Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
beküldve: 2008-07-10 15:36:30
(#251) vááá...még egy topic, ahova beírhatom:
Keresek FMP 1. és 4. DVDt!!! Sűrgős!!!
Köszi XD
engem sem nagyon izgat a díszdoboz (dehogynem!!! én is akarok egyet!!!!!! )
már megvan az 1. Fumoffu DVD és ugyanígy meg lesz a 2. is
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én úgy vagyok vele, hogy nem igazán hoz lázba a díszdoboz, úgyis a lemez a lényeg, tehát nem érint meg a mostani "baklövés". Két dolog lehetséges: tényleg ennyire ostobák, hogy ész nélkül adják ki a dolgokat és csak utána gondolkodnak, hogy hopp, lehet ezt másként is, vagy éppen az embereket nézik hülyének: aki nagy rajongó, az úgyis megveszi mégegyszer. Hát nem. Mondjuk én simán kinézem belőlük mindkét verziót, de szvsz az emberek azért nem annyira ostobák.
Utána persze majd jön a rinyálás, hogy nem érte meg kiadni, stb.
Csatlakozom ezen hozzászóláshoz, engem sem mozgatnak a díszdobozok, ha már elözőleg megvan a film...
(Egyetlen egyszer vettem meg dízsdobozos kiadású filmet, de igazán ott sem a díszdoboz volt a lényeg, hanem, hogy addigra már szétnéztem az adott videókazettákat...hja...régen volt már..még nem volt DVD...)
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Szerk: Akinom 2008-07-10 15:33:44
beküldve: 2008-06-28 10:42:08
(#249) Én úgy vagyok vele, hogy nem igazán hoz lázba a díszdoboz, úgyis a lemez a lényeg, tehát nem érint meg a mostani "baklövés". Két dolog lehetséges: tényleg ennyire ostobák, hogy ész nélkül adják ki a dolgokat és csak utána gondolkodnak, hogy hopp, lehet ezt másként is, vagy éppen az embereket nézik hülyének: aki nagy rajongó, az úgyis megveszi mégegyszer. Hát nem. Mondjuk én simán kinézem belőlük mindkét verziót, de szvsz az emberek azért nem annyira ostobák.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-06-28 07:25:18
(#248) Óóó hogy....#&@%#!!! Hát persze hogy már megvan az első lemez. De utálom az ilyet.
Add el az első lemezt és vedd meg a díszdobozt, ha nagyon kell.
Persze, ez rendben van. De akkor sem járja. Én lelkesen megvettem megjelenéskor a lemezeket (Cowboy Bebop, Full Metal Panic stb.), és most kiderül hogy kár volt. Gyanítom nem ezek voltak az utolsó díszdobozok és hamarosan jön a Trigun, stb.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Óóó hogy....#&@%#!!! Hát persze hogy már megvan az első lemez. De utálom az ilyet.
Add el az első lemezt és vedd meg a díszdobozt, ha nagyon kell.
beküldve: 2008-06-26 11:04:20
(#245) Szerk.:
Semmi félreolvastam az egészet modit kérem törölje a hsz-t köszönöm.
Semmi félreolvastam az egészet modit kérem törölje a hsz-t köszönöm.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2008-06-26 11:05:27
Amikor megjelenik a Full Metal Panic - Fumoffu 2. DVD-je, azzal egyszerre kiadják a Full Metal Panic - Fumoffu díszdobozt!
Öhm... szerintem pont rá egy hónappal... O.o
Jogos. Így jár az aki nem tud olvasni. (%
Akkor meg azért verjük már meg, mert nincs rajta sapka. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Egy újabb megjelenés került fel az xpress oldalára. Egy újabb békaülepet verő intelligenciára utaló megoldás az RTL Filmklubtól.
Amikor megjelenik a Full Metal Panic - Fumoffu 2. DVD-je, azzal egyszerre kiadják a Full Metal Panic - Fumoffu díszdobozt! [Link]
Na most akkor hogy is van ez? Lassan már nem szabad megvenni semmit sem a megjelenése után egy évig sacc, mert majd akkro jön ki egyben, díszdobozban, olcsóbban. De akkor meg nem lesz profit és minek adják ki díszdobozban, ha előtte sem vették...
Ez a profizmus már-már a Delta üzleti hozzáállását is veri.
Amikor megjelenik a Full Metal Panic - Fumoffu 2. DVD-je, azzal egyszerre kiadják a Full Metal Panic - Fumoffu díszdobozt! [Link]
Na most akkor hogy is van ez? Lassan már nem szabad megvenni semmit sem a megjelenése után egy évig sacc, mert majd akkro jön ki egyben, díszdobozban, olcsóbban. De akkor meg nem lesz profit és minek adják ki díszdobozban, ha előtte sem vették...
Óóó hogy....#&@%#!!! Hát persze hogy már megvan az első lemez. De utálom az ilyet.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Amikor megjelenik a Full Metal Panic - Fumoffu 2. DVD-je, azzal egyszerre kiadják a Full Metal Panic - Fumoffu díszdobozt!
Ebben van vmi=)
Én kivárom...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-25 18:49:34
(#240) Hááháá még nem vettem meg a fumoffut
DE ITT a ragyogó alkalom rá!
DE ITT a ragyogó alkalom rá!
MIANEVED?!
beküldve: 2008-06-25 18:36:57
(#239) Egy újabb megjelenés került fel az xpress oldalára. Egy újabb békaülepet verő intelligenciára utaló megoldás az RTL Filmklubtól.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-06-25 18:38:50
beküldve: 2008-06-17 10:20:18
(#238) Úgy gondoltam, hogy Anime dvd-re nem fogok költeni, de ez a CB díszdoboz, már csak az ára miatt is kihagyhatatlan ^^
Meg hát mit ne mondjak, eléggé szeretem CB-t :P
Amúgy mi értelem van előrendelni bármit is? (con belépőn kívül)
Úgyem fogy el semmi, fogyasztói társadalomban élünk ^^
Meg hát mit ne mondjak, eléggé szeretem CB-t :P
Amúgy mi értelem van előrendelni bármit is? (con belépőn kívül)
Úgyem fogy el semmi, fogyasztói társadalomban élünk ^^
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-06-17 09:54:09
(#237) Igen, jómagam. Tökéletes szülinapi ajándék lesz magamnak. ^^
A Batman filmen viszont még gondolkodom. Szép és jó meg minden, de 4.000 pénz nekem elsőre kicsit sok röpke 73 percért.
A Batman filmen viszont még gondolkodom. Szép és jó meg minden, de 4.000 pénz nekem elsőre kicsit sok röpke 73 percért.