Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Magyar anime DVD-k
És még mindig kérdés: Dn,FMA és Bleach díszdobozok lesznek majd, Csaba?[/OFF]
A MangaFan helyében én:
1. felfigyelni erre az Azzi gyerekre
2. díszdobozok kiadása
3. ???
4. profit
Remélem nem baj, hogy elcsórtam az ötletet.
2. díszdobozok kiadása
3. ???
4. profit
Remélem nem baj, hogy elcsórtam az ötletet.
És még mindig kérdés: Dn,FMA és Bleach díszdobozok lesznek majd, Csaba?[/OFF]
Ez roppant nagyszerű kérdés, én is kíváncsi vagyok rá. Legalább tervbe vannak véve?
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Én össz 1 valamit nem értek:Az FMP? Fumoffu!-ban mi a 16-os?A dvd-n,16-os korhatár van.Én neten,már megnéztem,de szentem nem 16-os...
Najó,talán za utolsó rész )
Amgy a bleach az szentem durvább mint a fumoffu,de a bleach 12-es...
Nem csak az erőszak, hanem a nemiség ábrázolása is sokat nyom a latba...ennek kellett volna inkább utána nézned, nem a karikáknak.
És még mindig kérdés: Dn,FMA és Bleach díszdobozok lesznek majd, Csaba?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-05 21:47:42
beküldve: 2008-10-05 17:52:53
(#323) Én össz 1 valamit nem értek:Az FMP? Fumoffu!-ban mi a 16-os?A dvd-n,16-os korhatár van.Én neten,már megnéztem,de szentem nem 16-os...
Najó,talán za utolsó rész )
Amgy a bleach az szentem durvább mint a fumoffu,de a bleach 12-es...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-05 17:20:02
(#322) Én várom a mangafantól a Bleach DvD-t, mert azt olvastam azon a kis mangafanos "szütyőn" amit a Conos lehetett kapni h:
"Bleach hamarosan a boltokban"
Én is biztosan megveszem, de azért remélem hogy lesz rajt japán hang + magyar felirat is, mert úgy jobban szeretem :)
Én várom a mangafantól a Bleach DvD-t, mert azt olvastam azon a kis mangafanos "szütyőn" amit a Conos lehetett kapni h:
ja én is várom
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
Remélem, hogy angol fonentika szerint lesznek írva a nevek, meg egyéb japán dolgok a Death Note-ban.
Lehet én vagyok vak deeee. Pont ezen az oldal kiadója adogatja ki a Death Note mangákat magyarul.
És azóta már a 2.kötetet is kiadták.
Miről is beszélünk akkor?
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-10-05 17:03:27
(#318) Én várom a mangafantól a Bleach DvD-t, mert azt olvastam azon a kis mangafanos "szütyőn" amit a Conos lehetett kapni h:
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Remélem, hogy angol fonentika szerint lesznek írva a nevek, meg egyéb japán dolgok a Death Note-ban.
Szinkronnál azthiszem ez teljesen mindegy, feliratnál meg olvasd kedved szerint
Ja, én néztem el. Azt hittem, hogy a mangákról van szó! Bocsi! T_T
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szinkronnál azthiszem ez teljesen mindegy, feliratnál meg olvasd kedved szerint
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-05 11:51:09
(#315) Remélem, hogy angol fonentika szerint lesznek írva a nevek, meg egyéb japán dolgok a Death Note-ban.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-05 11:37:52
(#314) beküldve: 2008-10-05 08:30:12
(#313) Arra kíváncsi leszek, hogy mikor jelenik meg a Death Note. Egy újabb jó anime DVD, egy újabb kötelező vétel.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-10-04 08:04:41
(#312) FMP díszdoboz...jókor pont a conon vettem meg a 4. DVDt, és ezzel megvan a teljes sorozat...na szép
így jártam a Fumoffuval is, még régebben
TSR-t nem szándékoznak leszinkronizálni és kiadni DVDn (persze, előtte leadni az Animaxon, mert a másik ké évad is lement...)?
így jártam a Fumoffuval is, még régebben
TSR-t nem szándékoznak leszinkronizálni és kiadni DVDn (persze, előtte leadni az Animaxon, mert a másik ké évad is lement...)?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."