Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-05-30 08:27:59
(#191) Megint csúszdáznak a Ninja Scroll dvd-vel... most már május 30. utánra van datálva! Grat!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ez annyira nem anime - egyáltalán nem, konkrétan... de naon jó... az AS magazinhoz adták mellékletnek, Ashura a démonvadász... ugyan élőszereplős, de a történet nagyon klassz, és akár anime is lehetne...
A lényeg, hogy ajánlom mindenkinek... természetesen japán szinkron is van rajta, magyar felirattal...
A lényeg, hogy ajánlom mindenkinek... természetesen japán szinkron is van rajta, magyar felirattal...
Igen, nagyon jó volt, én is láttam:) és amúgy úgy tudom hogy van anime verzióban is.. vagyis úgy hallottam
Ez annyira nem anime - egyáltalán nem, konkrétan... de naon jó... az AS magazinhoz adták mellékletnek, Ashura a démonvadász... ugyan élőszereplős, de a történet nagyon klassz, és akár anime is lehetne...
Pont ma vettem meg az AS-t persze a DvD-set.
Ma már nem, de max hétvégén megnézem =)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-28 10:50:41
(#188) Ez annyira nem anime - egyáltalán nem, konkrétan... de naon jó... az AS magazinhoz adták mellékletnek, Ashura a démonvadász... ugyan élőszereplős, de a történet nagyon klassz, és akár anime is lehetne...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-28 10:47:54
(#187) VAAAAAN???????
Én úgy tudtam eddíg, h csak magyar szinkron van a DVD-n
Ennek örülök h nem így van =))
Kötelező vétel
Én úgy tudtam eddíg, h csak magyar szinkron van a DVD-n
Ennek örülök h nem így van =))
Kötelező vétel
MIANEVED?!
beküldve: 2008-05-27 15:41:56
(#186) Na, eléggé meg vagyok elégedve a Fumoffu dvd-vel, az áráért bőven megérte. Bár még csak addig raktam be a lejátszóba, még megnéztem van-e rajta japán szinkron felirattal, és van! Meg az eddigi hazai kiadásokhoz képest sok extra található rajta, pl.: Animaxos tévészpotok, fogalomtár, alternatív opening és ending, stb. A felirat pedig sokkal igényesebb, mint az első sorozat esetében.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
De jár a szatyor a hittérítésért...
Jó, én meg megszerettettem haverommal a mangákat, úgyhogy lesz +1 vevőtök nyáron a Death Notera.
Na, kapok zacsit?
Höhh, addiktgyanús lettem xD
Szerk: .., 2008-05-20 15:29:58
beküldve: 2008-05-20 15:03:53
(#184) Na totál kikészültem! Eddig import Appleseed dvd-m volt, de mondom, 990-ért csak megveszem magyar felirattal is (mivel a szinkron hidegen hagy). Gondoltam - én naív barom, hogy ha már egyszer rárakják az eredeti japán hangsávot, akkor evidens a magyar felirat. De úgy tűnik nagyok voltak az elvárásaim. Egy betű nem sok, annyi sub sincs a lemezen. No nem baj, akkor megnézem, angolul, bár úgy már megvan, legalább nosztalgiázom. Dvd be, HD tv be, és ... és majdnem sírva fakadtam. Ilyen kásás, zajos képet már rég láttam dvd-n. A magyar 5.1 pedig olyan, mintha egy kút mélyéről szólna. Vicces, hogy egy 2.0-ás hangsáv telítettebb, mint a surround! Ez nem minőség, ez egy rakás szemét! Nem vagyok pixelvadász, aki beleköt a legkisebb elkenődésbe, de ez valami botrány volt. Ilyennek nincs helye a mia piacon...
Bocs a kifakadásért, de az egyik kedvenc animém és bánt, hogy így hozták ki. Én maradok a jó kis UK lemezemnél.
Bocs a kifakadásért, de az egyik kedvenc animém és bánt, hogy így hozták ki. Én maradok a jó kis UK lemezemnél.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-05-20 15:07:36
beküldve: 2008-05-19 18:01:43
(#183) Akiket érdekel egy Black Jack - a film dvd, vegye meg a 8. AS magazint. 1500 magyar aranyforintot kóstál magazinostul. Megérte, mert a film igen csöcs, meg magazin is jó. Először azthittem hogy budapesti pályaudvari újságos akarja át'szni a fejünket, de aztán kiderült hogy van hozzá dvd :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Van magyar kiadású Naruto DVD? És nem is szólsz?
Jahogy Naruto, az nincs. Bocs De jár a szatyor a hittérítésért...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
(Bár nekem úgy tűnik, mintha hajlanátok egy DVD kiadásra... )
Már kiadtunk (pontosabban az Elmental adott ki) DVD-t... vagy mire gondolsz?
Van magyar kiadású Naruto DVD? És nem is szólsz?
(Egy munkatársammal hallgattattam a másik topikban mondott zenét... végig hallgatta és megkérdezte, van-e még... természetesen...! Már kérte is a pendrive-jára. Egy másik meg azt mondta, hogy a felesége és a fia minden este nézik a Jetix-en. Csodálkoztam, majd javasoltam, vegyék meg a manga kiadást is, mert egy rajongónak eleve kötelező! (Hajtok egy gratis Naruto-s szatyorért! ))
Már kiadtunk (pontosabban az Elmental adott ki) DVD-t... vagy mire gondolsz?
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
A Naruto topikban kirobbant árvitához: nem akartam ezt leírni, mert nem szeretem a síró kocsmáros szerepét, de túl sok a tévképzet.
Valóban, fogalmunk sincs a kiadással járó hercehurcáról. Az is igaz, hogy árérzékeny a hazai piac és nyílván, ha százezres darabszámban lehetne értékesíteni a DVD-t, 2000-3000Ft lehetne kiadásonként.
Többen nem biztos, hogy megengedhetik maguknak a 8e-10eFt kiadást. Bár nem biztos, hogy az megérni a jogtulajnak, hogy nyakra-főre letöltögetjük a DVD rippeket és otthon nézzük őket? Ez már túlmutat rajtatok - nem veletek van baj, sőt, semmi gond! -, ez a mi problémánk.
Nyílván, nem társadalmi munkában gondoltuk a kiadást, mert normálisan időzíteni a magyar feliratokat, ellenőrizni a helyesírást/betűhibákat sem egy leányálom - már csináltam ilyet, tudom, miről beszélek.
És akkor még a szinkronról nem is beszéltem - mert akkor már nem a Naruto Light-ért szeretnénk fizetni...
Az idő urai DVD extra kiadása is 4600Ft volt, két DVD-t tartalmazott. Az egyiken a rajzfilm, a másikon rengeteg extra. Bizonyára nem mindenki ezt vette meg... :(
beküldve: 2008-05-19 11:50:32
(#178) Én FMAt, DNt és Blood+t biztos megveszem majd, kevés a pénz, de amit szeretek az jó ha megvan eredetiben.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-19 10:48:26
(#177) Hm, sanszos, hogy az elején nem fogalmaztam kristálytisztán, és nem szeretném, ha valaki esetleg félreértené az álláspontomat, szóval...
Csabáéknak hatalmas hommage, hogy egyáltalán belevágtak abba, amibe. A többi kiadónak szintén. Az, hogy eddig nem vettem magyar anime dvd-t, nem azért van, mert sokkallom a 7500-10.000 pénzt egy sorozatra, hanem mert eddig mindig volt más, ami jobban kellett (nem kaja/tüzelő/villanyszámla, hanem jobbára könyv vagy manga).
De az szinte biztos, hogy a FMA nálam kimarad, és nem csak (főleg nem) az ára miatt...
Csabáéknak hatalmas hommage, hogy egyáltalán belevágtak abba, amibe. A többi kiadónak szintén. Az, hogy eddig nem vettem magyar anime dvd-t, nem azért van, mert sokkallom a 7500-10.000 pénzt egy sorozatra, hanem mert eddig mindig volt más, ami jobban kellett (nem kaja/tüzelő/villanyszámla, hanem jobbára könyv vagy manga).
De az szinte biztos, hogy a FMA nálam kimarad, és nem csak (főleg nem) az ára miatt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."