Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
Most egy nyamvadt papírdoboz miatt nem ugrok a Dunába, de egy picurit tényleg idegesítő, hogy a szép változatot olcsóbban meg lehet majd venni, mint anno külön-külön az összeset.
Viszont kiadják a Cowboy Bebopot díszdobozban! ^^
Na most jópáran, akik egyenként vették meg anno (köztük én is), szívtak egy nagyot.
beküldve: 2008-06-03 17:25:07
(#204) Szerintem tők király a Hell Girl, mert az a rész amikor pokolra küldik azt az illetőt az nagyon sirály, és mert jó a zenéje és a klipje! !!!!!!
Eszty
[Link]
[Link]
Na egy ilyet veszek magamnak Mert megérdemlem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-03 13:23:02
(#202) Örülök, hogy már dísz dobozban is adnak ki anime sorozatokat remélem a Trigun-al és a Full Metal Panic-al is megcsinálják és a persze a többivel is.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2008-06-03 13:12:01
(#201) Igen, sajnálatosan késik egy újabb napot és lehet, ezen a héten már ki sem jön.
[Link]
A hétvégén akartam a Ninja Scrollal megrendelni a maradék 4 lemezt, de így ebből egy egyberendelés lesz. Öcsi pedig megkapja az első részt ajándékba. (%
További június végi megjelenések;
Yu Yu Hakusho 3. rész
Full Metal Panic - Fumoffu 2. rész
InuYasha, a film 4. - A vörösen lángoló Haurai sziget
Szép nyár elé nézünk. (;
[Link]
A hétvégén akartam a Ninja Scrollal megrendelni a maradék 4 lemezt, de így ebből egy egyberendelés lesz. Öcsi pedig megkapja az első részt ajándékba. (%
További június végi megjelenések;
Yu Yu Hakusho 3. rész
Full Metal Panic - Fumoffu 2. rész
InuYasha, a film 4. - A vörösen lángoló Haurai sziget
Szép nyár elé nézünk. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-06-03 11:37:42
(#200) Már megint elhalasztoták egy nappal, az örületbe kerget.
Remélem már nem fogják. "álmodj csak"
Már annyira megakarnám nézni és nem csak a Ninja Sroll-t várom még a Földtenger Varázslóját és a Könyvek Hercegét is megrendeltem.
Remélem már nem fogják. "álmodj csak"
Már annyira megakarnám nézni és nem csak a Ninja Sroll-t várom még a Földtenger Varázslóját és a Könyvek Hercegét is megrendeltem.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Megint csúszdáznak a Ninja Scroll dvd-vel... most már május 30. utánra van datálva! Grat!
Az EXIT magazin kritikusa szerint megérte várni rá
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Megint csúszdáznak a Ninja Scroll dvd-vel... most már május 30. utánra van datálva! Grat!
Hjáááá.... már június 3!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hú, ez a nyomtatás eléggé félmegoldás. Tesóm is szokta csinálni. Én személy szerint ha ránézek a polcomra, tudom hogy mindegyik eredeti, és ez sokkal jobb érzés, mint a külsőre ugyanúgy festő fotónyomtatóval előállított cuccok, mert azoknál ott motoszkálna bennem, hogy ez csak házi barkácsolás. :) Persze egyéni ízlés kérdése, biztos csak én vagyok sznob. :P
Ez nem sznobság... én is jobban szeretem, ha a tok és a borító is eredeti, nem csak a dvd... dehát, mit csináljak, ha egyszer papírtokban adták??? Külön eredeti csomagolást nem tudok venni... ^^ úgyhogy marad ez a félmegoldás... még mindig jobban fest így, mintha papírtokban virítna a polcomon...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Hú, ez a nyomtatás eléggé félmegoldás. Tesóm is szokta csinálni. Én személy szerint ha ránézek a polcomra, tudom hogy mindegyik eredeti, és ez sokkal jobb érzés, mint a külsőre ugyanúgy festő fotónyomtatóval előállított cuccok, mert azoknál ott motoszkálna bennem, hogy ez csak házi barkácsolás. :) Persze egyéni ízlés kérdése, biztos csak én vagyok sznob. :P
Az AS magazinhoz adták mellékletnek, Ashura a démonvadász...
ÉS papírtokban mellékelték, vagy műanyagban? (Mert ha papírban akkor nem veszem meg )
Ugyan papírtokos volt, de vettem egy rendes dvd-tokot, nyomtattam színesben borítót, és tisztára olyan lett, mint az "igazi" ^^
Lanwell: NE IS MONDD!!!! NAGYON MORCI VAGYOK!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
ÉS papírtokban mellékelték, vagy műanyagban? (Mert ha papírban akkor nem veszem meg )
Sajna papírtokos...:S
Tegnap voltam a díszvetítésen, ott azt mondta a Navigátor Film képviselője, hogy már csak pár nap és kijön. Ők már legyártották, csak a szállítás van hátra.