Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-09-05 13:34:38
(#296) majd vele valahogy öszehaverkodok !!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
ohh én is most kerültem 1 uj osztálba az elsö nap nagyon zárkozot volt mindenki a 2. napon már beszélgetek egymásal csak engem hagytak ki 3. nap már énis beszáltam de aztán ki is mert a mangát és animét szarnak és butaságnak tartják !!!!!
holnap remélem jobbb lesz
Hja... remélhetőleg holnapra (mára) már megszeretik a mangákat és animéket!!!
hát hát 1 embörke nézi az fma-t !!! és a bleach-t
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
ohh én is most kerültem 1 uj osztálba az elsö nap nagyon zárkozot volt mindenki a 2. napon már beszélgetek egymásal csak engem hagytak ki 3. nap már énis beszáltam de aztán ki is mert a mangát és animét szarnak és butaságnak tartják !!!!!
Hja... remélhetőleg holnapra (mára) már megszeretik a mangákat és animéket!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Nagyon pedig nincs más lehetőséged, csak a letöltés, de az csúnya rossz dolog és nem is szabad itt beszélni róla. Narutot minek megvenni? Egyszer megnézed és jólvan. Nem egy világmegváltó sztori, amit annyira át kell rágni...
Jó bocss! De ez nekem nagyon fontos dolog.
ROTFL!
sorry
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-04 17:13:49
(#292) ohh én is most kerültem 1 uj osztálba az elsö nap nagyon zárkozot volt mindenki a 2. napon már beszélgetek egymásal csak engem hagytak ki 3. nap már énis beszáltam de aztán ki is mert a mangát és animét szarnak és butaságnak tartják !!!!!
Nagyon pedig nincs más lehetőséged, csak a letöltés, de az csúnya rossz dolog és nem is szabad itt beszélni róla. Narutot minek megvenni? Egyszer megnézed és jólvan. Nem egy világmegváltó sztori, amit annyira át kell rágni...
Jó bocss! De ez nekem nagyon fontos dolog.
Toronyidézést ne...
másrészről majdcsak lesz barát, haver, csak ne legyél zárkózott, mert új osztályba kerüléskor hamar remete leszel mások szemében.
másrészről majdcsak lesz barát, haver, csak ne legyél zárkózott, mert új osztályba kerüléskor hamar remete leszel mások szemében.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
plusz Mo-n a "hivatalos" animefelhozatal igencsak gyér... vagyis: a Naruto azért lett felkapva, mert hivatalosan nincs túl nagy választék...
Na ezzel azért vitába lehetne szállni, a japók is zabálják a Narutót, pedig náluk aztán van kínálat.
Tény, hogy nem egy túlbonyolított cucc, csakúgy mint a hasonszörű shounen figth társai és szerintem pont ebben rejlik a varázsa. Mivel a felfogásához nem kell különösebb agymunka, így mindenki számára könnyen befogadható, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
na erről van szóó
egyépként azér szeretem a narutot mert naruto élete sajnos nagyon hasonlit az ényémre ezel nem ara célzok hogy nagy ninja vagyok . . kiskoromban senki se szeretett nemis játszotak velem a suliba se seholl
aztán 1 anime/manga clubba kerültem és ott egyre több is több barátom let .(most meg ujj eséjem nyilt barátokat szerezni mert uj suliba mek szakmát tanulni !!
Nekem pont azért nem lesznek új barátaim,mert új suliba járok.(32 fős az osztály és senkit se találok.A pedagógia szakon miért nincsenek anime és manga rajongók ?Általánosba legalább fél osztály szerette őket igaz,hogy 11-en voltunk.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
. Tizenévesen (és ez most nem bántás akar lenni, mielőtt nekem esnétek) az embernek elég ennyi. 20-on túl meg már nagyon mások az igények.
Hát igen, ez kb. így van. Meg ahogy tapasztaltabb, érettebb lesz az ember, egyre több animét néz, mangát olvas, azután már nem biztos, hogy a Naruto lesz az "istenkirály".
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szép sorban:
1. A manga alap, én is veszem.
2. Az anime kiváló.
3. A fillerek néha jók, bár az első sorozat végén 70 egymás után picit megfeküdte a gyomromat.
4. Húszon túl is rajongok a Narutóért, bár másképp, mint a tizenévesek. (Gáááárá és Száááászkeee kiáltásoktól mentesen. :P)
5. Utálom a 24 részes sorozatokat, nagyon nem szeretek belekezdeni újakba, mert mire megszoknám, hopp vége is, másrészt vagy idióta epizódikus sztorimesélés van bennük, vagy csak szimplán kapkodnak a történettel.
6. A Shippuuden grafikáját imádom.
7. Az alap sorozat 220 részes, a Shippuuden pedig a 72. résznél tart.
1. A manga alap, én is veszem.
2. Az anime kiváló.
3. A fillerek néha jók, bár az első sorozat végén 70 egymás után picit megfeküdte a gyomromat.
4. Húszon túl is rajongok a Narutóért, bár másképp, mint a tizenévesek. (Gáááárá és Száááászkeee kiáltásoktól mentesen. :P)
5. Utálom a 24 részes sorozatokat, nagyon nem szeretek belekezdeni újakba, mert mire megszoknám, hopp vége is, másrészt vagy idióta epizódikus sztorimesélés van bennük, vagy csak szimplán kapkodnak a történettel.
6. A Shippuuden grafikáját imádom.
7. Az alap sorozat 220 részes, a Shippuuden pedig a 72. résznél tart.
hát szerintem meg igen látad egyáltalán ????
A mangát veszem. A sorozatba éppen belenéztem, de a rettentően elnyújtott sztori mesélésre nincs időm. A rengeteg filler epizód, illetve a Shippuden garfikája engem elborzasztott. Az embernek egy idő után változnak az igényei. Tizenévesen (és ez most nem bántás akar lenni, mielőtt nekem esnétek) az embernek elég ennyi. 20-on túl meg már nagyon mások az igények.
Akinek tetszik (és van rá ideje) az nézze meg. Nem is tudom hol jár most a sorozat. 230 rész? Az majdnem 10 darab 24 részes sorozat. A változatosság gyönyörködtet. :)
plusz Mo-n a "hivatalos" animefelhozatal igencsak gyér... vagyis: a Naruto azért lett felkapva, mert hivatalosan nincs túl nagy választék...
Na ezzel azért vitába lehetne szállni, a japók is zabálják a Narutót, pedig náluk aztán van kínálat.
Tény, hogy nem egy túlbonyolított cucc, csakúgy mint a hasonszörű shounen figth társai és szerintem pont ebben rejlik a varázsa. Mivel a felfogásához nem kell különösebb agymunka, így mindenki számára könnyen befogadható, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
na erről van szóó
egyépként azér szeretem a narutot mert naruto élete sajnos nagyon hasonlit az ényémre ezel nem ara célzok hogy nagy ninja vagyok . . kiskoromban senki se szeretett nemis játszotak velem a suliba se seholl
aztán 1 anime/manga clubba kerültem és ott egyre több is több barátom let .(most meg ujj eséjem nyilt barátokat szerezni mert uj suliba mek szakmát tanulni !!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
hát szerintem meg igen látad egyáltalán ????
Elhiheted, hogy látta/láttuk... és NEM világmegváltó sztori... csak jó a PR-ja (ha nem tudod, mit jelent a PR kifejezés, keress rá)... plusz Mo-n a "hivatalos" animefelhozatal igencsak gyér... vagyis: a Naruto azért lett felkapva, mert hivatalosan nincs túl nagy választék... maga az anime egy tucat-shounen...
Ahogy egyik fórumtársunk megjegyezte: "A Naruto a japán Barátok közt... "
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hát pedig tényleg nem... és én láttam... :)
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."