
beküldve: 2010-03-18 00:16:52
(#524) Hali! Valaki nem tudja, hogy merre találok még a Full Metal Panic Fumoffu-ból digipack-os (2 DVD, díszdobozos) változatot?
beküldve: 2010-02-08 18:54:08
(#523) Én a Saturnban is láttam a mammutban , meg is akartam venni de nem volt nálam annyi zsé
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-08 18:47:39
(#522) Én múltkor láttam a Media Marktban
Mármint a Kukucskát
Mármint a Kukucskát
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-08 18:48:13