Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
Nagyon pedig nincs más lehetőséged, csak a letöltés, de az csúnya rossz dolog és nem is szabad itt beszélni róla. Narutot minek megvenni? Egyszer megnézed és jólvan. Nem egy világmegváltó sztori, amit annyira át kell rágni...
hát szerintem meg igen látad egyáltalán ????
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
Ha annyira kell vedd fel Jetixről, úgyis adják össze-vissza, vagy meg lehet rendelni nem túl fájós drágán külföldről, azzal legalább nyelvet is tanulhattok, mert nincs rajta magyar felirat.
Jaa persze majd olyan dvd-t veszek amit nem értek. Má bocs de eléggé ratyi ötlet, és nincs Jetixem.
ohh szegény nincs jetix-ed az szar lehet nekem meg animaxom nincs mert az a szar cool adó megy a kba.... minimax után
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
vigyázz, ezért megköveznek!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nagyon pedig nincs más lehetőséged, csak a letöltés, de az csúnya rossz dolog és nem is szabad itt beszélni róla. Narutot minek megvenni? Egyszer megnézed és jólvan. Nem egy világmegváltó sztori, amit annyira át kell rágni...
Ha annyira kell vedd fel Jetixről, úgyis adják össze-vissza, vagy meg lehet rendelni nem túl fájós drágán külföldről, azzal legalább nyelvet is tanulhattok, mert nincs rajta magyar felirat.
Jaa persze majd olyan dvd-t veszek amit nem értek. Má bocs de eléggé ratyi ötlet, és nincs Jetixem.
hahaha...
próbálkozz a Trillianban...néha szoktott nekik lenni a boltban, de ha nem, akkor rendelhetsz náluk.
+ott van még az animebolt.hu és egyszer még a vaterán is láttam fent Naruto DVDt...de csak 1-2 hétig volt ott...nemtom h került oda *hehe* mindenesetre vicces volt
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-21 11:42:11
De vajon mi a pityi palkóért nem aggyák már ki. Körübelül tíz éve aggyák a tévében. Én láttam minden mese csatornán már. De komolyan.
200+ részes sorozatot kiadni elég rizikós. Ha lemezenként van 10 rész (ami szerintem kizárt), akkor is évekig tartana. Talán majd akkor, ha az Animax adja le, lásd FMA...
beküldve: 2008-08-21 10:29:29
(#273) Ha annyira kell vedd fel Jetixről, úgyis adják össze-vissza, vagy meg lehet rendelni nem túl fájós drágán külföldről, azzal legalább nyelvet is tanulhattok, mert nincs rajta magyar felirat.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-21 10:13:41
(#272) De vajon mi a pityi palkóért nem aggyák már ki. Körübelül tíz éve aggyák a tévében. Én láttam minden mese csatornán már. De komolyan.
Szerk: Évi 2008-08-18 16:50:02
Hol lehet kapni naruto dvd-t?
Magyarul? Sehol, mert még nem adták ki.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-18 12:06:23
(#269) Én amugy mindig azt csinálom hogy letöltöm cdre kiírom és nyomtatok hozzá DVD boritót
beküldve: 2008-08-18 12:00:23
(#268) és kicsit fáj a képformátum is
Én úgy tudom, hogy az egyik lemezen 4:3-ban, a másikon meg 16:9-ben van fenn a film. Oo
Szerk: Zsolti 2008-08-17 19:06:35