Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
Ez a "jogdíj frissítés" elég vicces dolog, nem megy az olyan egyszerűen, mint ahogy azt elképzelted. (Főleg, hogy a múvit teljesen más kiadó forgalmazta, mint a sorozatot, stb stb...)
Na ja. Emlékeim szerint a filmet a Warner forgalmazta nálunk, de ők szépen kivonultak innen. Az ő filmjeik forgalmazását a Fórum vette át. Őket talán lehet bombázni emailekkel. Remélhetőleg felismerik hogy lenne rá igény.
Már évek óta vadászok rá, szóval úsznék a levegőben ha végre ez is megjelenne.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Ez a "jogdíj frissítés" elég vicces dolog, nem megy az olyan egyszerűen, mint ahogy azt elképzelted. (Főleg, hogy a múvit teljesen más kiadó forgalmazta, mint a sorozatot, stb stb...)
A szellemi alkotások jogának mély és bűzös pokla...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem megvan a film, bibí! :)
beküldve: 2008-06-04 09:39:21
(#218) Még egy nappal csúszik a Ninja Scroll megjelenése... )%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Viszont kiadják a Cowboy Bebopot díszdobozban! ^^
[Link]
[Link]
És a mozifilmet miért nem csapták hozzá?! Igazán frissíthették volna a jogdíjat, egy díszdobozos megjelentetéshez...
Azt már sosemnem fogom megszerezni!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-06-03 20:38:14
(#216) Az AS oldalán úgy írták, ez igaz és nem is láttam, hogy valaki azt mondta volna, hogy hé nekem mégsem papírtokosban volt, ti kis szemtelenek
Csak a sajátomat láttam, amit egy miskolci képregényes boltban vettem, szóval más boltban nemtudom papírtokban volt e.
Csak a sajátomat láttam, amit egy miskolci képregényes boltban vettem, szóval más boltban nemtudom papírtokban volt e.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-06-03 22:04:39
Nem arra gondolok.
Nekem a Black Jack DVD tokban volt az előző AS-hez.
Komolyan. Ezért is lepődök meg, hogy most nem.
Na ez nekem új, az oldalukon azt írták, hogy papírtokban fogják árusítani és a boltokban is úgy láttam.
Melyik üzletben vetted esetleg előfizetős vagy?
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-06-03 20:36:05
beküldve: 2008-06-03 20:14:59
(#214) Nem arra gondolok.
no pussy, just the dicks
Hogyhogy AS papírotkban adja ki most a dvd-t? A múltkoriban "rendes" DVDtokban volt.
A Yu Yu Hakusho-s különszámra gondolsz?
Ott valóban DVD tokban adták, de ha jól tudom a legelső DVD-s magazinukban a Black Jack is papírtokban volt.
Hogyhogy AS papírotkban adja ki most a dvd-t? A múltkoriban "rendes" DVDtokban volt.
Így olcsóbb, gondolom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-03 19:45:13
(#211) Hogyhogy AS papírotkban adja ki most a dvd-t? A múltkoriban "rendes" DVDtokban volt.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-06-03 19:41:15
(#210) A manga díszdobozos topicon már felvetettem meg itt is páran, hogy akárcsak az előző dobozos sorozatnál, úgy itt is lehetne külön, csak dobozt rendelni. Gondolom én naívan, hogy akiknek annyira kell azok kiadnának érte még 1.000 forint körüli összeget és így a kiadó is plusz haszonra tehetne szert bagatell kiadásért cserébe.
Persze ez külföldön is így van, hogy később egyben, fluffosan olcsóbb. Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy beindult a magyarországi gyüjtői, extraverziós kiadások piaca is.
BTW jöhetne már a Ninja Scroll és vele együtt a Szentjános bogarak rendelésem. Hüpp-hüpp. ),:
Persze ez külföldön is így van, hogy később egyben, fluffosan olcsóbb. Mindenesetre nagyon örülök neki, hogy beindult a magyarországi gyüjtői, extraverziós kiadások piaca is.
BTW jöhetne már a Ninja Scroll és vele együtt a Szentjános bogarak rendelésem. Hüpp-hüpp. ),:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-06-03 19:44:52
beküldve: 2008-06-03 18:54:01
(#209) Én erre vártam. Azért nem vettem meg ezidáig. Am. sztem is nagy kibaszás a többiekkel. Nagyobb hasznuk lenne, ha külön is vásárolhatóvá tennék a díszdobozokat. És nem csak az animékre gondolok.
Ezzel így vagyok én is örülök, hogy lesz díszdobozos de nem fogom megvenni mert már megvan mind az 5 DVD.
Talán lesz olyan lehetőség, hogy csak a díszdobozt lehet megvásárólni. (Ha már a Ghibli esetében lehet.)
Talán lesz olyan lehetőség, hogy csak a díszdobozt lehet megvásárólni. (Ha már a Ghibli esetében lehet.)
De jó lenne, ha ez az illetékeseknek is az eszükbe jutna.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-06-03 18:06:43
(#207) Ezzel így vagyok én is örülök, hogy lesz díszdobozos de nem fogom megvenni mert már megvan mind az 5 DVD.