Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-04-14 00:02:31
(#161) De jó, az FMA-t nemsokára kiadják dvd-n! Valaki esteleg tudja, hogy a közel jövőben várható e a Death Note is?
Szerk: Ayumi-chan 2008-04-14 00:02:56
beküldve: 2008-04-13 22:55:09
(#160) Nekem úgy rémlik, hogy a régebbi D film nem volt annyira hatalmas siker. Egyébként 1985-ös, így a rajzok nagyon retrók... Szinte nulla az esély egy magyar kiadásnak.
Szerk: Rudymester 2008-04-13 22:57:16
D-nek van egy régebbi filmje is de azt szinte kizártnak tartom hogy megjelenne magyarul...
Az mintha kicsit jobban hasonlítana a mangára történetileg(vagy a manga rá? ), mint az új. De én nem láttam végig, csak belekukkantottam. Sztem sem adják ki.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-13 22:42:09
D-nek van egy régebbi filmje is de azt szinte kizártnak tartom hogy megjelenne magyarul...
Tényleg?
Akkor nagyon sajnálom, hogy nem adják ki...de talán mégis, majd valamikor..., mert én még jó sok részt meg tudnék nézni belőle, ha lenne!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-04-12 23:21:00
(#157) D-nek van egy régebbi filmje is de azt szinte kizártnak tartom hogy megjelenne magyarul...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-04-12 23:07:24
(#156) Nemrég vettem meg a Földtenger varázslóját és a D, a vámpírvadász című dvd-ket.
Mindkettő nagyon tetszett.
A Földtenger varázslójában a szereplők megjelenítése eléggé hasonlít a Vándorló palotáéhoz, bár maga az anime nem ér fel vele.
A D-hez pedig igen elkelne egy-két folytatás, remélem dvd-n is lesz, és nem csak mangában.
Mindkettő nagyon tetszett.
A Földtenger varázslójában a szereplők megjelenítése eléggé hasonlít a Vándorló palotáéhoz, bár maga az anime nem ér fel vele.
A D-hez pedig igen elkelne egy-két folytatás, remélem dvd-n is lesz, és nem csak mangában.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-04-12 23:08:24
Jáááájjjj.... kimondtad a tiltott szót.... letöltés....
Még nem teljesen mert hiányzik onnan a "honnan" szócska ;)beküldve: 2008-04-08 19:25:22
(#154) Hmm... sok magyar eredeti DVD-m van (32 db)! Büszke is vagyok rájuk ez egyik legbecsesebb kincsem az Ezüst Nyíl DVD 1-4-ig magyar hanggal eredetiben! Kisem adom a kezeim közül!
"Hülye vagyok? De csak amennyire kell!"
beküldve: 2008-04-08 19:05:08
(#153) Gondolkoztam, hogy beírjam, vagy ne, de hát nem én voltam az elkövető, így gondoltam, nem olyan nagy probléma.
Egyik iskolabeki haverom (tőlem kéri kölcsönt a Naruto-t, és hébehóba néz animéket) megkérdezte tőlem: Te már láttad az Aplleseed-et? Leesett az állam. Honnan ismeri? A lényeg, hogy letöltötte, kiírja majd, és valszeg kölcsönadja. De jó lesz.
Jáááájjjj.... kimondtad a tiltott szót.... letöltés....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-07 21:31:25
(#151) Egyik iskolabeki haverom (tőlem kéri kölcsönt a Naruto-t, és hébehóba néz animéket) megkérdezte tőlem: Te már láttad az Aplleseed-et? Leesett az állam. Honnan ismeri? A lényeg, hogy letöltötte, kiírja majd, és valszeg kölcsönadja. De jó lesz.
beküldve: 2008-04-01 19:31:18
(#150) Az InuYasha 3. mozifilm megjelenik Ápr. 14-én magyar szinkronnal!!! A 4. mozifilmet is még idén kiadják!!! Én már alig várom!!!
Egy mangamániás 12 éves lány vok X3
beküldve: 2008-04-01 11:18:06
(#149) Na bepörögtem, úgyhogy megrendeltem xpressen a Ninja Scroll + Szentjánosbogarak sírja lemezeket egybecsomagolva (így még spóroltam is)!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
A Vadon Hercegnőjét azért nem adták ki mert kölcsönzési jog van rá, amíg az nem jár le nem adhatják ki.
Hm... ezt jó tudni... akkor... kölcsönzési jog, gyorsan-gyorsan lejárni!!!
Ne is mondd... én most tartok 9 mangánál és szintén 5 dvd-nél... és még duzzadhat a listám... hehe...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-01 10:44:07
beküldve: 2008-04-01 10:39:04
(#147) A Vadon Hercegnőjét azért nem adták ki mert kölcsönzési jog van rá, amíg az nem jár le nem adhatják ki.
Pénzköltés terén nekem is sok lesz. Összesen 5 DVD-t és 7 magát kell beszereznem.
Ez még nem végleges de csak bövűlhet..
Pénzköltés terén nekem is sok lesz. Összesen 5 DVD-t és 7 magát kell beszereznem.
Ez még nem végleges de csak bövűlhet..
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-04-01 10:42:13