Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-06-16 02:16:23
(#236) Előrendelte már valaki a Cowboy Bebop díszdobozt?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-13 18:50:02
(#235) Ma végre megérkezett a Ninja Scroll és a Szentjánosbogarak sírja. Remek kiadások. Mindkettő megérte a pénzét. De, csak, hogy csomót keressünk mindenen, a Szentjánosbogarak dobozának a hátulját kár volt elcsúfítani azzal az odaragasztott papírral, szerintem. S:
A Scroll fémtokja viszont csodás.
Ideje összepincérkedni a következő rendelést. (%
A Scroll fémtokja viszont csodás.
Ideje összepincérkedni a következő rendelést. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Viszont birtokomba került egy 1969-es Miyazaki-klasszikus, a Csizmás Kandúr (és most kéretik nem harsányan kacagni)!!! A történet mindenkinek ismert szerintem, a rajzolás pedig igazi, szép, retro-Miyazaki... ajánlom szeretettel!!!
Tudtommal a Csizmás Kandúrt nem Miyazaki rendezte, hanem Kimio Yabuki...
Én már visszamondtam a Ninja Scroll előrendelésemet, majd beszerzem a con-on...
Viszont birtokomba került egy 1969-es Miyazaki-klasszikus, a Csizmás Kandúr (és most kéretik nem harsányan kacagni)!!! A történet mindenkinek ismert szerintem, a rajzolás pedig igazi, szép, retro-Miyazaki... ajánlom szeretettel!!!
De én kacagok a szép emlékek miatt.
Én is beszerzem majd de most nem tudom, a mostani DVD-k
miatt sovány lett a pénztálcám.......majd Júliusban vagy Agusztusban.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-06-12 09:39:25
(#232) Én már visszamondtam a Ninja Scroll előrendelésemet, majd beszerzem a con-on...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Megjelent! ^^
Hosszas várakozás, dátumtologatás után végre kapható a Ninja Scroll. Valamint a Szentjánosbogarak sírját tartalmazó verzió is elérhető. ^^
Újdonságnak pedig felkerült a Batman - Gotham lovagja sima, illetve extra változata is. Szép nyarunk lesz. (%
Hosszas várakozás, dátumtologatás után végre kapható a Ninja Scroll. Valamint a Szentjánosbogarak sírját tartalmazó verzió is elérhető. ^^
Újdonságnak pedig felkerült a Batman - Gotham lovagja sima, illetve extra változata is. Szép nyarunk lesz. (%
Ja valóban szép lesz DVD-k és mangák terén is.
A Ninja Scroll ha minden jól megy, holnap meg is jön
(ma a Földtenger Varázslója és a Könyvek hercege jött meg)
a Batman extra változatát is előrendeltem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-06-11 17:31:32
(#230) huhh...tuggyááátok miket vettem tegnap???? úgy örültem nekik!!!
FMP 2-3-5 DVD és Fumoffu 1 darabja 990 Ftért...(Ez itt a reklám helyeXD: Az Alexandrában)
Lehet h nem én vok az első, aki felfedezte, de nagyon örültem nekik, mert jobb minőségűek mint ami nekem a gépen van...és van rajta eredeti jap hang!!!! (ez a legjobb....)
FMP 2-3-5 DVD és Fumoffu 1 darabja 990 Ftért...(Ez itt a reklám helyeXD: Az Alexandrában)
Lehet h nem én vok az első, aki felfedezte, de nagyon örültem nekik, mert jobb minőségűek mint ami nekem a gépen van...és van rajta eredeti jap hang!!!! (ez a legjobb....)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-06-11 16:32:42
(#229) Megjelent! ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Warner = Fórum Home Entertainment
Felesleges őket bombázni, mert
1. úgysem olyan sok ember szeretne CB múvi reprintet
2. a kiadó nem sz*rakodik ilyenekkel :)
Szóval ha valakit érdekel, külföldről rendelje meg. :P
Igazad van. :) Bocs. Pontosítok. A Fórum Home Entertainment a Warner Home Video magyarországi képviselője lett. [Link]
És a bombázás is baromság.
De...
Tekintve hogy egyre több anime sorozat és film jelenik meg nálunk is DVD-n, lehet hogy nem olyan elképzelhetetlen hogy egyszer ezt is újra kiadják. Ha nem a Fórum, akkor olyan kiadó akitől nem idegen a műfaj.
Had reméljek!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-06-05 17:16:03
A topik címe még mindig magyar anime dvd-k.
A DN Live Action se nem anime, se nem magyar. ^^ A dvdfromkorea.com oldalról tudod megrendelni az egyetlen értelmes engsub-os változatot, de hamarosan Amerikában is kiadják.
beküldve: 2008-06-05 11:38:05
(#226) hol tudnám megvenni a Death Note-Live actiont?
Nem tudnátok segíteni ?
Nem tudnátok segíteni ?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Amikor megjelent, négyezerbe került (én is annyiért vettem ^^), de tekintve, hogy sehol máshol nem kapható + ma már erősen rare item kategória, szerintem gondolkodás nélkül megéri az árát.
(Én meg tudok szerezni Akira díszdobozos verzát 4 ropiért zsír újan. ^^)
(Én meg tudok szerezni Akira díszdobozos verzát 4 ropiért zsír újan. ^^)
Warner = Fórum Home Entertainment
Lanwell: A mozi filmet talán beszerezheted ha van még raktáron innen:
[Link]
Én is a joglejárat után szereztem meg.
[Link]
Jééé! Köszi szépen!
6 guriga? Hujjuj... *vakarja a fejét*
Konzultálnom kell a gazdasági miniszteremmel... Mr. Pénztárca.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Viszont kiadják a Cowboy Bebopot díszdobozban! ^^
[Link]
[Link]
És a mozifilmet miért nem csapták hozzá?! Igazán frissíthették volna a jogdíjat, egy díszdobozos megjelentetéshez...
Azt már sosemnem fogom megszerezni!
Lanwell: A mozi filmet talán beszerezheted ha van még raktáron innen:
[Link]