Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
És milyen jó már!
Én a második rész beszerzését bonyolítom éppen!
Jujjj.... hát akkor nekem is intézkednem kell... huhh... ez a hónap igen zúzós lesz pénzköltés tekintetében...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
És milyen jó már!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Csak vakarom a fejem, hogy a Ghibli sorozatból ugyan miért maradt ki a Mononoke hime?!
Bár mondanivalóban hasonló a Nausicaäéhoz, lehet, hogy választani kellett... de én akkor is szeretem és nyaff!
Bár mondanivalóban hasonló a Nausicaäéhoz, lehet, hogy választani kellett... de én akkor is szeretem és nyaff!
De azért ne add fel a reményt... még megjelenhet...
Amg... I'm very happy.... megjött az Appleseed dvd-m!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-01 09:49:08
(#143) Csak vakarom a fejem, hogy a Ghibli sorozatból ugyan miért maradt ki a Mononoke hime?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-22 18:48:07
(#142) Most néztem csak, áprilisban valóságos anime-áradat lesz az Xpressen:
Március 25: Bújj, bújj szellem 3.
Április 14: YuYu Hakusho 2 és
Inuyasha mozi 3.- A világhódítás kardjai (!!!)
Április 20: Ninja Scroll
Csak így tovább!!!
Március 25: Bújj, bújj szellem 3.
Április 14: YuYu Hakusho 2 és
Inuyasha mozi 3.- A világhódítás kardjai (!!!)
Április 20: Ninja Scroll
Csak így tovább!!!
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-22 16:09:53
(#141) Én is xpress párti vagyok, de mellette a dvdfutárt is ajánlani tudom. Egy nagyon kicsit drágább, mint az xpress, de eddig bennük sem csalódtam. Mondjuk ők postán küldik, nem futárral, de szerencsére semmi gondom nem volt velük.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-22 11:48:53
(#140) Én már írtam korábban, hogy az nagyon jó internetes áruház, szerintem animék terén a legnagyobb választékkal ők rendelkeznek. Gondolom, a leglátogatottabb is, mert onnan hamar elfogy minden, míg máshol bőven van raktáron a cuccból. Talán ez a hátránya (a lassúbbak számára).
Még nem csalódtam bennük. *Lekopogja*
Sajna nálunk nincs egy valamire való DVD bolt (jó, semmilyen sincs...) így Miskolcon szoktam beszerezni, ha valamit nem a netről rendelek. De legtöbbször marad a net, mert nincs túl sok időm mostanában.
Még nem csalódtam bennük. *Lekopogja*
Sajna nálunk nincs egy valamire való DVD bolt (jó, semmilyen sincs...) így Miskolcon szoktam beszerezni, ha valamit nem a netről rendelek. De legtöbbször marad a net, mert nincs túl sok időm mostanában.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-03-22 11:52:18
beküldve: 2008-03-22 01:34:49
(#139) Többnyire én is az xpress-ről szerzem be a DVD-ket, egy barátom rendeli meg nekem őket. Így van némi kedvezmény és postaköltség sincs, mert mindig elmegy értük az átvevőhelyre. És asszem az csak az xpresszen volt, hogy egy szép gyüjtődobozt adtak a Ghibli sorozathoz.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-03-22 01:46:45
beküldve: 2008-03-19 18:17:59
(#138) Szintén lelkes xpress.hu rajongó vok... lanwell-hez hasonlóan dettó évek óta törzsvásárló is...
És újabb egyezés: az én kosaramban is ott figyel az Appleseed és a Ninja Scroll is... hasonló megfontolással...
És újabb egyezés: az én kosaramban is ott figyel az Appleseed és a Ninja Scroll is... hasonló megfontolással...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 16:21:49
(#137) Én mindig tőlük veszem az animét (najó apu rendeli nekem onnan). Meg vagyok velük elégedve.Bár ,ha tudom inkább "élőben" veszem meg a filmeket.
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-03-19 09:52:50
(#136) Meglepődtem, hogy az Appleseed csak egy ezres lesz. Így lehet, mégiscsak kell, ha meglátom valami áruházban. Ninja Scroll? Köszi, nem...
(Az xpressről csak végszükség esetén szoktam rendelni, lásd gits díszdoboz, limited Paprika, valamint a beszerezhetetlen, most már remélhetőleg rare item Tekkonkinkreet.)
(Az xpressről csak végszükség esetén szoktam rendelni, lásd gits díszdoboz, limited Paprika, valamint a beszerezhetetlen, most már remélhetőleg rare item Tekkonkinkreet.)
Én évek óta onnét rendelek és meg vagyok elégedve. Bár a Naruto megjelenést nem tudom honnan vettétek, mivel csak egy mangakötet van az Inuyasha mellé ajándékba. Egyenlőre itthon nem jelenik meg az anime dvd-n.
(A Ninja Scroll már a kosaramban van .. ott is marad, hacsak nem kínálnak meg egy premier kedvezménnyel a Conon)
(A Ninja Scroll már a kosaramban van .. ott is marad, hacsak nem kínálnak meg egy premier kedvezménnyel a Conon)
beküldve: 2008-03-19 06:17:54
(#134) Ezt az oldalt én is ismerem. Elég jó filmek szoktak fen lenni. Pont ma kaptam tőlük hírlevelet. Egyik mindegyik hírlevélben feltűnz legalább 1 anime újdonság. A maiban a Ninja Scroll 4690 Ft-ért, és az Appleseed 990 Ft-ért. Csak az a fránya 1000 Ft-os postaköltség ne lenne.
beküldve: 2008-03-18 22:49:43
(#133) Hát ami azt illeti van egy oldal ahol van egy pár anime(közte Naruto is),persze tökéletesen legális,mert egy film áruháznak a címe ez.
http://www.xpress.hu/dvd/keres .asp
Nem tudom mennyire lesz haszna,de azért közzétettem,hátha segítettem valamit.
http://www.xpress.hu/dvd/keres .asp
Nem tudom mennyire lesz haszna,de azért közzétettem,hátha segítettem valamit.
Dupla lemezes, fémtokos, exclusive... alsó hangon egy ötös... de inkább több...
De a mozi az tényleg jó! A sorozatért már meggondolnám, hogy pénzt kiadjak...